Boney M

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
Awatar użytkownika
Joanna91

Re: Boney M

Post autor: Joanna91 »

Przykra jest wiadomość o śmierci wokalisty z oryginalnego składu Boney M. Można nie przepadać za rodzajem muzyki jaką wykonywał zespół Boney M, ale na pewno nie można nazwać ich "dziadostwem" itp. Należy im się szacunek, ponieważ ich utwory są ponadczasowe i zna je każdy, nie tyko "emeryci". Nawiększe hity grupy Boney M mają już ponad 30 lat i nadal cieszą się ogromną popularnością.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Osiągnięcia Franka Fariana przykładzie Szwajcarii:
http://swisscharts.com/showperson.asp?name=Frank+Farian
Nie ma czego komentować - to zestawienie samo się broni. Subiektywnie można tego nie lubić, ale obiektywnie trzeba zauważyć niesamowitą popularność jego kompozycji.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Peter pisze:Btw to forum Modernów i Bohlena czy obrońców nędznych produkcji muzycznych?
A tego zdania to już w ogóle nie rozumiem.
Skoro to tylko forum Modernów i Bohlena to co tu robią setki założonych przez Ciebie beznadziejnych tematów?,których w większości nikt nie jest zainteresowany.Sam próbujesz wciskać nam amerykański styl i bronisz tego co lubisz i nikt się tak nie oburza jak Ty.Wyluzuj troszeczkę ;).
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Dział nazywa się pozostali i może tu być wszystko także Boney M i każdy wykonawca, tylko dziwi mnie reakcja jeśli ktoś broni Dietera a krytykuje Boney M. Co innego byłoby gdyby to było forum Boney M. ;)
Każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów muzycznych, także i krytykować, Ty możesz także krytykować wykonawców o których ja założyłem tematy. Poza tym tu np: Skyliner pisze brednie, że ja słucham tylko Bohlena, bo słucham masę różnej muzyki wystarczy zobaczyć na mój profil na last.fm albo zajrzeć do działu pozostali. ;) Co za problem skrytykować coś co się komu nie podoba? Każdy ma do tego prawo.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Peter pisze: Co za problem skrytykować coś co się komu nie podoba? Każdy ma do tego prawo.
No najprościej jest krytykować.Rzadko kto potrafi uszanować inne gusta.
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Straszna szkoda. Ten facet miał świetny głos, a jakie ruchy na scenie...
I nie był wcale taki stary.

Boney M., to już klasyka, a nie rzadnie dziadostwo.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Boney M.... genialny zespół! Nie ukrywam, że zawsze podobały mi się ich przeboje. Poza tym, od czasu koncertu w Zielonej Górze darzę tę grupę muzyczną ogromnym sentymentem, gdyż świetnie się wówczas bawiłam. Trzeba przyznać, że naprawdę trzymają te kobietki, a ten facet? :lol: Genialny gościu! :D Wystawił do mnie mikrofon podczas piosenki "Daddy Cool", a na sam koniec wysłał mi buziaka :lol:
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Ale ten w facet z Zielonej Górze to nie jest ten który umarł.
Awatar użytkownika
I-love-M-T

Post autor: I-love-M-T »

Fanka MT pisze:Nie ukrywam, że zawsze podobały mi się ich przeboje. Poza tym, od czasu koncertu w Zielonej Górze darzę tę grupę muzyczną ogromnym sentymentem, gdyż świetnie się wówczas bawiłam.
Oj, ja również - nieźle wtedy szalałam i pewnie wariowałabym jeszcze bardziej, gdyby nie to, że cały czas myślałam: "Oszczędzaj siły na koncert Thomasa :!:" :D Naprawdę, zabawa była przednia ;)
Faktycznie - mnie również zdziwiła i zasmuciła wieść o śmierci Bobby'ego Farrella :( Wprost nie mogłam uwierzyć w to, że "ten facet od Daddy cool" (tak go zazwyczaj kojarzyłam), świetny tancerz, a przede wszystkim piosenkarz o jakże oryginalnym głosie, odszedł... Cóż więcej można powiedzieć - niech mu ziemia lekką będzie...
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
ODPOWIEDZ