Marek Niedźwiecki

Rozmowy zupełnie nie na temat.
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Re: Marek Niedźwiecki

Post autor: usunięte konto #1786 »

Jak to co? W Trójce prowadzi audycje, a jutro nawet będzie można go (jak co tydzień) usłyszeć w "Muzycznej jedynce".

A że nie ma o nim głośno... fakt, Peter. Ale na to pytanie łatwo sobie odpowiedzieć: Zobacz, nie pracuje w komercji. Jak robił w RZP to MUSIAŁ siłą rzeczy pokochać reklamę, dawali go na billbordach i w TV, gdyż tak właśnie promuje się radio komercyjne :wink:
Teraz go tam nie ma, to i nie ma go w reklamie, a tym samym ślad po nim zaginął :P

Ale ja tam nic do gościa nie mam obecnie, niech sobie siedzi w Trójce, niech robi co kocha. Złote Przeboje pomału i tak schodzą na właściwą drogę, w piątek zagrali wieczorem aż 3 piosenki Dietera, więc to o czymś świadczy :P
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Myślałem, że ten pan zniszczy to radio, a jednak oni wiedzą co to dobra muzyka? jakie utwory zagrali? Nie chce mi się wierzyć.
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Peter pisze:Myślałem, że ten pan zniszczy to radio, a jednak oni wiedzą co to dobra muzyka? jakie utwory zagrali? Nie chce mi się wierzyć.
A mi się nie chce powtarzać :wink: Zerknij na ostatnie posty w TYM wątku, sporo o tym pisaliśmy w weekend :wink:

"Atlantis...'98", "Heartbreak Hotel", "I Can Lose My Heart Tonight" zagrali od 20 do północy w ramach prywatki karnawałowej :D
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Dobrze, że nie pracuje w zawodzie jako budowlaniec czy inżynier budownictwa, bo jak by budował tak domy jak buduje playlistę w radio to strach byłoby w nich zamieszkać. ;) Inna sprawa to wygląd, dlatego cieszy mnie, że nie pracuje w telewizji i nie muszę go oglądać, pamiętam jak nawet w moim mieście (bo tez mamy Agorę i Rozgłośnię regionalną Radia Złote Przeboje) było pełno billboardów i na nich... zgadnijcie kto? Można go było mieć dosyć... Ciekawe czy nadawał też od nas czy z Warszawy? Słyszałem, że się nie ożenił, bo jego jedyna miłością była muzyka. Ktoś kiedyś o nim napisał na Twoim forum, że cytuję "za sam taki wygląd można było kolokwialnie mówiąc dostać po gębie". Ja może nie byłbym taki ostry, ale nie mam ochoty oglądać go na każdym billboardzie na rogu ulicy.... :evil:
usunięte konto #1786
Użytkownik nieaktywny

Peter pisze:Dobrze, że nie pracuje w zawodzie jako budowlaniec czy inżynier budownictwa, bo jak by budował tak domy jak buduje playlistę w radio to strach byłoby w nich zamieszkać. ;) Inna sprawa to wygląd, dlatego cieszy mnie, że nie pracuje w telewizji i nie muszę go oglądać, pamiętam jak nawet w moim mieście (bo tez mamy Agorę i Rozgłośnię regionalną Radia Złote Przeboje) było pełno billboardów i na nich... zgadnijcie kto? Można go było mieć dosyć... Ciekawe czy nadawał też od nas czy z Warszawy? Słyszałem, że się nie ożenił, bo jego jedyna miłością była muzyka. Ktoś kiedyś o nim napisał na Twoim forum, że cytuję "za sam taki wygląd można było kolokwialnie mówiąc dostać po gębie". Ja może nie byłbym taki ostry, ale nie mam ochoty oglądać go na każdym billboardzie na rogu ulicy.... :evil:
Dajmy już spokój temu panu :P Niech robi to co kocha w radiu publicznym, a zagrożenia z jego strony w Agorze już nie ma (i nie będzie :!: ) :mrgreen:
ODPOWIEDZ