BBB w Mysłowicach !!!

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
Awatar użytkownika
Mateusz vel. Kokos

Post autor: Mateusz vel. Kokos »

jakoś to przeżyję.. :D ważne wogóle, ze przyjadą :)
Every Inch Of My Skin
Was Breathin' Her In..

www.thomasanders.fora.pl
Mike

Post autor: Mike »

Hehe, przyjadą, przyjadą i to w pełnym składzie - 2 boys and 2 girls :wink:
Awatar użytkownika
> SZOSA <

Post autor: > SZOSA < »

No i to juz jutro - wielki koncercik BBB w Mysłowicach :-) Nie moge się już doczekać :lol:

Mam pytanie do Mike :

Czy na koncercie będzie piosenka "The Power Of The Night" bo jest to wspaniały kawałek :lol: ???

Moim marzeniem jest otrzymanie autografu od Johna i zrobienie sobie zdjęcia z BBB to byłby wtedy czat :D no ale to chyba mało prawdopodobne.

POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW I DOZOBACZENIA JUTRO NA KONCERCIE :lol: !!!
< Bad Boys Blue, Modern Talking, Blue System, Thomas Anders > < THE BEST > I tak zostanie do końca mojego życia :-)
Awatar użytkownika
Mateusz vel. Kokos

Post autor: Mateusz vel. Kokos »

No tak.. koncert juz jutro.. tylko szkoda, ze o tak późnej porze. W końcu 30 kwietnia to niedziela, na dodatek 1 maja to swieto.. wiec będzie mały problem z powrotem do domu, tak to juz jest z kursami autobusów..
ehh.. ale coś się wymyśli :)
Every Inch Of My Skin
Was Breathin' Her In..

www.thomasanders.fora.pl
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Będę nagrywała BBB za Słupnej (Mysłowice) na dvd,chętnie sie wymienię jeśli ktoś ma choćby na vhs koncert Modern Talking ze Spodka albo innego miasta z 1998 roku :lol:
Ostatnio zmieniony sob maja 06, 2006 20:16 przez atlantyda ;o), łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
> SZOSA <

No to z tego wynika że będzie nas juz 3 na jutrzejszym koncercie ( Atlantyda;o) , Mateusz vel. Kokos, no i Ja) Ciekawe kto jeszcze stąd będzie (z forum). Może byśmy coś wykombinowali i wskoczyli na scene :lol: co wy na to hehe????

Do Mike:
Mike ty też bedziesz na tym koncercie?? :D
< Bad Boys Blue, Modern Talking, Blue System, Thomas Anders > < THE BEST > I tak zostanie do końca mojego życia :-)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

No i po koncercie...
Było SUPERAśNIE 8) :lol: Mimo obrzydliwej pogody.
Zespół zaśpiewał 16 utworów w tym 3 razy YOU'RE A WOMAN
Ludziska bawili się świetnie

:lol:
Oto cała lista:

1. COME BACK AND STAY
2. YOU'RE A WOMAN
3. A WORLD WITHOUT YOU
4. LADY IN BLACK
5. HOLD YOU IN MY ARMS
6. I WANNA FLY(nie znam wszystkich utworów,taki jest początek ref.)
7. PRETTY YOUNG GIRL
8. I TOTTALY MISS YOU
9. BABY COME HOME
10.BREADGE OF HEARTACHE(nie jestem pewna tytułu)
11.I'LL BE YOUR LOVER (nie jestem pewna tytułu)
12.KISS YOU ALL OVER
13.I'LL BE GOOD
14.YOURE A WOMAN

...i na bis:

15.THING ABOUT YOU (nie jestem pewna tytułu)
16.YOU'RE A WOMAN

Koncert trwał 80 minut i był zakończony sztucznymi ogniami :lol:

KTO NIE BYł NIECH żAłUJE :cry:

ale...jeszcze nic straconego ...jakby ktoś chciał niech pisze na maila,udostępnię koncert w formacie dvd :lol: (koszt:płyta+wysyłka)

:wink:
Awatar użytkownika
> SZOSA <

SUPER !!! Wreszcie mogłem zobaczyć BBB na żywo, było SUPER. JOHN i CARLOS przywitali się ze mna jak zeszli ze sceny do publiczności :lol: To było nie samowite przeżycie, tego nie można opisać. :lol:

A swoją drogą CARLOS doskonale pasuje do BBB, gościu jest nie źle wyluzowany i na dodatek umie powiedzieć pare słów po Polsku, mogliśmy sie o tym przekonać wczoraj na koncercie :D

Wczorajszego dnia nie zapomne do końca swojego życia :lol:
Mike

Miło przeczytać, że koncert się udał :wink:
Mnie niestety w Mysłowicach nie było (z przyczyn ode mnie niezależnych :| ) ale mam to zamiar nadrobić podczas kolejnych koncertów w Polsce 8)
Pozdrowienia

