Rok 2010 u Dietera Bohlena

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Peter

Rok 2010 u Dietera Bohlena

Post autor: Peter »

Jak oceniacie tegoroczne dokonania Dietera Bohlena, żeby to było inne niż coroczna sonda, proponuję dyskusję na wielu wymiarach.
Działalność koncertowa z wiadomych względów nie wchodzi w grę, również działalność literacka także.
1) Muzyka, tu oceniam na 2,5, bo jeden przyzwoity album dla Andrei to za mało, Dieter pokazał, że jeśli mu zależy potrafi coś sensownego skomponować, inna sprawa, że cwany lis z niego, bo uważa, że skoro dzisiaj na muzyce nie da się zarobić jak kiedyś to po co się wysilać.
2) Media - tu oceniam na 4, bo obecność w reklamach to mocna strona Dietera.
3) Telewizja - 5 bo obecność w dwóch programach to jest jego bardzo silna strona.

Życzenia na 2011 rok? Album dla jakieś uznanej gwiazdy, światowego formatu, powrót do prawdziwej muzyki.
Awatar użytkownika
kate

Re: Rok 2010 u Dietera Bohlena

Post autor: kate »

Media i Telewizja oceniam nawet na 6 . Dieter jest wszędzie i bardzo się z tego cieszę bo gdy go widzę to automatycznie się uśmiecham. Oglądam około 8 kanałów niemieckich na codzień i tak skakałam po kanałach to na 3 widziałam reklamę z Dieterem. A wtedy od razu skaczę bliżej do TV żeby dokładnie zobaczyć i zrozumieć o co chodzi. :D :wink:
Muzycznie to jakoś słabo ale ja żyję ciągle starszymi epokami. Daję 3 chociaż dałabym taj jak Peter 2,5 ale piosenka Nein strasznie mi się podoba dlatego to pół więcej.
A tak wogóle jaka jest skala? :)
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Przyjmujemy skalę szkolną, taka jest też w ankiecie ArCracka, której się nie mogę już doczekać. Szkoda, że po raz kolejny działalność telewizyjna Bohlena deklasuje wręcz jego muzyczne wypociny, bo inaczej tego nie można nazwać.... pozostaje czekać do roku 2012... Chyba, że stanie się nieszczęście i mu przedłużą kontrakt na następne 10 lat.... :shock:
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Ja działalność Bohlena ocenię tylko w kategorii produkcji muzycznej gdyż to,że siedzi na stołku Jurora nie robi na mnie jakiegoś większego wrażenia.W skali 1-6 oceniam na 4 jego poczynania muzyczne.
Awatar użytkownika
Romantic Warrior

Post autor: Romantic Warrior »

właśnie przeglądałem zestawienie najlepiej sprzedających się płyt w Niemczech w roku 2010
na liście albumów "Schwerlos" jest na 10. miejscu
wśród singli "Don't Believe" na 13., "Real Love" na 68., "Sweat" - na 83.
ODPOWIEDZ