30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Re: 30.11.2010. Andrzejki z Thomasem - Zielona Góra

Post autor: JoannaIzabella »

Kolorowe lampki na palce to przez Internet, bo w sklepach nie ma raczej... Natomiast świeczki są raczej dostępne w tych sklepach z różnościami. Zaraz wyjdę z psem to sprawdzę w pobliskim takim właśnie sklepie, po ile mniej więcej to jest. Sądzę, że około 5zł.
Awatar użytkownika
33ccd
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Kontakt:

Post autor: 33ccd »

Witajcie.
Wszystkie zamówione bilety zostały dzis wysłane poleconymi piorytetami na wskazane adresy. Spóznialscy jeszcze mogą zakupić z opcją odbioru w kasie.

Oto kilka informacji w sprawie koncertu:
- Organizator informuje o dobieraniu profesjonalnego sprzętu foto-video i zagazie fotografowania pozostałym sprzętem bez flasha.
- Wejście na halę od 17:30, start około 19:00, Thomas wystąpi około 20-20:30, koniec- około 22:00.

Fan Club zorganizował wielkie świąteczne upominki dla Thomasa i jego zespołu. Jeśli chcesz by ten upominek był też od Ciebie to prosimy Cię o dołożenie się do tego prezentu kwotą około 10 zł. Planujemy też zakup jak ostatnio białych róż, które wszyscy rzucamy na sceną w INTRO piosenki YMH YMS. Chcemy też na sam koniec wręczyć spory bukiet na scenie wraz z tym prezentem. Jeśli wystarczy kasy od wszystkich to w tej cenie rozdamy te róże przed koncertem wraz z balonami. Jeśli nie to będą one do zakupienia po niewielkiej dodatkowej kwocie. Prosimy o aktywny udział w zabawie sektora FAN.

Planowane są:
1.Włączamy światło z telefonów komórkowych przy wolnych piosenkach.
2. Nowe „ Maryśki „ mogą przygotować dowody osobiste do piosenki MARIA
3. Puszczamy nadmuchane wcześniej balony na jednej szybkiej piosence – DAMY ZNAĆ JAKA!!!
4. Na piosence YMH YMS jak Thomas wyjdzie zza kulis i zacznie ŚPIEWAĆ a nie mówić to rzucamy białymi różami.

Korony i napis do piosenki KING OF LOVE wkładamy na głowy przy tej piosence - Korony "pożyczamy" z Burger Kinga i zmieniamy na nich napis. Nie może być widać napisów "BURGER". Jesli przyszykujecie napis to SUPER!.
Flaga - jeśli ją uszyjecie to nie widzę problemu aby pojawiła sie na koniec koncertu. Sugeruje wielkosć 2x3m
Osoby które chcą zakupic jakieś świecidełka na baterie tym razem robią to samodzielnie.
Ostatnio zmieniony wt lis 23, 2010 22:45 przez 33ccd, łącznie zmieniany 4 razy.
pozdrawiam
33ccd

COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

A korony i ten napis na kartonach "Thomas you are the King of Love" wchodzą, czy nie...?
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Jak ja żałuje ze nie będę mogla tam być choć tak bym chciała.Te telefony przy wolnych to na prawdę dobry pomysł zamiast trzymać rozgrzane zapalniczki.Korony pewnie jeszcze da się dograć ale raczej tylko w Fan Clubie i trzeba to zrobić szybko .Potrzebne są konkretne propozycje a nie plany
I LOVE DB AND TA!
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Ale te korony to y mamy kupić czy co bo już się pogubiłam i tą skaldkę na prezent to mamy Patrykowi wysłać czy damy na koncercie?
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Post autor: KarinaMaria »

33ccd pisze:Jesli ekipa z Bydgoszczy przyszykuje napis to SUPER!.
Yyyyyyyyyyy...bo myślałam, że to ja mam przygotować ten napis.....? Tzn.raczej ja z JoannąIzabellą
...because You are the KING OF LOVE..!
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Aniołki moje kochane mam do was gorącą prośbę zorganizujcie koronę dla mnie jak będzie to możliwe .W Kaliszu nie ma tego KINGA gdyby był poszła bym tam i sobie pożyczyła kilka sztuk ,ale nie ma. A po te 10 zł wypadało by dać przed koncertem. Dobrze by było żebyśmy byli w miarę wcześnie ,żeby spokojnie ta składka była zebrana.
Pozdrawiam rut
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

rut pisze:W Kaliszu nie ma tego KINGA
W Kutnie tez nie ma... :( Ale będziemy jechać samochodem (nareszcie wyjaśnił mi się środek lokomocji po tym, jak PKP wycięły mi numer :wink: ) i po drodze na pewno będzie jakiś Burger King, to na 100% weźmiemy tyle koron, ile się da zanim nas wypędzą :lol:
Awatar użytkownika
betiq_
Członek TAFC Polska

Post autor: betiq_ »

Witam wszystkich!!! Widzę,że przygotowania trwają.Ja w każdym razie pokój w Leśnym zarezerwowałam już w październiku i dzwoniłam potwierdzić rezerwację(doba hotelowa od 14-tej).Mam zamiar przyjechać wcześniej to może zrobimy spotkanie tak około 16-tej ze wszystkimi którzy tam nocują?Może gdzieś przy recepcji?

