Modern Talking w angielskim radiu

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kris500

Modern Talking w angielskim radiu

Post autor: kris500 »

Witam wszystkich musze sie z Wami tym podzielic bo normalnie szczeka mi opadla ale do rzeczy od 6 lat mieszkam w Angli nigdy nie slyszalem piosenek Modern Talking ani w radiu czy telewizji az tu nagle 2 dni temu czyli w piatek siedze w vanie z szescioma angolami a tu radio vawe zapodalo Brother louie oczywiscie micha mi sie ucieszyla i pytam angoli czy wiedza kto to spiewa jak latwo sie domyslec zaden nie wiedzial no to ich oswiecilem ale to tez nie pomoglo po prostu nie znaja tego zespolu troche dziwne poniewaz Brother louie dotarlo na angielska liste przebojow w 86 r i nawet wystapili z ta piosenka w Top Of The Pops ale jakby nie patrzec byla to bardzo mila niespodzianka :D sorki za brak znakow interpunkcyjnych ale moje dziecko zalalo mi klawiature w lapku i pare klawiszy nie dziala :(
Awatar użytkownika
mabuse89

Re: Modern Talking w angielskim radiu

Post autor: mabuse89 »

kris500 pisze: troche dziwne poniewaz Brother louie dotarlo na angielska liste przebojow w 86 r
... czyli prawie ćwierć wieku temu, więc pewnie dlatego niewielu to pamięta. Krisie, niestety myślę, że nie prędko czeka Cię kolejna taka niespodzianka.
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Re: Modern Talking w angielskim radiu

Post autor: phantomas »

Spotkałem jednego Anglika, który znał MT, ale krzywił się z obrzydzeniem :mrgreen:
Raz słyszałem "Brother Louie" w radiu. Trochę się zdziwiłem i śmiałem, bo to była piosenka puszczona dla pewnej pani, ale ona nie chciała jej słuchać :)
Prowadzący tłumaczył, że to był wielki przebój, puszczany latem na Majorce. Ale ona niestety pozostała niewzruszona :)
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
ODPOWIEDZ