Przedstawcie się :)
- selena
Re: Przedstawcie się :)
Cześć. Jestem Irka, ale występuję pod pseudo "Selena". Jestem z pod Radomia:)
- mabuse89
Witaj Seleno:D
Can't you feel the groove ?
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
Baby, I feel it in my shoes
Can't you feel the beat ?
Babe, try and touch the beat
-
Marcin87
Cześć Selena witam Cię bardzo serdecznie
Widzę, że grono fanów się szybko rozrasta
Ja dołaczyłem do grupy fanów wczoraj i już nie jestem najmłodszy 
- MODERN JEANNE
-
pepus29
Witam
Piotr z okolic Legnicy.....rocznik 1971 (mówcie mi "dziadek")....jestem fanem MT -czyli Tomka i Didiego "Bohenka"...od szkoły podstawowej kiedy to znajomi szmuglowali z Niemiec kasety naszych idoli.Wiele by tu pisać....o mojej fascynacji tymi ludźmi...muzykami...ale podam dwie skrajnosci...."mam ciary jak slysze glos Tomka....i ciary jak slucham nowej kompozycji Didiego...a z drugiej strony...120 km od zielonej i nie zaplanowalem wyjazdu na koncert Thomaska.....brrrr...stary i stetryczaly jestem.Ale mysle ze moze jeszcze kiedys:)...pozdrawiam wszystkich i zapraszam do kontaktu...moje gg 5122181
Piotr z okolic Legnicy.....rocznik 1971 (mówcie mi "dziadek")....jestem fanem MT -czyli Tomka i Didiego "Bohenka"...od szkoły podstawowej kiedy to znajomi szmuglowali z Niemiec kasety naszych idoli.Wiele by tu pisać....o mojej fascynacji tymi ludźmi...muzykami...ale podam dwie skrajnosci...."mam ciary jak slysze glos Tomka....i ciary jak slucham nowej kompozycji Didiego...a z drugiej strony...120 km od zielonej i nie zaplanowalem wyjazdu na koncert Thomaska.....brrrr...stary i stetryczaly jestem.Ale mysle ze moze jeszcze kiedys:)...pozdrawiam wszystkich i zapraszam do kontaktu...moje gg 5122181
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Witaj na forum 
Nie mów tak, nie jesteś stary
Na pewno są tu od Ciebie starsi
Nie mów tak, nie jesteś stary
Na pewno są tu od Ciebie starsi
-
pepus29
No dobra 40 latek to nie stary:):):)...ale wredny napewno...żeby byc 100km od Tomka i nie móc zobaczyć go na zywo:(:(:(...a moze ktoś jedzie z okolic legnicy.....zabierzcie mnie plizzz...bede stal i pilnowal samochodu...i glos Tomeczka moze do mnie dotrze.....a tak poważnie..czy są jeszcze bilety dla spóźnialskich na sektor Fan?..
-
johny68_68
- Członek TAFC Polska
Nowy
Witam wszystkich Fanów Thomasa !! !Podobnie jak Wy jestem jego fanem. Mam w swojej kolekcji wszystkie płyty MT i TA. Choć minęło już prawie 30 lat od ich pierwszej płyty to dla mnie są wciąż źródłem inspiracji i lekiem na wszelkie zło... Od konceru Thomasa w Kielcach po prostu "oszalałem" na punkcie tej muzy... Oczywiście wybieram się do Zielonej Góry. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia w Zielonej Górze 
-
johny68_68
- Członek TAFC Polska
Witam ! Mam na imię Jan i jestem nowy na Forum. Niektórzy piszą, że wstydzą się przyznać do tego, że śa fanami MT od 20 czy iluś tam lat. Ja jestem fanem MT od samego początku istnienia zespołu. Oczywiście wtedy słuchało się tylko winyli, które wspaniale trzeszczały. Mam je wszystkie do dzisiejszego dnia. Aż się łezka w oku kręci... No dosyć tych sentymentów. Pora rozpocząć odliczanie przed Zieloną Górą. Pozdrawiam i do zobaczenia w Zielonej Górze 
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Witaj Janie. Pozdrawiam i do zobaczenia w ZG.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- DaddyCool
Witam wszystkich!
Mam na imię Arek i znam Modern Talking od bodajże 1984 roku. Przez ponad 20 lat słuchałem ich od czasu do czasu, ale moja starsza córka ma bzika na punkcie tego zespołu i razem z nią jeżdżę na koncerty Thomasa Andersa w Polsce. Do tej pory byłem w Bełchatowie (16 sierpnia 2009 roku), Kielcach (12 września 2010 roku) i Zielonej Górze (30 listopada 2010 roku)
W najbliższym czasie wybieram się także do Koblenz.