P.S. Do Atlantydy - mała poprawka tytułów piosenek:
8. I TOTTALY MISS YOU I TOTALLY MISS YOU
10.BREADGE OF HEARTACHE(nie jestem pewna tytułu) A BRIDGE OF HEARTACHES
11.I'LL BE YOUR LOVER (nie jestem pewna tytułu) LOVER ON THE LINE
12.KISS YOU ALL OVER KISS YOU ALL OVER, BABY przy okazji mam pytanko - czy ten utwór zaśpiewał Carlos, tak jak chłopaki planowali?
15.THING ABOUT YOU (nie jestem pewna tytułu) THINK ABOUT YOU

Sprawdź też jak możesz e-maila, wysłałem Ci zapytanie :wink:
Narka
Mike
Awatar użytkownika
> SZOSA <

Wiecie co własnie sobie uswiadomiłem że przeciez na tym koncercie miał być wykonane "You"re A Woman 2006" bo MIKE wspominał że ma być. Wykonali aż 3 razy "You"re A Woman 98". Jestem ciekaw dlaczego BBB nie wykonało tego kawałku??

Wiesz coś może MIKE w tej sprawie??

Ale i tak jestem bardzo zadowolony z wczorajszego wystepu BBB było SUPER !!! :-)

Co do piosenki "KISS YOU ALL OVER, BABY" to Carlos ją wykonał i to nie samowicie :lol: ( ten gościu jest naprawde spoko)

POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW !!!
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Tak KISS YOU ALL OVER ,BABY zśpiewał Carlos.
Dziękuję za poprawki :lol:
Znam raczej starsze utwory BBB (wstyd się przyznać :oops: dlatego nie znałam niektórych tytułów,ale liczyłam na to że ktoś mnie poprawi :wink: )

DZIęKI.

Jeszcze coś...John wspomniał coś o QUEEN OF HEARTS ale nie wykonali tego utworu...nie wiem dlaczego,bo też jest to jeden z moich ulubionych.
No ale jeśli mieliby tak śpiewać na koncertach wszystko co się komuś podoba to koncert trwałby ze 3 godziny a może dłużej :lol:
Ariadna

Post autor: Ariadna »

Zazdroszcze wrażeń, żałuję niezmiernie, że nie było mi dane... To dopiero tak długo oczekiwane przeżycie. Zaplanowana podróż oddaliła mnie od Mysłowic, a w eterze nie było nic słychać. Chętnie obejrzałabym chociaż nagranie, choć wiem, że to nie to samo. Oj - nie to samo...
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Moje gg 3396830
Mike

> SZOSA < pisze:Wiecie co własnie sobie uswiadomiłem że przeciez na tym koncercie miał być wykonane "You"re A Woman 2006" bo MIKE wspominał że ma być. Wykonali aż 3 razy "You"re A Woman 98". Jestem ciekaw dlaczego BBB nie wykonało tego kawałku??

Wiesz coś może MIKE w tej sprawie??
Powód jest prosty - miks jest jeszcze "dopieszczany" :wink:
> SZOSA < pisze:Co do piosenki "KISS YOU ALL OVER, BABY" to Carlos ją wykonał i to nie samowicie ( ten gościu jest naprawde spoko)
Jest spoko, bo to w końcu BAD BOY :wink:

atlantyda ;o) pisze:Dziękuję za poprawki
Znam raczej starsze utwory BBB (wstyd się przyznać dlatego nie znałam niektórych tytułów,ale liczyłam na to że ktoś mnie poprawi )

DZIęKI.
No problem :wink:

atlantyda ;o) pisze:Jeszcze coś...John wspomniał coś o QUEEN OF HEARTS ale nie wykonali tego utworu...nie wiem dlaczego,bo też jest to jeden z moich ulubionych.
No ale jeśli mieliby tak śpiewać na koncertach wszystko co się komuś podoba to koncert trwałby ze 3 godziny a może dłużej
Dokładnie! Ostatnio jak wypisaliśmy utwory, które byłoby fajnie zrobić na koncercie to nazbierało się tego tyle, iż koncert musiałby trwać co najmniej 2 godziny :] John zawsze stara się coś urozmaicić, np na niedawnych koncertach w Rosji śpiewał JUNGLE IN MY HEART, A TRAIN TO NOWHERE, QUEEN OF HEARTS, HUNGRY FOR LOVE, SAVE YOUR LOVE.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Nie ważne,że nie było QUEEN OF HEARTS,repertuar był znakomity :lol:
Awatar użytkownika
> SZOSA <

Zgadzam sie z Atlantyda ;0) Repertuar był świetny. :lol:

Do dziś z kumplem wciąz wspominamy ten koncert. :D Mój kumpel w sumie nie słuchał nigdy BBB pożyczylem mu kiedyś pare płyt to spodobało mu się tylko pare piosenek. A teraz po tym koncercie jak sie spotkamy to o niczym innym nie gadamy jak tylko o BBB, on wciąz teraz słucha BBB i wciąz mówi że ten koncert był cudowny i chciałby iść na nastepny :lol:

Ja oczywiście tez bym chciał powtórki :lol:
ODPOWIEDZ