To bardzo ważne, mieć kogoś, na kim zawsze można polegać w takich sprawach. Ja także mam to szczęście, że moja rodzina nie wystawia mnie do wiatru i za każdym razem, gdy Thomas pojawia się w naszym kraju, pozwalają mi w tym spotkaniu uczestniczyć i zawożą mnie tam, gdzie trzebaEvaalex pisze: Wozil mnie tez na spotkania i koncerty Thomasa
MT i wasi bliscy
- Fanka MT
Re: MT i wasi bliscy
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
- Evaalex
Do rozmowy zabardz rodzicow nie mialam. W latach 80 tyvch bylam sama z tym. dopiero po wpianiu sie do Fanclubu poznalam pare fanek z ktorymi regularine pisalam.Conajmnie da list na tdzien od fanek dostawalam. A czasem bylo tych listow 6 albo 7 w tygodniu.
Pomyslcie sobie ze niektore fanki juz 15 lat znam. U jednej z nich bylam. Mieszka w tej samej miejscowosci co moj kuzyn. Jak bylismy u cuzyna to tez do niej pojechalam. Thomas ja zna. Kiedys na wystepie powiedzial do niej K atja chcez mi w spiewaniu pomudz zapomnielem slow piosenki.
Pomyslcie sobie ze niektore fanki juz 15 lat znam. U jednej z nich bylam. Mieszka w tej samej miejscowosci co moj kuzyn. Jak bylismy u cuzyna to tez do niej pojechalam. Thomas ja zna. Kiedys na wystepie powiedzial do niej K atja chcez mi w spiewaniu pomudz zapomnielem slow piosenki.
- Dr Mabuse
Tak to prawda. Tak patrząc z perspektywy czasu, to odnosi się wrażenie, że łatwiej teraz, na początku drugiej dekady XXI wieku znaleźć fana MT, niż pod koniec XX (mam na myśli zwłaszcza połowę lat 90-tych). Wiem, bo sam to przerabiałem na własnym przykładzie.

i widzę, że ta prawidłowość sprawdza się, ale tylko do pewnego momentu. Otóż gdy człowiek dojrzeje i wejdzie w określone środowisko, to musiałby być naprawdę niezłym aktorem, aby ukryć swoje zainteresowania przed otoczeniem. Tak było i ze mną - do niczego nie musiałem się przyznawać - to wyszło samo. I teraz wszyscy w pracy wiedzą, czego słucham, ale też jak jest impreza - nie stronią od "tej" muzy, a nawet przeciwnie - sami się jej domagają 
Poza tym - pozdrawiam Bydgoszcz - to moje "ziomalskie" okolice
To chyba świadczy tylko o tym, że nie była fanką przez duże "F" (jak Ty)Fanka MT pisze: Moja mama mi kiedyś powiedziała, że była taką fanką jak ja, ale się zestarzała i jej przeszło. Dodała, że ze mną będzie tak samo, ale ja jej stanowczo zaprzeczyłam.
Niekoniecznie. Ja prawdopodobnie jestem trochę młodszy od Twojej mamusi, ale znowu nie tak dużoFanka MT pisze:Szkoda tylko, że im człowiek jest starszy, tym trudniej mu się przyznać do swoich zainteresowań, a jeszcze trudniej im się z tym obnosić.
Poza tym - pozdrawiam Bydgoszcz - to moje "ziomalskie" okolice
Ostatnio zmieniony pt sty 07, 2011 0:37 przez Dr Mabuse, łącznie zmieniany 2 razy.

- MTalkingusia28
Oby Ci się to spełniło.Fanka MT pisze:I to się nazywa super podejście! MTalkingusia28 - jestem przekonana, że jak będę w Twoim wieku, będę mogła mówić tak samo
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- kate
Ciekawe bo ja też jestem zodiakalną rybkąFanka MT pisze: Ja skończę 17 w marcu (tak samo jak Thomas jestem zodiakalną rybką), w każdym razie mam podobne zdanie, jak Ty. Już to kiedyś wspominałam i powtórzę raz jeszcze: To jakim ktoś jest fanem, nie jest zależne, ani do wieku, ani płci, ani stanu cywilnego. Nawet małe dziecko może dawać większe świadectwo "fanowania", a niżeli dorosły. Nie widzę żadnego powodu, aby wstydzić się swojej pasji.
Zawsze będę fanką Thomasa Andersa i jestem tego w 100% pewna, gdyż posiadam zbyt wiele pięknych wspomnień z nim związanych. Pozostanie nieodłączną częścią mojego życia
Chociaż mój tata ciągle ma nadzieję,że przestanę wariować na widok Dietera w TV.
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
- Fanka MT
Heh, mój ma nadzieję, że przestanę szaleć na punkcie Thomasakate pisze: Chociaż mój tata ciągle ma nadzieję,że przestanę wariować na widok Dietera w TV.
Dziękuję...
Dziękuję...
- Jasmine
Ostatnio, wracając z kolegą ze szkoły, dowiedziałam się, że on nie cierpi MT, bo jak gdziekolwiek jedzie ze swoją rodziną, to puszczają na okrągło z kasety
U mnie do tej pory mama albo siostra nie zmieniły stosunku do mojego zainteresowania Thomasem i Dieterem, oby tak zostało.
