Shakira

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Shakira

Post autor: 33ccd »

Zrobiłem sobie kilka dni przerwy od pracy, awantur na forum i pojechałem do Berlina na koncert Shakiry. Nie powiem abym przepadał za jej muzyką tak jak za MT, ale latynowskie rytmy podobają mi się. Koncert odbył się w Berlińskiej O2 World Arena wczoraj 9 grudnia 2010.
Wpuszczać ludzi zaplanowano od 18, więc przyszedłem na 17 pod drzwi wejściowe i tu zdziwenie :shock: prawie nikogo. Wytrzymano ludzi na mrozie do 18:15. Wchodząc jako jeden z pierwszych znalazłem się przy samych barierkach przed wybiegiem. Konceet zaczoł się o 21:15 z 1,15 h opuznieniem i trwał 2 godziny. Hala zapełnila sie w 90%.
Czy było warto wydać 71 euro za bilet? Sam nie wiem. Ale bawiłem się swietnie, a przede wszystkim dlatego ze Shakira śpiewała około 2 metry przede mną. Kontakt z publicznoscią ok i śpiewanie na żywo przy jej szybkich przepełnionych seksem ruchach było na sporym poziomie.

Narazie to tyle relacji.
Jesli ktoś chętny to zamieszcze fotki i filmy.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Evaalex

Re: Shakira

Post autor: Evaalex »

Lubie shakire ale koncert jej nie byl by dlamnie 71€ warty.Ja bylam na wielu koncertach w niemczech. Najdrorzszy byl koncert Aha w moim miescie. Byly tylko miejsca siedzace i musialam za miesjce w 8 rzedzie 69€ dac. Pierwsze dwa zedy kosztowaly tylko 90€ za Bilet. Tez bym zaplacila ale jak poszlam po pracy pierszego dnia sprzedazy biletow dostalasm juz tylko bilet do 8 rzedu. Wszystko inne bylo wysprzedane
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Ta artystka jest mi kompletnie obojętna, ale słyszałem, że miała problemy z powodu śnieżycy dotrzeć na koncert w którymś z niemieckich miast. Poza tym kiedyś przygotowała materiał na nowy album i został skradziony na lotnisku i chyba do tej pory go nie udało się odzyskać....
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Ciekaw jestem kiedy odwiedzi Polskę... :|. Z chęcią bym się wybrał na jej koncert :D.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Dami

Post autor: Dami »

Oj a ja nie wybrałbym się na jej koncert i nie zapłaciłbym za niego nawet symbolicznego 1 euro, trzymam sie z dala od tego typu wykonawców bo gwiazda to trochę przesadliwie.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

bo gwiazda to trochę przesadliwie.
Jeśli dziewczynę, która sprzedała kilkadziesiąt milionów płyt, jest od paru lat w setce najseksowniejszych kobiet na tej planecie nie można nazwać gwiazdą to kogo można nią nazwać? :roll:
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
Dami

Post autor: Dami »

A czy mało ludzi na tym świecie dobrze wygląda? A dla kogo jest sexy to jest, dla mnie nie!!!!
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Szkoda, że nie potrafisz lub nie chcesz odpowiedzieć na zadane pytanie.
Nie każda jej piosenka mi się podoba, ale jest parę które lubię.
Kto nie zna "Whenever Wherever"
Wersja live z Glastonbury:
http://www.youtube.com/watch?v=yHdwMAIsMxA
Lubię też "She Wolf"
posting.php?mode=edit&f=11&p=59891
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Szkoda że nie mam i nie będę mieć możliwości zobaczyć jej koncertu, a też chętnie bym się wybrała. Lubię ją, 'whenever whenever' towarzyszy mi od urodzenia. Dla mnie gwiazda nie musi być w żadnych rankingach, najważniejsze dla mnie jest by nie była znana (czasami tylko i wyłącznie) ze skandali i jej piosenki chociaż trochę mi się podobały.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Oto kilka zdjęć z telefonu. I o dziwo znów Polscy odpowiedzialni fani na scenie.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Niebawem kilka filmów.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Oj Shakira to gwiazda, na którą zdecydowanie bym się nie wybrał, coś ma w głosie rozpaczliwego, ze nie podoba mi się jak śpiewa. I za ładna też nie jest. Jedynie co mogę powiedzieć o niej pozytywnego to podoba mi się remix jej piosenki robiony przez jednego z naszych forumowiczów.
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Mnie latynoskie rytmy podobały się od zawsze :wink: .Shakiry fanką nie jestem ,ale słuchać ją lubię. Widać ,że ma dobrego choreografa z tego co widać ma prawie do każdej piosenki inny układ taneczny . Większość mężczyzn nie mówię że wszyscy... nie potrafią jakoś oderwać od niej oczu ,nie dziwi mnie to w ogóle.
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
Romantic Warrior

Post autor: Romantic Warrior »

echhhh zazdroszczę Ci 33ccd, że byłeś na koncercie i widziałeś ja live, też kiedyś się wybiorę pewnie na jej koncert
cóż piękna kobieta i wspaniała wokalistka...
jej międzynarodowa kariera zaczęła się od tego utworu, dzięki któremu stała się gwiazdą na skalę globalną:

z albumu "Laundry Service" pochodziła jeszcze m.in. ta wspaniała piosenka:

oraz chyba najwspanilasza ballada Shakiry:

jednak jej największy hit pochodzi z płyty "Oral Fixation vol.2" - jest to najlepiej sprzedający się singiel XXI wieku na świecie:

W roku 2010 Shakira nagrała piosenkę, która stała się oficjalnym utworem piłkarskich mistrzostw świata:

jest to najlepiej sprzedający się utwór piłkarskich mistrzostw świata w historii
Shakira sprzedała ponad 60 mln płyt i jest wśród artystek latynoskich #2 po Glorii Estefan na liście wszechczasów (dla porównania J.Lo, która "dużą" karierę zaczęła kilka lat wcześniej niż Shakira sprzedała dotąd 40 mln płyt)
ponieważ ciągle nagrywa i jest w świetnej formie, już wkrótce może wyprzedzić Glorię i stać się #1
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Mam nadzieje, że w przyszłym roku odwiedzi Polskę :)
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
ODPOWIEDZ