Samuraj
- Gasolina91
Re: Samuraj
Świetne
Takie "amatorki" są najlepsze.
Widać kontakt z fanami, Dieter taki szczęśliwy...piękne wykonanie.
Niech no teraz ktoś mi tu powie że Dieter śpiewać nie potrafi

Takie "amatorki" są najlepsze.
Widać kontakt z fanami, Dieter taki szczęśliwy...piękne wykonanie.
Niech no teraz ktoś mi tu powie że Dieter śpiewać nie potrafi
Point Of No Return
- Peter
Takie wykonania, tudzież i jego "Midnight lady" pokazują, że Dieter ma spore możliwości wokalne i nie małe umiejętności. W moim odczuciu piosenka lepsza niż oryginał, aż by się prosiło o nagranie tego w jakości CD. Popieram zdanie poprzedniczki: Dieter zdecydowanie śpiewać potrafi.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Fajnie obejrzeć ten występ.Do tej pory musiałam się zadowolić tylko audio (na kasecie magnetofonowej).Na pewno jest to rarytas,występ z tym utworem.Już pisałam w innym temacie,że fajnie by było gdyby Dieter zaśpiewał na swoim albumie największe hity jakie wyprodukował dla swoich "podopiecznych" .Jestem pewna,że zainteresowanie było by ogromne.
- art_system
Śpiewać potrafi, ale do oryginału się nie umywa.
...R O M A N T I C W A R R I O R S...TWO-ModernTalking II...
- Malediwy
Uwielbiam tą aranżację, podobnie jak Midnight Lady z tego samego występu. Być może również dlatego, że ten występ najbardziej przypomina mi Dietera z koncertu BS w SPODKU w 92 roku. Może dlatego, że byłem przy samej scenie i patrzyłem na niego z dołu mając widok podobny do ujęć z kamery która sfilmowała te dwa występy.
Niemniej jednak wydaje mi się, że występ ten nie jest live tylko z playbacku niestety...
Niemniej jednak wydaje mi się, że występ ten nie jest live tylko z playbacku niestety...
Spokojem można kamień ugotować...
- Maro_D
W sumie oficjalnie Dieter wydał ten utwór, tyle, że pod pseudonimem, i jako instrumental. Znaleźć go można na soundtracku do "Rivalen der Rennbahn", opisany jako Countdown G.T.O. (a to = Blue System). Nie dziwi mnie więc, że utwór ten został wykonany live, tym razem z wokalem.
Oceniać nie będę, gdyż jednak preferuję wokal Bohlena z czasów Steve'a Bensona czy Ryana Simmonsa. Ten późniejszy już tak mnie nie uracza.
A co do sondy - ja wolę opcję nr 3, której nie ma. Mianowicie w wykonaniu Ricky'ego Shayne'a (strona B singla "Once I'm Gonna Stay Forever").
Pozdrawiam
Oceniać nie będę, gdyż jednak preferuję wokal Bohlena z czasów Steve'a Bensona czy Ryana Simmonsa. Ten późniejszy już tak mnie nie uracza.
A co do sondy - ja wolę opcję nr 3, której nie ma. Mianowicie w wykonaniu Ricky'ego Shayne'a (strona B singla "Once I'm Gonna Stay Forever").
Pozdrawiam
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
-
Kawa Księżycowa
Nino de Angelo śpiewa nieźle, ale osobiście bardziej lubię Dietera Bohlena. I nie zaszkodziłaby lepsza wersja filmu, póki co, cieszy mnie, co jest.
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
- kate
Kocham jego głos. I ta chrypka....Peter pisze:Takie wykonania, tudzież i jego "Midnight lady" pokazują, że Dieter ma spore możliwości wokalne i nie małe umiejętności. W moim odczuciu piosenka lepsza niż oryginał, aż by się prosiło o nagranie tego w jakości CD. Popieram zdanie poprzedniczki: Dieter zdecydowanie śpiewać potrafi.
Wolę właśnie taką chrypkę od najczystszych dźwięków jakie można zaśpiewać.
Najbardziej lubię jak Dieter w piosence "Gangster Love" śpiewa Oh you killing me with gangster love. rozpływam sie wtedy.
Give me peace on earth-Please try
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever
We stil have dreams-Dreams about Modern Talking
It's your smile-Dieter's smile
Run to you- I run to Thomas
I love them For always and ever