Pozdrawiam serdecznie z Bydgoszczy
Mam na imię Arek i znam Modern Talking od bodajże 1984 roku. Przez ponad 20 lat słuchałem ich od czasu do czasu, ale moja starsza córka ma bzika na punkcie tego zespołu i razem z nią jeżdżę na koncerty Thomasa Andersa w Polsce. Do tej pory byłem w Bełchatowie (16 sierpnia 2009 roku), Kielcach (12 września 2010 roku) i Zielonej Górze (30 listopada 2010 roku)
Pozdrawiam serdecznie z Bydgoszczy
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Serdecznie witamy.
Widzę, że grono fanów z Bydgoszczy rośnie.
Widzę, że grono fanów z Bydgoszczy rośnie.
- nebula4
Witam!
Jestem mloda dziewczyna-36lat(ha,ha) i doskonale pamietam czasy kiedy zeby zdobyc upragniony plakat ukochanego zespolu Modern Talking,to stalam po 2-3 godziny pod kioskiem w bardzo dlugiej kolejce.....a pozniej nie moglam sie nadziwic dlaczego te plakaty byly tak kiepskiej jakosci w porownaniu z tymi w owczesnym BRAVO ktore niektorzy szczesciarze dostawali w paczkach z Niemiec i dzieciaki w szkole rzucaly sie na te kolorowe pisemko jak sepy!
. Krotko mowiac-Thomas byl moja pierwsza platoniczna "miloscia",tak sobie wyobrazalam ksiecia z bajki,dzentelmena,romantycznego ukochanego z dziewczecych snow! On mi wtedy kolorowal ten szary komunistyczny swiat ktory nas wtedy otaczal! Pamietam jak pojechalam ze starsza kuzynka na jego koncert do Spodka chyba w 1986r-to bylo przezycie,Nora "spiewala" w chorkach...katastrofa...ale to mnie nie obchodzilo bo bylam wpatrzona w swoj ideal
...Mijaly lata,ja muzycznie dojrzewalam-muzyka rockowa przemowila do mnie bardziej,nie byla tak banalna,sluchalam i slucham U2,Dire Straits,Jazzu,Led Zeppelin itp...ale piosenki Modern Talking i Thomasa sa mi tak bliskie sercu,i tak mnie roztkliwiaja i wzruszaja ze niezaleznie czego slucham i jaka muzyke slucham na co dzien to znam te wszystkie utworki na pamiec i mam ogromny sentyment!!!!!! Thomas jest na prawde dzentelmenem z krwi i kosci-pokazuje to na scenie i w zyciu,nie potrzebuje pozyskiwac nowych fanow bo dba o starych,trzyma klase i robi swoje.Bardziej lubie jego solowe kawalki,szczegolnie te liryczne bo on do tego jest stworzony.Najwazniejsze dla mnie jest to,ze Thomas jest dla mnie nosnikiem tych cudownych pierwszych uniesien i emocji ktorych doswiadzcalam jako nastolatka w tych szarych ale jakze wspanialych muzycznie latach 80'.....I to jest nanajpiekniejsze! Emocje! Bez nich nie istniejemy! Pozdrawiam Kasia Ps.Chcialabym pojechac do Koblencji 5 lutego!
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Re: Witam!
Heh... to ja mam 26 lat i uważam że to już jak na faceta wiek średni
Ale przecież najważniejsze aby czuć się młodo i mieć syndrom "Forever Younga", o to przecież tutaj chodzi 
Twoja starsza córka figuruje na forum jako Fanka MT? 
Powiem tak - szkoda Arku że mieszkając w tym samym mieście nigdy nie mieliśmy okazji spotkać się, wypić jakieś piwko, pogadać. Pewnie widząc mnie kiedyś na ulicy pomyślałeś że skoro tak fatalnie wygląda to musi też być bardzo złym kolesiem - ale widzisz, wygląd z osobowością nie zawsze idą razem w parze
Pozdrawiam również z Bydgoszczy
DaddyCool, chyba Cię kojarzęDaddyCool pisze:Mam na imię Arek i znam Modern Talking od bodajże 1984 roku. Przez ponad 20 lat słuchałem ich od czasu do czasu, ale moja starsza córka ma bzika na punkcie tego zespołu i razem z nią jeżdżę na koncerty Thomasa Andersa w Polsce. Do tej pory byłem w Bełchatowie (16 sierpnia 2009 roku), Kielcach (12 września 2010 roku) i Zielonej Górze (30 listopada 2010 roku)W najbliższym czasie wybieram się także do Koblenz.
Powiem tak - szkoda Arku że mieszkając w tym samym mieście nigdy nie mieliśmy okazji spotkać się, wypić jakieś piwko, pogadać. Pewnie widząc mnie kiedyś na ulicy pomyślałeś że skoro tak fatalnie wygląda to musi też być bardzo złym kolesiem - ale widzisz, wygląd z osobowością nie zawsze idą razem w parze
Pozdrawiam również z Bydgoszczy
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Witaj, nebula4
No, no Tata Darii wywołał furorę
.
No, no Tata Darii wywołał furorę
- Fanka MT
He he heHusku pisze: No, no Tata Darii wywołał furorę.
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!