WOŚP

Rozmowy zupełnie nie na temat.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

WOŚP

Post autor: atlantyda ;o) »

Co sądzicie o tego typu akcjach?
Jak wiadomo w naszym kraju jest cienko ze służbą zdrowia a szpitale nawet te specjalistyczne mogą tylko pomrzyć o porządnym sprzęcie ratującym życie i zdrowie najmłodszych (i właściwie nie tylko najmłodszych).Najlepiej jest pozamykać szpitale aniżeli wyposażyć w specjalistyczny nowoczesny sprzęt-na to nigdy nie ma pieniędzy!
Dlatego ja bardzo Mocno i Całym Sercem Popieram Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy!
Na pewno nikt z nas nie chciałby aby nasze dzieci musiały z takiej pomocy korzystać,ale skoro można w jakiś sposób pomóc innym dzieciom to uważam ,że Warto!
Awatar użytkownika
Dami

Re: WOŚP

Post autor: Dami »

Jeżeli 100% idzie na ten cel to popieram, lecz jeśli jest inaczej (a mam czasami wątpliwości) czyli przy okazji inny napychają sobie kieszenie to zdecydowanie jestem przeciwnikiem takich akcji.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Ja mogę przekazać na nich 1 % podatku, zachęcam do takich akcji, bo to najpewniejszy sposób dostarczenia do ich rąk pieniążków.
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Również uważam, że warto.
Sama zawsze wyruszam po wośpowe gadżety, w tym roku nie będzie inaczej :D .
Jeśli mogę pomóc, to staram się to robić.
ODPOWIEDZ