Mateusz pisze:PS. Mike a nie dałoby się wrzucić You're A Woman 2006 do posłuchania na stronie BBB nawet w słabiutkiej jakości np. 90kbps ??
Niestety, w tej chwili jest to niemożliwe z różnych względów. Uwierzcie, że wczorajsze telewizyjne wykonanie nowej wersji było wielkim ukłonem Johna w stronę polskich fanów, gdyż w tej chwili prowadzone są jeszcze rozmowy na temat ostatecznego kształtu remiksu, jego promocji i wydania. W imieniu Johna zwracam się też do wszystkich polskich fanów - jeśli chcecie niedługo usłyszeć ten miks piszcie e-maile do radia Eska. Nie mogę publicznie ujawniać wszystkich szczegółów, ale powiem tylko tyle, iż naprawdę wiele zależy od fanów.
Pozdrawiamy
Bardzo chętnie pomolestujemy Eskę, ale wolałbym w RMFFM to usłyszeć, jak za dawnych dobrych czasów.Bo do Elbląga jak kojarzę to Eska nie dochodzi - no chyba że kablem:).
Dla mnie nowa wersja You're A Woman to będzie bomba sezonu:), może dlatego ze juz dawno nic nowego z BBB nie słyszałem, ale wiecie co moim zdaniem to dziwne że jak coś wyda nowego Dieter Bohlen to chłopaki z BBB zaraz pozytywnie się przebudzają i też dostarczaję coś nowego - takie tam moje małe spostrzezenie ( mam tu na myśli wydania dotyczące samego Dietera lub MT)
Nowy remix nie ma nic wspólnego z DB ani MT.
Wiosną 2006 miał ukazać się premierowy album BBB, jednak ze względu na sytuację personalną w grupie plany musiały ulec zmianie.
W październiku 2005 postanowiliśmy więc, że stworzenie nowego remixu będzie czymś w rodzaju przypomnienia fanom, że BBB nadal istnieją, a także szansą na promocję grupy w nowym składzie. Od kilku miesięcy na oficjalnej stronie umieśiliśmy ankietę na temat utworu, jaki fani najchętniej usłyszeliby w nowej wersji i "You're A Woman" zwyciężyło bezapelacyjnie
.....i bardzo mnie to cieszy Mike, ze Yuo'ra a woman nie ma nic wspólnego z Bohlenem. Myślę, ze niedługo doczekamy się nowego albumu BBB:)
No ale to pewnie potrwa.....
John jest optymistą i wczoraj stwierdził, że wyrobi się z nowym materiałem na sierpień/wrzesień Ja bym jednak dodał do tego jednak jakiś margines tolerancji, bo nigdy nie wiadomo jak praca się potoczy, tym bardziej, że lato jest sezonem koncertowym.
Bardzo cieszy perspektywa koncertu i nowych zdarzeń. Fajnie, że BBB zadomowiło się w Polsce. Mam nagranie z ich koncertu w Szczecinie w 1990 roku. To było cudne. zdaje się, że był to ich drugi pobyt w Polsce. Pierwszy był w Sopocie.
Ale pewności nie mam, bo historia pobytów w Polsce nie jest mi dobrze znana.
Tak, to był drugi koncert BBB w Polsce - Szczecin 1990. Mam z tego występu nastepujące kawałki: "Hungry For Love",
"I Wanna Hear Your Heartbeat", "Pretty Young Girl" i "Don't Walk Away, Suzanne/Come Back And Stay" oraz krótki wywiad.