Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Agata

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Agata »

Naprawdę świetny występ! Bardzo fajnie, że na żywo. Thomas zapytany na koniec, czy Alexander wierzy jeszcze w Christkind (w Niemczech Dzieciątko Jezus przynosi prezenty) odpowiedział: tak długo, jak Christkind przynosi Play Station, to wierzy :lol:
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Oczywiście oglądałam program.Wyłapałam ten moment z PayStation :lol: Myślałam,że Thomas będzie się gościł przy stole z prowadzącą program i innymi gośćmi,ale tam siedzieli tylko Ci co nie śpiewają.I tak było fajnie,że w wigilijny wieczór mogłam obejrzeć występ Thomasa :).
andrzej1988

Post autor: andrzej1988 »

http://www.youtube.com/watch?v=a8fVKuy9bgU A tutaj jeszcze raz Thomas Anders- The Christmas Song. Dla tych którzy nie ogladali lub chca jeszcze raz zobaczyć.
Pozdrawiam.
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Obudził mnie przed chwilą fragment Cheri Cheri Lady w radiu ZET, który puścili w trakcie wywiadu z Nataszą Urbańską. Prezenterzy śmiali się chyba z naszyjnika NORA (szczerze mówiąc tak mi się wydaje, bo nie kontaktowałam :lol: ) a potem mówili coś o sylwestrowej niespodziance i że nic nie powinniśmy słyszeć.
Ktoś może wie o co chodzi? :)

EDIT:
Już znalazłam odpowiedź na swoje pytanie.
internet pisze:Natasza w internecie napisała informację swoim fanom, by zachęcić do przyjścia na jej występ.

– Zaśpiewam sześć piosenek, między innymi „Gas gas” Bregovicia w nowej aranżacji i „Cherry, Cherry Lady” Modern Talking. Zapowiada się interesujący wieczór – napisała w internecie artystka podczas rozmowy z fanami.

Specjalnie na jej występ estrada zostanie przebudowana na kształt stoku. Z kolei podczas wykonywania przeboju Modern Talking na scenie pojawi się mierzący trzy metry tort.
No i znów błąd w nazwie... Cheri Cheri Lady, a nie :!:
Z powodu zmiany nazwy na Cherry Cherry Lady będzie to pewnie tort wiśniowy :lol: .
alunia13

Post autor: alunia13 »

O my xD Oczywiście Sylwestra w Polsacie będę oglądać, ale tego się nie spodziewałam. Mam nadzieje, że zaśpiewa to tak koło 12 aby człowiek mógł się już "przygotować" do jej śpiewu :twisted:
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Niech ta Natasha trzyma się z dala od śpiewania Modern Talking, bo nie dość, że natura urody poskąpiła to jeszcze głosu nie dała dobrego i talentu wokalnego. Nic dziwnego, że dzisiaj nie wiele znaczy w showbusinessie.
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Dzisiaj jadąc L-ką po mieście usłyszałam kluczowe słowo "Modern Talking", zupełnie przypadkowo zresztą, no i dopiero od tego momentu słuchałam dokładnie. Ciekawa jestem, jak będzie brzmiało Cheri Cheri Lady w wykonaniu Nataszy. Chociaż szczerze mówiąc nie przepadam za Nią...
Naszyjnik.? racja, wspomniano i o tym.. Padło stwierdzenie, że Józefowicz powinien nosić nazyjnik z napisem "Natasza".
You can win if you want.!
Husku
Członek TAFC Polska

Też za Nataszą nie przepadam, ale mamy przynajmniej jakiś miły akcent na koniec/początek roku.
Chociaż wyobrażam sobie, że pewnie nie będę mogła tego słuchać i wyjdę xD.

Jeśli planują tort, to może właśnie na kluczowy moment wieczoru - na północ...
Ninio

Post autor: Ninio »

Modern Talking niejest puszczany wogole w ogolnodostepnych stacjach. MTV,VIVA,ESKa - bardzo dlugo nic tam nieslyszalem. Tak samo w popularnych radiach. Nieslucham zbyt czesto ale innych wykonawcow slysze,nawet takich od jednej piosenki (Europe np.) a Modern Talking jest dyskryminowane. Czasem puszca cos starego w drodze wyjatku ale zeby juz uslyszec Win the race albo Don't take away to chyba cud musialby sie zdazyc. Niepisze tu o mediach regionalnych albo tematycznych. Żal...
alunia13

Post autor: alunia13 »

Ja jednego w tym kraju nie rozumiem. Jak już Ninio napisał, w praktycznie żadnej stacji ogólnopolskiej nie grają MT. Raz na rok, od święta da się coś usłyszeć w Zetce ale to i tak igra z cudem. A tutaj nagle proszę, największy Sylwester w Polsce i nagle jako jeden z największych hitów europy mamy utwór MT. Coś tu chyba nie pasuje?
"You can win, If You want..."
Husku
Członek TAFC Polska

To prawda... Coś tu nie pasuje.
Ale jak Thomas był na sylwestra we Wrocławiu, to impreza była udana. Może Warszawa chce chociaż po części powtórzyć ten sukces. :wink:
Ninio

Sylwester sylwestrem a Modern Talking i tak nigdzie nieslychac. Maja swoje miejsce w historii ale nieprzeklada sie to na ich obecnosc w mediach. Slychac Queen,Abbe (zespoly tez juz nieistniejace przeciez) a naszych fanow nieslychac :(
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Ninio pisze: a naszych fanow nieslychac :(
chyba Idoli ;)
Ninio

no tak.... drobne przejezyczenie :). Ktos kiedys zaszufladkowal Modern Talking jako obciach i albo sie ich lubi albo idzie za "tlumem" i uwaza za obciachowych nawet nieznajac ich repertuaru. Podciagnieto ich pod biesiade i powazne stacje muzyczne tego niepuszczaja. Takie odnosze wrazenie.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Ja do tej pory nie rozumiem dlaczego MT jest uważany za obciach i kicz.Nikt się dokładnie nigdy w tym temacie nie wypowiadał.Przecież ich utwory osiągnęły wysokie miejsca na listach przebojów.Może za obciach uważany był wtedy wygląd Thomasa i to,że Nora ciągle go pilnowała,a potem podłączyło się to ogólnie pod szyld "Modern Talking".
Teraz nawet w programie "Jaka To Melodia" dosyć często odgadują tytuł jaki jest zagadką pod hasłem "Modern Talking".Jaka przemiana pana Roberta ;).Chyba przez to ,że fani Thomasa czekają na którąś z kolei powtórkę nagranego 2 lata temu występu program osiągnął większa popularność,może nie tyle popularność co więcej widzów,hehe.
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Natasha zaśpiewa CCL? To dlatego wczoraj wieczorem nad Warszawą słychać było dosyć głośne echo tego utworu...aż mnie zdziwiło, że coś nie brzmiał on tak po "modernowemu"...teraz już wszystko jasne.

Ale umila pracę takie zjawisko ;) Tak samo jak ostatnio miło się zrobiło, gdy na osiedlu z pewnego auta, stojącego na czerwonym świetle, dochodziły nuty "Cause you are young" ;)
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
ODPOWIEDZ