Czytając wcześniejsze wypowiedzi: Też mam nadzieję że mi to nie przejdzie, nie wyobrażam sobie życia bez MT.
Nie rozumiem, dlaczego jak ktoś jest starszy to niby 'jest za stary na słuchanie'? Skoro się podoba, to po co zmieniać? Jak będę stara, to będę musiała przerzucić się z MT na np. Jazz, albo Krawczyka (bez urazy oczywiście) bo jestem za stara na słuchanie takiej muzyki jak MT?
U mnie do tej pory mama albo siostra nie zmieniły stosunku do mojego zainteresowania Thomasem i Dieterem, oby tak zostało.
Czytając wcześniejsze wypowiedzi: Też mam nadzieję że mi to nie przejdzie, nie wyobrażam sobie życia bez MT.
Nie rozumiem, dlaczego jak ktoś jest starszy to niby 'jest za stary na słuchanie'? Skoro się podoba, to po co zmieniać? Jak będę stara, to będę musiała przerzucić się z MT na np. Jazz, albo Krawczyka (bez urazy oczywiście) bo jestem za stara na słuchanie takiej muzyki jak MT?
- Ann
- Członek TAFC Polska
Moja mama przekonała się do Thomasa
Teraz nawet chce słuchać jego albumów 
MY DREAMS COME TRUE 
- Jasmine
Koleżanka mi to wysłała wczoraj wieczorem:
http://komixxy.pl/491207/Graj-muzyko
Spójrzcie też na źródło pod obrazkiem
http://komixxy.pl/491207/Graj-muzyko
Spójrzcie też na źródło pod obrazkiem
- Fanka MT
Heh, bardzo pomysłowy komiks
, dzięki za link, Jasmine 
Co do źródła - co prawda, to prawda
Każdy kojarzy chociaż kilka kawałków Modern Talking i w głębi duszy potrafiłby się dobrze przy nich bawić, ale kto się teraz do tego przyzna??? 
Co do źródła - co prawda, to prawda
Dziękuję...
Dziękuję...
-
Marcin87
W święta był u mnie starszy brat z rodziną i chciał posłuchać piosenek Modern Talking i Blue System. Powiedział, że mam mu nagrać na pendrajwa wszystkie piosenki, to sobie w domu odsłucha i te najlepsze skopiuje. Okazało się, że musiał skopiować wszystkie, bo wszystkie mu się podobały
A najbardziej With A Little Love 
- Fanka MT
No, proszę
skoro jesteśmy już przy temacie Świąt Bożego Narodzenia, to ja dostałam pod choinkę między innymi DVD Collection Thomasa i album "This time". No i tak sobie siedzieliśmy przy wigilijnym stole, leciały kolędy itp, a tu nagle gospodarz domu (bo byłam u cioci i wujka), dorwał tę płytkę Andersa z żółtą okładką
I pyta się mnie: "To jest ten Twój Thomas?"
Ja: "Owszem"
On: "No w sumie to kobietom to on może się podobać"
Ja: "No i się podoba"
On: "Nie wątpię, a może przetestujemy ten krążek?"
Ja zrobiłam oczy jak pięć złotych : "No pewnie, bardzo chętnie"
On: "Ok"
Słuchajcie, jak zapuścił "This time" na cały dom, to myślałam, że się posikam ze śmiechu zobaczywszy miny ciotek, babć itp
Ale jak widać, miałam wigilię w towarzystwie samego Thomasa 
I pyta się mnie: "To jest ten Twój Thomas?"
Ja: "Owszem"
On: "No w sumie to kobietom to on może się podobać"
Ja: "No i się podoba"
On: "Nie wątpię, a może przetestujemy ten krążek?"
Ja zrobiłam oczy jak pięć złotych : "No pewnie, bardzo chętnie"
On: "Ok"
Słuchajcie, jak zapuścił "This time" na cały dom, to myślałam, że się posikam ze śmiechu zobaczywszy miny ciotek, babć itp
Dziękuję...
Dziękuję...
- Jasmine
Co do komisu- taka prawda 
A co do prezentu- super prezent, pamiętam jak ja dostałam na urodziny DVD The Final Album.
Haha, to musiało być wesoło
A co do prezentu- super prezent, pamiętam jak ja dostałam na urodziny DVD The Final Album.
Haha, to musiało być wesoło
- Karolek78
Ja dostałem album "Let's talk about love" i "Ready for Romance". Po wigilii puściłem płytki. Mamie wszystkie piosenki się podobały szczególnie "Wild Wild Water" a tata...... zasnął.
Karolek78
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Ja wigilię co roku spędzam u babci, która ma adapter i do tego świetne nagłośnienie. Przez okrągły rok w adapterze jest winyl MT - The First Album tylko po to, żebym mogła go puszczać zawsze w wigilię
. O dziwo nikt nie ucieka.
Ja nie dostaję na prezent płyt, bo strasznie trudno trafić w coś, czego nie mam xD.
Ja nie dostaję na prezent płyt, bo strasznie trudno trafić w coś, czego nie mam xD.
- kate
Ja dopiero muszę ogłosić całej rodzince o mojej miłości do MT(poza rodzicami i siostrze którzy już wiedzą). To może coś mi kupią na święta z nim związane
Give me peace on earth-Please try