Zgadzam się w 100%. Jest to moja najbardziej ukochana piosenka MT.Fanka MT pisze: " Like a hero" - jedna z najpiękniejszych ballad Modern Talking - istna PEREŁKA!
Jestem ciekawa jak by brzmiała gdyby znalazła się na Back For Good...
Zgadzam się w 100%. Jest to moja najbardziej ukochana piosenka MT.Fanka MT pisze: " Like a hero" - jedna z najpiękniejszych ballad Modern Talking - istna PEREŁKA!
Rzeczywiście, nigdzie nie można dostać tej płytki - jak już to tylko używaną - o nowej nie ma co marzyć..atlantyda ;o) pisze:A najbardziej za nim musiałam się nabiegać-najtrudniejszy do zdobycia nawet na pirackiej kasecie
Mnie także ten utwór nie przypadł zbytnio do gustu. Jest jakiś inny.atlantyda ;o) pisze:aCharlene mnie dosłownie drażni
Chodzi o to,że w tym utworze głos Thomasa jest mocno "przesłodzony".Uwielbiam słuchać głosu Thomasa,ale w tym utworze sobie po prostu darujęFanka MT pisze:Mnie także ten utwór nie przypadł zbytnio do gustu. Jest jakiś inny.atlantyda ;o) pisze:aCharlene mnie dosłownie drażni
Tymczasem dzisiaj uważam, że jest to naprawdę przyjemny i dobry kawałek. Szczerze mówiąc żałuję, że w tamtych czasach nie powstało więcej takich "nietypowych" aranżacyjnie utworów.punky linsky pisze: jeśli o mnie chodzi, z całej twórczości MT z lat 80. nie lubię tylko jednej piosenki, i jest to akurat "Blinded by your love" z tego albumu.