Jean Francois Maurice
- Dami
Jean Francois Maurice
Co myślicie o tym francuskim piosenkarzu o którym nawet w necie ciężko coś znaleźć. Jego ballady coprawda bardziej instrumentalne są piękne i specyficzne, utrzymane w nieziemskim klimacie a jej przykładem jest "28 a l'ombre". Cechą charakterystyczną i jednocześnie czymś wspaniałym jest jego niski chrypliwy głos i kobiece chórki z wkomponowaną gitarą w tle. Jak wy spostrzegacie tego artystę?
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
- Peter
Re: Jean Francois Maurice
Może dasz jakiś link do jego piosenek, bo wogóle nie wiem kto to jest?
- Dami
http://www.youtube.com/watch?v=sFcrZIoQ9M0
Oczywiście teledysk nie jest jego, ale piosenka o której pisałem.
Oczywiście teledysk nie jest jego, ale piosenka o której pisałem.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
- Peter
Słabe może to nie jest, ale nie moja muzyka, liczyłem na jakieś electro a tam jest sporo miękkiej gitarki akustycznej... Nie odbieram tego zbyt dobrze. Dzięki za linka. 
- disco-man
http://alameda07.wrzuta.pl/audio/2ynrvp ... rice-maeva Oto coś naprawdę niesamowitego...
- Dami
Jasne że tak, jest to jego kolejny wielki przebój po 28 a l'ombre i także piękny i zjawiskowy.disco-man pisze:Oto coś naprawdę niesamowitego...