Boney M
- Joanna91
Re: Boney M
Przykra jest wiadomość o śmierci wokalisty z oryginalnego składu Boney M. Można nie przepadać za rodzajem muzyki jaką wykonywał zespół Boney M, ale na pewno nie można nazwać ich "dziadostwem" itp. Należy im się szacunek, ponieważ ich utwory są ponadczasowe i zna je każdy, nie tyko "emeryci". Nawiększe hity grupy Boney M mają już ponad 30 lat i nadal cieszą się ogromną popularnością.
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Osiągnięcia Franka Fariana przykładzie Szwajcarii:
http://swisscharts.com/showperson.asp?name=Frank+Farian
Nie ma czego komentować - to zestawienie samo się broni. Subiektywnie można tego nie lubić, ale obiektywnie trzeba zauważyć niesamowitą popularność jego kompozycji.
http://swisscharts.com/showperson.asp?name=Frank+Farian
Nie ma czego komentować - to zestawienie samo się broni. Subiektywnie można tego nie lubić, ale obiektywnie trzeba zauważyć niesamowitą popularność jego kompozycji.
Jak piszesz tak cię widzą.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
A tego zdania to już w ogóle nie rozumiem.Peter pisze:Btw to forum Modernów i Bohlena czy obrońców nędznych produkcji muzycznych?
Skoro to tylko forum Modernów i Bohlena to co tu robią setki założonych przez Ciebie beznadziejnych tematów?,których w większości nikt nie jest zainteresowany.Sam próbujesz wciskać nam amerykański styl i bronisz tego co lubisz i nikt się tak nie oburza jak Ty.Wyluzuj troszeczkę
- Peter
Dział nazywa się pozostali i może tu być wszystko także Boney M i każdy wykonawca, tylko dziwi mnie reakcja jeśli ktoś broni Dietera a krytykuje Boney M. Co innego byłoby gdyby to było forum Boney M. 
Każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów muzycznych, także i krytykować, Ty możesz także krytykować wykonawców o których ja założyłem tematy. Poza tym tu np: Skyliner pisze brednie, że ja słucham tylko Bohlena, bo słucham masę różnej muzyki wystarczy zobaczyć na mój profil na last.fm albo zajrzeć do działu pozostali.
Co za problem skrytykować coś co się komu nie podoba? Każdy ma do tego prawo.
Każdy ma prawo do wyrażania swoich poglądów muzycznych, także i krytykować, Ty możesz także krytykować wykonawców o których ja założyłem tematy. Poza tym tu np: Skyliner pisze brednie, że ja słucham tylko Bohlena, bo słucham masę różnej muzyki wystarczy zobaczyć na mój profil na last.fm albo zajrzeć do działu pozostali.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No najprościej jest krytykować.Rzadko kto potrafi uszanować inne gusta.Peter pisze: Co za problem skrytykować coś co się komu nie podoba? Każdy ma do tego prawo.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Straszna szkoda. Ten facet miał świetny głos, a jakie ruchy na scenie...
I nie był wcale taki stary.
Boney M., to już klasyka, a nie rzadnie dziadostwo.
I nie był wcale taki stary.
Boney M., to już klasyka, a nie rzadnie dziadostwo.
- Fanka MT
Boney M.... genialny zespół! Nie ukrywam, że zawsze podobały mi się ich przeboje. Poza tym, od czasu koncertu w Zielonej Górze darzę tę grupę muzyczną ogromnym sentymentem, gdyż świetnie się wówczas bawiłam. Trzeba przyznać, że naprawdę trzymają te kobietki, a ten facet?
Genialny gościu!
Wystawił do mnie mikrofon podczas piosenki "Daddy Cool", a na sam koniec wysłał mi buziaka 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Ale ten w facet z Zielonej Górze to nie jest ten który umarł.
- I-love-M-T
Oj, ja również - nieźle wtedy szalałam i pewnie wariowałabym jeszcze bardziej, gdyby nie to, że cały czas myślałam: "Oszczędzaj siły na koncert ThomasaFanka MT pisze:Nie ukrywam, że zawsze podobały mi się ich przeboje. Poza tym, od czasu koncertu w Zielonej Górze darzę tę grupę muzyczną ogromnym sentymentem, gdyż świetnie się wówczas bawiłam.
Faktycznie - mnie również zdziwiła i zasmuciła wieść o śmierci Bobby'ego Farrella
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*