You're my heart Youre My soul 2010

Miejsce, w którym możecie tworzyć sondy i ankiety. UWAGA - dyskusje na temat poszczególnych płyt i piosenek prowadzimy w tematach im poświęconych, tu jedynie głosujemy i komentujemy wyniki!

Która wersja YMHYMS jest najlepsza?

Mehrzada Marashi
4
80%
Moving Heroes
0
Brak głosów
Marka Ashleya
1
20%

Liczba głosów: 5

Awatar użytkownika
Dami

Re: You're my heart Youre My soul 2010

Post autor: Dami »

Dla mnie YHYMS jest jedno, czyli w wykonaniu MT, a takie covery dla mnie się nie liczą jest to zwyczajne pójście na łatwiznę i nabijanie sobie punktów popularności poprzez hit innego zespołu.Długi czas zastanawiałem się i nadal to robię jaką radość i satysfakcję przynosi komuś wykonywanie nieswojej piosenki, dla mnie źle świadczy to o danym zespole czy wykonawcy.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
Husku
Członek TAFC Polska

Re: You're my heart Youre My soul 2010

Post autor: Husku »

Dami pisze:Dla mnie YHYMS jest jedno, czyli w wykonaniu MT, a takie covery dla mnie się nie liczą jest to zwyczajne pójście na łatwiznę i nabijanie sobie punktów popularności poprzez hit innego zespołu.
Zgadzam się w 100%. Kocham tą piosenkę w wykonaniu MT lub samego Thomasa, a moją ulubioną wersję dobieram w zależności od nastroju. Nie upodobałam sobie żadnej szczególnie, ale jedną z piękniejszych YMHYMS jest ta w wykonaniu Thomasa na Fan Club CD z 2000 (wersja balladowa).

Wstrzymuję się więc od głosu.
ODPOWIEDZ