"Strong" - nowy album

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
karuus

Re: "Strong" - nowy album

Post autor: karuus »

Dokładnie, w końcu mamy klip na który długo czekaliśmy. Według mnie jest rewelacyjny.! Posiada fabułę, akcję. Raczej mi nie przeszkadzają te odgłosy strzałów, a nawet fajnie się to komponuje. Thomas wyglada swietnie w calym teledysku i Jego miny sa naprade ekstra! ;) takie otwarte zakonczenie nie jest zle, bynajmniej nie wszystko jest takie oczywiste... ;) Tak, wiadomo, ze sceny nie sa realistyczne, ale czy to negatywna cecha? Osobiscie jestem fanka takich przedsiewziec... w zasadzie wiekszosc teledyskow (nie mowie tu tylko o TA i MT) opiera sie na fikcyjnych wydarzeniach. Co jest swoistym urozmaiceniem :)
Moim zdaniem klip na wysokim poziomie i w skali1-5, zdecydowanie daje 5 ;) po prostu trafil w moj gust :D
jednak, jak to mowia- "o gustach sie nie dyskutuje":)
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
anna 22.10

Post autor: anna 22.10 »

Dla mnie extra! Lubię takie obrazki. Thomas jako 007 - POWALAJĄCO SEXI! W skali 1-10 daję zdecydowane 10 ! :D
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Ciekawe, czy to znów nie jest jakiś "kontrolowany" wyciek, premiera miała być jutro. Niemcy np. tego teledysku nie obejrzą, jest u nich niedostępny. Premiera powinna być raczej na oficjalnym kanale Thomasa lub Khudyakova.
Ostatnio zmieniony pn sty 03, 2011 18:53 przez Agata, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Emil45677 pisze:Niesamowity teledysk do "Stay With Me" !!!:
Super teledysk,bardzo mi się podoba :)
MY DREAMS COME TRUE :D
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Agata pisze:Ciekawe, czy to znów nie jest jakiś "kontrolowany" wyciek, premiera miała być jutro. Niemcy np. tego teledysku nie obejrzą, jest u nich niedostępny. Premiera powinna być raczej na oficjalnym kanale Thomasa lub Khudyakova.
Klip jest dostępny na kanale Ello TV, które wygląda na instytucję działającą oficjalnie i legalnie. Na ich stronie http://www.ello.tv/ swoje miejsce ma nawet CD Land, które wypuściło Stronga.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Magdalena_92
Członek TAFC Polska

Post autor: Magdalena_92 »

Ten teledysk bardzo mi się podoba. Tak długo na niego czekaliśmy i mnie osobiście nie zawiódł. Efekty są świetne!!! Faktycznie ogląda się jak film akcji. A Thomas jak zawsze wygląda świetnie. Najbardziej podobają mi się miny Thomasa w poszczególnych momentach, na początku jak załatwia pierwszego gościa i jak pan w garniturze przekazuje Thomasowi kopertę. A podoba mi się również scena jak dobija jednego faceta szufladą :) Także w skali od 1 do 5 ja zdecydowanie daję 5.
Pozdrawiam M.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Magdalena_92 pisze:Najbardziej podobają mi się miny Thomasa w poszczególnych momentach,
Dokładnie! :) Mnie bardzo przypadły do gustu miny, kiedy odbiera tę kopertę, załatwia tego pierwszego gościa i na samym końcu ;) Zdziwienie - zawodowe! :D :lol:

Genialny teledysk! :D
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
I-love-M-T

Post autor: I-love-M-T »

Rzeczywiście - clip nakręcony jak najprawdziwsze dzieło kina akcji ;) Thomas - profesjonalny w każdym calu, wygląda świetnie, wspaniale śpiewa, naprawdę dobrze gra, a ponadto... ludzie, jak on strzela z tego gnata :!: Rewelacja :D Całość naprawdę przyjemna dla oka i ucha ;) Na pewno obejrzę ten teledysk jeszcze wiele razy :) Ile daję punktów :?: Cóż, według mnie to, co zobaczyłam, jest tak dobre, że raczej nie będę tego ograniczać jakąkolwiek skalą ;) BRAWO :!: :D

PS. Zakończenie faktycznie trochę niejasne, ale chyba tylko dodaje clipowi odrobinę tajemniczości, bo to przecież bardzo istotne - trzymać widzów w napięciu do ostatniej chwili, a nawet już po niej ;)
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
Pointrox

