"The Christmas Song" - nowy singiel Thomasa
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Re: "The Christmas Song" - nowy singiel Thomasa
Gdyby ktoś jeszcze nie słuchał, to proszę:
- Magdalena_92
- Członek TAFC Polska
Ciekawe stwierdzenieJoannaIzabella pisze:Gdyby Thomas nawet recytował książkę telefoniczną - to i tak byłoby dla mnie piękne
Wracając do "The Christmas song" to mnie osobiście bardzo się podoba. Świąteczna piosenka w stylu albumu "Songs forever" jak już wspomniała Husku jest bardzo ciekawa. Muszę przyznać, że mnie od razu wpadła w ucho.
Pozdrawiam M.
- Fanka MT
Szczerze powiedziawszy "Kisses for Christmas" przypadło mi bardziej do gustu
Ma taki fajny klimat
Uwielbiam oglądać to nagranie, w którym Thomas siedzi przy pianinie, dookoła prezenty, choinka i taki nastrojowy wygląd 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Dziękuję...
- I-love-M-T
Rzeczywiście, Kisses for Christmas wydaje się być bardziej radosnym utworem
Z kolei The Christmas song to piosenka "wyciszająca", łagodnie wprowadzająca słuchacza w świąteczny nastrój... Brzmi wprost cudownie (jak zresztą wszystko, co śpiewa Thomas
), jednakże gdybym miała wybierać, to stawiałabym raczej na Kisses for Christmas 
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
- JoannaIzabella
...i w tym clipie bardzo pięknie mi się komponuje z kolorystyką i stylem mojego pokoju ;p UWIELBIAM słuchać i oglądać "Kisses for Christmas", jednym okiem zerkając na moją choinkę i wyobrażając sobie, że TEN fortepian stoi tuż obok....Fanka MT pisze:Uwielbiam oglądać to nagranie, w którym Thomas siedzi przy pianinie, dookoła prezenty, choinka i taki nastrojowy wygląd
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Prośba.
Jeżeli chcecie komentować inne kolędy śpiewane przez Thomasa lub wklejać jakieś linki z występów kolędowych zapraszam tutaj: viewtopic.php?f=2&t=3818&view=unread#unread chodzi o to,żeby nie robić bałaganu
.Tu jest temat tylko odnośnie utworu "The Christmas Song" i nie odbiegajmy od niego
.
Jeżeli chcecie komentować inne kolędy śpiewane przez Thomasa lub wklejać jakieś linki z występów kolędowych zapraszam tutaj: viewtopic.php?f=2&t=3818&view=unread#unread chodzi o to,żeby nie robić bałaganu
- Fanka MT
Racja - nie odbiegajmy od tego, co jest głównym celem owego wątku 
Wracając do tematu - szkoda, że na okładce singla nie pojawiło się zdjęcie z jakieś nowszej sesji
Wracając do tematu - szkoda, że na okładce singla nie pojawiło się zdjęcie z jakieś nowszej sesji
Dziękuję...
Dziękuję...
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Dokładnie.A jeżeli już wybierali ze starych zdjęć to mogli wybrać jakieś Thomasowe przy choince.Ma trochę takich świątecznych zdjęć.Ale być może nie myśleli o tym bo skoro ma być w sprzedaży tylko jako mp3 to po co się pocić nad okładką.Fanka MT pisze:Wracając do tematu - szkoda, że na okładce singla nie pojawiło się zdjęcie z jakieś nowszej sesji
-
andrzej1988
http://www.youtube.com/watch?v=a8fVKuy9bgU Thomas Anders-The Christmas Song. Występ w telewizji ZDF
- Agata
Ostatnio zmieniony sob gru 25, 2010 2:17 przez Agata, łącznie zmieniany 1 raz.
- JoannaIzabella
The Christmas Song. Taka zupełnie inna aranżacja, nowy image kolędy: swing plus smooth jazz.... Po pierwszym wysłuchaniu tego utworu byłam trochę...rozczarowana... Że to jakoś nie to, że brak tego "kolędowego rytmu"... Ale później, słuchając w ciszy, w fotelu, z przymkniętymi oczyma - ten utwór zapadł mi w serce.
Właśnie wyciszający smooth jazz czy swing - które nadają tej kolędzie charakter - sprawiły, że mogłam zatrzymać się w tej bieganinie przedświątecznej, w tym - skądinąd radosnym - ale jednak szale... Mogłam usiąść i słuchając Thomasa - wsłuchać się w siebie.
Piękna kolęda. Piękny utwór.
Właśnie wyciszający smooth jazz czy swing - które nadają tej kolędzie charakter - sprawiły, że mogłam zatrzymać się w tej bieganinie przedświątecznej, w tym - skądinąd radosnym - ale jednak szale... Mogłam usiąść i słuchając Thomasa - wsłuchać się w siebie.
Piękna kolęda. Piękny utwór.