"In The Middle Of Nowhere" czy "Obsession"?

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
ODPOWIEDZ

Która płyta bardziej Ci się podoba?

In The Middle Of Nowhere
9
75%
Obsession
3
25%

Liczba głosów: 12

Marcin87

"In The Middle Of Nowhere" czy "Obsession"?

Post autor: Marcin87 »

Chciałem się zapytać, która z płyt bardziej Wam się podoba - "In The Middle Of Nowhere" Modern Talking czy "Obsession" Blue System. Jak wiadomo oby dwie płyty są czwartymi albumami obu zespołów. Moim zdaniem lepszy jest album Obsession; mamy na nim same bardzo dobre piosenki, a album In The Middle Of Nowhere uważam za ten album Modern Talking na którym możemy znaleźć pierwsze mniej udane kompozycje. Piszcie i głosujcie :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Re: "In The Middle Of Nowhere" czy "Obsession"?

Post autor: Peter »

Dziwny temat, 5 i 6 albumy też będą? Ja wybieram jednak album Modern Talking. Z racji tego, że jednak każdy album tej grupy stawiam wyżej niż Blue System, który także lubię ale nieco mniej.
Awatar użytkownika
sebciu1974
Kontakt:

Post autor: sebciu1974 »

Zdecydowanie Modern Talking. To dwie różne epoki. Blue System tak ale zawsze za Modern Talking. Nie da się porównać srebra do złota.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Mój głos daje na In The Middle of Nowhere.Znajduję tam zdecydowanie więcej udanych utworów aniżeli na Obsession.
Awatar użytkownika
Romantic Warrior

Post autor: Romantic Warrior »

dla mnie zdecydowanie "In The Middle Of Nowhere", wg mnie "słabsze" nagrania MT pojawiły się dopiero na albumach po powrocie, pierwsze 6 płyt i 7. to klasyka, "Obsession" fajnie się słucha, choć trochę przesłodzone jak dla mnie te klimaty... :wink:
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Z racji tego, że piosenki Blue System w ogóle mi nie podchodzą, wybieram Modern Talking - In The Middle Of Nowhere. Pierwsze 6 albumów są super, ale dla mnie trochę lepsze są albumy po reaktywacji. Nie wiem czemu, ale płyty po reaktywacji bardziej mi się podobają i chyba dlatego, że od tych płyt zaczęłam słuchanie Modern Talking. U mnie zaczęło się od Back For Good, a nie od The First Album, ale te pierwsze 6 albumów też są super. :)
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ODPOWIEDZ