Sopot Festiwal 2008

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Magdalena_92
Członek TAFC Polska

Re: Sopot Festiwal 2008

Post autor: Magdalena_92 »

atlantyda ;o) pisze:hehe,fajnie się to czyta.Aż miło na duszy :),że Thomas mógł zrobić wrażenie na nastolatkach kiedy miał 20-22 lata to mnie nie dziwi-samo życie ;) ale,że w wieku 45 lat :shock: też Suuuper !
Szczerze mówiąc to Thomas zawsze robił na mnie wrażenie, ale mimo wszystko teraz podoba mi się najbardziej. :)
Cieszę się z tak pozytywnych odczuć w związku z tym. Pozdrawiam :D
A wracając do tematu Sopot Festivalu 2008 to pamiętam, że również występ Thomasa zrobił wrażenie na moich rodzicach. Wróciły im wspomnienia z lat młodości.
No cóż, Thomas dał w Sopocie rerwelacyjny (choć krótki) koncert. Nic dodać, nic ująć.
Pozdrawiam M.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Magdalena_92 pisze:
atlantyda ;o) pisze:hehe,fajnie się to czyta.Aż miło na duszy :),że Thomas mógł zrobić wrażenie na nastolatkach kiedy miał 20-22 lata to mnie nie dziwi-samo życie ;) ale,że w wieku 45 lat :shock: też Suuuper !
Szczerze mówiąc to Thomas zawsze robił na mnie wrażenie, ale mimo wszystko teraz podoba mi się najbardziej. :)
Cieszę się z tak pozytywnych odczuć w związku z tym. Pozdrawiam :D
A wracając do tematu Sopot Festivalu 2008 to pamiętam, że również występ Thomasa zrobił wrażenie na moich rodzicach. Wróciły im wspomnienia z lat młodości.
No cóż, Thomas dał w Sopocie rerwelacyjny (choć krótki) koncert. Nic dodać, nic ująć.
Magdaleno92 :!: Wyjęłaś mi to z ust! Moja mama siedziała przed telewizorem i czekała na Thomasa :lol:
Pół rodziny ją obdzwoniło i wszyscy tylko: "Dzisiaj będzie na tv ten Twój Thomas" ;) Obejrzałam jego występ z mamą i od tej pory ten Thomas jest nasz :lol:
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Magdalena_92 pisze:No cóż, Thomas dał w Sopocie rerwelacyjny (choć krótki) koncert.
A ja się właśnie modliłam,żeby już nic więcej nie śpiewał po "You're My Heart..." bo kończyło mi się miejsce na płycie (nagrywałam cały koncert-dlatego) i dosłownie program się skończył kilka sekund przed zatrzymaniem płyty.Myślałam wtedy,że zemdleję.Oglądałam go kilka razy w nocy a potem jeszcze powtórki na TVnie :)
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Fanka MT pisze: Pół rodziny ją obdzwoniło i wszyscy tylko: "Dzisiaj będzie na tv ten Twój Thomas" ;)
U mnie było podobnie.
Kilka osób pisało do mnie na gg i smsy że Thomas będzie w Sopocie, ja im tylko odpisywałam: "No jak ja mogłabym tego nie wiedzieć" :D
Point Of No Return
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

U mnie tak samo.
A za każdym razem, jak leci powtórka Thomasa w "Jaka to melodia", to dostaję od znajomych po kilka smsów typu: "włącz jedynkę!" i już wtedy zawsze wiem, o co chodzi :lol: .
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Husku pisze:"włącz jedynkę!" i już wtedy zawsze wiem, o co chodzi :lol: .
Heh, mam dokładnie tak samo! :lol: Tyle, że moje reakcje są czasem śmiechu warte! Raz jak rzuciłam się na kanapę po pilota to, aż z niej spadłam :D
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
ODPOWIEDZ