Post autor: Pointrox »

Obejrzałem raz, drugi, trzeci...
Co jak co, ale Rosjanie z promocją się nie obcyndalają. Teledysk jest zrobiony na naprawdę światowym poziomie, bez tandety i półśrodków.
Fabuła może jest banalna, a gra trochę sztuczna, ale nie zapominajmy, że Thomas jest takim samym aktorem, jak Hoodyakov reżyserem kina akcji ;)
Moim zdaniem ten teledysk byłby świetny do promocji międzynarodowej. I oby w 2011 roku Thomas nas zaskoczył :D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Odnośnie min Thomasa,za każdym razem kiedy oglądam rozbawia mnie moment w którym Thomas biegnąc miedzy regałami wyraźnie się uśmiecha o ile nie śmieje :lol: Zauważcie czas na clipie 1:25,jak zrobicie pauzę to wyraźnie widać.Czy tak miało być?Czy wmontowali nie ten fragment,bo wiadomo,że kręci się kilka scen aby wybrać najlepszą ;)
Fajnie to wygląda ale nie pasuje do całości sensacji tego teledysku.
Ogólnie powtórzę jeszcze raz.Clip jest świetny :).
Awatar użytkownika
Didi&Thomas

Post autor: Didi&Thomas »

Powiem jak czuję, na gorąco - średnio mi się ten teledysk podoba :( Po pierwsze bardzo długie intro - brakuję muzyki, za długo się to wszystko "składa", po drugie - Thomas skręca kark - zawsze kojarzył mi się jako dżentelman a przynajmniej tak ostatnio był kreowany i tej sytuacji nie ratuje fakt, że tym razem wciela się on w rolę Jamesa Bonda - moim zdaniem akurat ta scena była niepotrzebna. Po trzecie w teledysku za dużo jest "wtrąconych" dźwięków, ilustracji dźwiękowej pokazywanej akcji - to burzy harmonię samego utworu i niepotrzebnie drażni uszy. Ciężko będzie słuchać tego głośno 8) Ogólnie teledysk robi na mnie wrażenie przesadnie wydłużonego zbyt wyfabularyzowanego. Pozytyw - Thomas jako Bond na pewno podobnie jak oryginał łamał by damskie serca :wink: W końcu w przeciwieństwie np. do Brosmana - potrafi świetnie śpiewać. 8)
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend...
"
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Teledysk pomyślany zawodowo ale nie podobają mi się miny Thomasa. Sztuczny jest bardzo, robi dziwne miny jak strzela. Czy któryś z Bondów robił takie miny jak zabijał setną osobę?
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Pamiętajmy,że Thomas jest piosenkarzem a nie aktorem,a aktorstwo to sztuka i też trzeba się jej nauczyć.Ja tam nie widzę nic złego w minach Thomasa.
Awatar użytkownika
art_system

Post autor: art_system »

Tak, klip super, ale kobiety towarzyszące Tomkowi jeszcze lepsze-rosjanki są naj:)Chyba w każdej się zabujałem:)
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

atlantyda ;o) pisze:Pamiętajmy,że Thomas jest piosenkarzem a nie aktorem,a aktorstwo to sztuka i też trzeba się jej nauczyć.Ja tam nie widzę nic złego w minach Thomasa.
Dokładnie, mam podobne zdanie jak atlantyda ;o) ;) Nie każdy może być aktorem, aczkolwiek moim zdaniem Thomas świetnie odegrał rolę Jamesa Bonda - te jego minki dodają uroku całości ;) Bynajmniej ja tak sądzę ;)
art_system pisze:Tak, klip super, ale kobiety towarzyszące Tomkowi jeszcze lepsze-rosjanki są naj:)Chyba w każdej się zabujałem:)
Heh, art_system - Ty to jesteś kochliwy ;) A ponoć "(...) najwięcej witaminy mają POLSKIE dziewczyny (...)" :lol:
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

Teledysk bardzo mi się podoba, ale muszę przyznać, że Thomas nie nadaje się Jamesa Bonda. Inne usposobienie, wygląd... Thomas dla mnie ma bardziej romantyczne usposobienie, a nie kochanka- zabójcy. Ale mimo wszystko obejrzenie teledysku sprawiło mi dużo przyjemności.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
ODPOWIEDZ