Tu również chodzi o to, co większość chce słuchać. Jakby nie było, artysta musi się dostosowywać do gustów większości.
A to, co gra na festynach, nie jest ustalane z góry, przynajmniej mniej więcej?
Co chcielibyście usłyszeć...
-
Kawa Księżycowa
Re: Co chcielibyście usłyszeć...
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
- I-love-M-T
Sztandarowe 3 utwory, które fajnie by było usłyszeć na koncercie:
I Everybody needs somebody
II Never knew love like this before
III Let's talk about love
Mam jeszcze wiele innych propozycji, np.: Arabian gold, Diamonds never made a lady, Doctor for my heart, Angie's heart, Lonely tears in Chinatown, Riding on a white swan - ale jak 3, to 3
I Everybody needs somebody
II Never knew love like this before
III Let's talk about love
Mam jeszcze wiele innych propozycji, np.: Arabian gold, Diamonds never made a lady, Doctor for my heart, Angie's heart, Lonely tears in Chinatown, Riding on a white swan - ale jak 3, to 3
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Hehe, dziwne bo raczej nie chodzisz na koncerty Thomasa,a chciałbyś usłyszeć pewne utworyPeter pisze:A ja bym chciał, żeby Thomas zaśpiewał któryś ze swoich wspaniałych utworów pisanych na płyty Modern Talking.Może "Love to love you" albo "I need you now". Nie potrafię się zdecydować, bo oba są tak znakomite. Miło by było by Pan Anders zamiast odcinania kuponów i odklepywania po raz setny wielkich hitów zaczął więcej sięgać do kompozycji własnego autorstwa.
Wybierz się na FC Party (Fan day)to się dowiesz.O ile mi wiadomo to właśnie na tych co rocznych spotkaniach z Fanami Thomas śpiewa najwięcej swoich solowych utworów a zjeżdżają się na ten dzień fani z różnych krajów.Peter pisze:Pytanie ile osób by przyszło na koncert Thomas, który by śpiewał wyłącznie piosenki z solowych albumów
A którego artysty nie interesują pieniądze?Który artysta nie śpiewa i nie daje koncertów po to aby zarobić?Kto w ogóle i gdzie napisał zdanie,że Thomas śpiewa za darmo? bo tak odbieram Twoje słowa Peter.Peter pisze:Dlatego skończmy też z mitem, że Thomas jest artystą, który gra dla sztuki i wielkie pieniądze go nie interesują
Nie rozumiem,że w przypadku wszystkich innych piosenkarzy to jest normalka,że grają i śpiewają za pieniądze a w przypadku Thomasa robi się jakieś halo