UWAGA!!!
Dziś na moim przystanku autobusowym zobaczyłam plakat z zapowiedziami imprezy "MAJóWKA" między innymi wystąpi zespół BAD BOYS BLUE
30 kwietnia o godz.22:30 MYSłOWICE SłUPNA (basen) woj.śląskie
ZAPRASZAM WSTęP WOLNY !!!
fan pisze:Uważam BBB za największe gówno jakie moze byc muzyka jest potwornie kiczowata i proszę nie porównywać BBB do MT
Ta wypowiedz to totalne przegięcie, mógłbyś uważać na słowa bo to co piszesz nie mieści się w żadnych normach kultury. To czy nam się coś podoba czy nie można wyrazić w sposób cywilizowany.
PS. A poza tym nie wiem co złego jest w porównywaniu BBB do MT. Obydwie kapele zasługuką na miano gigantów 80's więc porównywanie jest jak najberdziej wskazane.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
-Uważam BBB za największe gówno jakie moze byc muzyka jest potwornie kiczowata i proszę nie porównywać BBB do MT
Ja (i chyba nie tylko ja) mam już dosyć czytania tego typu komentarzy. Najpierw idiotyczny post o śmierci Thomasa, potem obrażanie go w kolejnych postach, niezbyt kulturalny język w następnych, i teraz to.
Musimy się chyba pożegnać, innego wyjścia nie widzę.
Gdyby ktoś miał zastrzeżenia co do tej decyzji, proszę utworzyć odpowedni temat w dziale technicznym, a ten pozostawić dla występu BBB w Mysłowicach.
Mam pytanie do MIKE'a:
czy wiadomo ile czasu będzie trwał ten koncert BBB,pytam bo znajomy z gór chciałby przyjechać ale jeśli wystąpią tylko 15 minut to mu się nie opłaca.
Może wiadomo jakie utwory będą wykonywać???
atlantyda ;o) pisze:Mam pytanie do MIKE'a:
czy wiadomo ile czasu będzie trwał ten koncert BBB,pytam bo znajomy z gór chciałby przyjechać ale jeśli wystąpią tylko 15 minut to mu się nie opłaca.
Może wiadomo jakie utwory będą wykonywać???
Będzie to normalny koncert, a utwory właśnie przed chwilą wybieraliśmy Na pewno będą: "You're A Woman", "Come Back And Stay", "Lady In Black", "Pretty Young Girl", "A Bridge Of Heartaches", a reszta niech będzie niespodzianką dla polskich fanów, bowiem na pewno będą utworki, które do tej pory nie były grane na koncertach