Patryk zgadzam się na wszelkie propozycje i dołożę się do upominków dla Thomasa i zespołu.
Ostatnio zmieniony śr lis 24, 2010 11:27 przez Atlantis, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę o nie pisanie postu pod postem, a używanie opcji "edytuj".
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

betiq_ pisze:Witam wszystkich!!! Widzę,że przygotowania trwają.Ja w każdym razie pokój w Leśnym zarezerwowałam już w październiku i dzwoniłam potwierdzić rezerwację(doba hotelowa od 14-tej).Mam zamiar przyjechać wcześniej to może zrobimy spotkanie tak około 16-tej ze wszystkimi którzy tam nocują?Może gdzieś przy recepcji?
Fajnie by było spotkać się przed koncertem, tyle, że ja będę w hotelu przed godz. 17:00 jak dobrze pójdzie, bo jadę pociągiem do Zielonej Góry. Wcześniej nie mam bezpośredniego połączenia. Nie wiem o której inni zamierzają przybyć, ale tak czy inaczej na pewno spotkamy się na koncercie :)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Joanna91 pisze:betiq_ napisał(a):Witam wszystkich!!! Widzę,że przygotowania trwają.Ja w każdym razie pokój w Leśnym zarezerwowałam już w październiku i dzwoniłam potwierdzić rezerwację(doba hotelowa od 14-tej).Mam zamiar przyjechać wcześniej to może zrobimy spotkanie tak około 16-tej ze wszystkimi którzy tam nocują?Może gdzieś przy recepcji?
Super pomysł! :D Może niech się "ujawnią" te osoby, które mają rezerwację w Leśnym. A pozostałych też zapraszamy, ten hotel jest bliziutko miejsca, gdzie będzie koncert. Może po prostu ustalmy, że spotkanie będzie o 16 czy 17 przy recepcji i już :) Dobrze by było w miarę wcześnie, żeby poczynić ostatnie ustalenia, może rozdać korony tym, którzy nie mają...?
Awatar użytkownika
KarinaMaria
Kontakt:

Post autor: KarinaMaria »

JoannaIzabella pisze:
Joanna91 pisze:betiq_ napisał(a):Witam wszystkich!!! Widzę,że przygotowania trwają.Ja w każdym razie pokój w Leśnym zarezerwowałam już w październiku i dzwoniłam potwierdzić rezerwację(doba hotelowa od 14-tej).Mam zamiar przyjechać wcześniej to może zrobimy spotkanie tak około 16-tej ze wszystkimi którzy tam nocują?Może gdzieś przy recepcji?
Super pomysł! :D Może niech się "ujawnią" te osoby, które mają rezerwację w Leśnym. A pozostałych też zapraszamy, ten hotel jest bliziutko miejsca, gdzie będzie koncert. Może po prostu ustalmy, że spotkanie będzie o 16 czy 17 przy recepcji i już :) Dobrze by było w miarę wcześnie, żeby poczynić ostatnie ustalenia, może rozdać korony tym, którzy nie mają...?
Byłoby super gdyby to spotkanko wypaliło.! :D
...because You are the KING OF LOVE..!
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Post autor: Adrian77 »

Ja przyjadę pociągiem z Głogowa do Zielonej Góry około 16:30. Pójdę pieszo. Gdzieś około 17:00 będę już czekał koło hali.
Awatar użytkownika
I-love-M-T

Post autor: I-love-M-T »

Kochani :!: Powiem tylko jedno: DO ZOBACZENIA W ZIELONEJ GÓRZE :!: Nie pytajcie, co, jak, gdzie i kiedy - po prostu się udało :!: Teraz tylko muszę sobie dojazd zorganizować ;) Do upominków dla Thomasa i bandu postaram się dołożyć; BARDZO WAS PROSZĘ O ZAŁATWIENIE MI TAKIEJ KORONY Z NAPISEM, bo moja miejscowość jest tak mała, że "Burger Kinga" w niej nie ma :D Pozdrawiam :!:
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Podobnie, jak I-love-M-T proszę o załatwienie korony, bo raczej nie mam możliwości by sobie takową pożyczyć.
You can win if you want.!
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Jak też mam rezerwację w Leśnym i takie spotkanie to świetna sprawa żeby tylko wypaliło. I jak by ktoś mógł to kupcia mi taką koroną no bo ja niew iem gdzie w mojej miejscowości można taką kupić. Chybia że ty betiq_ wiesz no bo przecież jesteśmy obydwie z Piiotrkowa to daj jakieś info jak wiesz dzięki.
Pozdrawiam wszystkich fanów THOMASA i do zobaczenia w Zielonej Górze.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ODPOWIEDZ