Fan Club Party 2011 Thomas Anders-Weekend

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
I-love-M-T

Re: Fan Club Party 2011 Thomas Anders-Weekend

Post autor: I-love-M-T »

Racja ;) Ale to nie zmienia faktu, że gdybyśmy nie nawiązały wcześniej kontaktu na tym forum, to wszystko pewnie by się potoczyło zupełnie inaczej... Tak na dobrą sprawę to TY pierwsza napisałaś do mnie na PW, pamiętasz :?: :) Byłam taka nieufna, a ty - bardzo miła i otwarta :) Kiedy dziś o tym myślę, to aż mi się śmiać chce :lol: Kto by pomyślał, że to będzie początek naszej przyjaźni (co prawda na odległość, ale zawsze)...
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Ja też wybieram się samochodem ( chyba jeszcze nic pewnego) i mogę kogoś zabrać wyjeżdzam z Piotrkowa Trybunalskiego.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Jak w poprzednich latach, podobnie i w 2011 będzie organizowana runda pytań do Thomasa podczas fan party. Jeżeli macie jakieś pytania, które chcielibyście, by zadano Thomasowi w lutym, piszcie do Kati z Thomas Anders Online na adres kati.boehme@thomasanders-online.com
http://www.thomasanders-online.de/ta-fo ... ?sNo=40269
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Agata pisze:Jak w poprzednich latach, podobnie i w 2011 będzie organizowana runda pytań do Thomasa podczas fan party. Jeżeli macie jakieś pytania, które chcielibyście, by zadano Thomasowi w lutym, piszcie do Kati z Thomas Anders Online na adres kati.boehme@thomasanders-online.com
Do tego tematu mam tez cos do powiedzenia. O ile mi wiadomo dziewczyny nie zadaja wszystkich pytan ktore dostaly od innych fanow. Z mnostwa pytan sa te wybierane ktore najczesciej zadane byly i na ktore odpowiedzi maga byc dla wszystkich wyrzne.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Tak, to prawda, trudno byłoby zadać wszystkie, pewnie padają te najczęściej powtarzające sie lub najistotniejsze, albo takie na które Thomas chce i może odpowiedzieć. Ale warto spróbować, znam przypadki, kiedy się udało.
Awatar użytkownika
Evaalex

Ja tylko chcialam ostrzedz ze to ze sie pytanie posle nie jest gwarancja ze sie na nie odpowiedz dostanie
Awatar użytkownika
I-love-M-T

Post autor: I-love-M-T »

Agata pisze:Jak w poprzednich latach, podobnie i w 2011 będzie organizowana runda pytań do Thomasa podczas fan party. Jeżeli macie jakieś pytania, które chcielibyście, by zadano Thomasowi w lutym, piszcie do Kati z Thomas Anders Online na adres kati.boehme@thomasanders-online.com
Agata pisze:Tak, to prawda, trudno byłoby zadać wszystkie, pewnie padają te najczęściej powtarzające sie lub najistotniejsze, albo takie na które Thomas chce i może odpowiedzieć. Ale warto spróbować, znam przypadki, kiedy się udało.
Dzięki ci wielkie za informacje, kochana Agatko :!: :* Niedawno nawet się zastanawiałam nad tym, jak fani mogą zadawać różne pytania Thomasowi, a tu się okazało, że przez członków jego niemieckiego fanclubu :) No cóż - na pewno nie zmarnuję takiej okazji :mrgreen:

PS Widzę, że ty także bardzo lubisz "Zwischen Himmel und Hölle" :D
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
Awatar użytkownika
Evaalex

Witam
Probuje sie dowiedziec gdzie w koblenz mozna bybylo po spotkaniu tanio cos ciepüplego zjesc.
Sprobuje sie tez dla was dowiedziec jakie potrewy i napoje i za jaka cene w Barze w kufa benda.

Niemaetwcie sie ze nieumiecie po niemiecku. Kto mowi plynnie püo angielsku dasobie w koblenz rade. w niemczech wielu ludzi posluguje sie jezykiem angielskim. Niektozy tez posluguja sie jezykiem franzuskim, ktory jest w szkloach jako 2 jezyk opcy. W okienku na dworcu napewno mowia po angielsaku, policjanci tez.W koblenz w wielu sklepach czlowieka po angielsku obsluza.Jsak espedjentka nie mowi po angielsku to jej chef napemno wlada angielskim

Jak chcedzie wiedziec gdzie w Koblenz mozna tanio zywnosc kupic to sie mnie spytajcie,
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

karuus napisał(a):
Joanna91 napisał(a):
Przypominam, że jeszcze ja jestem sama i gdyby grupa się zbierała to po raz kolejny proszę, żeby ktoś dał mi znać... widzę, że tu jakieś zrzeszenia się porobiły, a o mnie nikt nie pamięta ja niestety póki co mam bardzo ograniczony dostęp do internetu i nie śledzę forum na bieżąco, ale cały czas jestem w temacie FCP i nadal jestem chętna na wyjazd

no to spokojnie możesz dołaczyć do mnie i ewel.... Kombinujemy jak sie tam dostać

OK, fajnie, tylko jeszcze zależy czy znajdzie się transport... nie żebym marudziła, bo wierzę, że damy radę
Ja jadę z Wałbrzycha i też chciałabym zabrać się z jakąś grupą. Dysponuję 7-osobowym Vane-m i jeżeli znajdzie się 7 osób to koszt podróży w obie strony na każdą osobę wyniesie max. 100 zł. Czekam na zgłoszenia. Jeżeli nie znajdzie się tylu chętnych to przyłączę się do wyprawy PKS-em.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
Awatar użytkownika
ewel...

Post autor: ewel... »

fredka pisze:a jadę z Wałbrzycha i też chciałabym zabrać się z jakąś grupą. Dysponuję 7-osobowym Vane-m i jeżeli znajdzie się 7 osób to koszt podróży w obie strony na każdą osobę wyniesie max. 100 zł. Czekam na zgłoszenia. Jeżeli nie znajdzie się tylu chętnych to przyłączę się do wyprawy PKS-em.
Jeżeli byś mogła "zarezerwować" miejsce w swoim samochodzie dla mnie i myślę, że też dla Karuus było by super ale gwarantowaną odpowiedź ewentualnie dałybyśmy Ci po nowym roku? Nie wiem jak Joanna91 :)
A jeżeli chodzi o dojazd PKS-em to rezerwować i mieć pewność że taki odjeżdża, można tylko dwa tygodnie przed, przynajmniej u mnie w miejscowości.
" So much, my tears remember,... "

.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

ewel... pisze:
fredka pisze:a jadę z Wałbrzycha i też chciałabym zabrać się z jakąś grupą. Dysponuję 7-osobowym Vane-m i jeżeli znajdzie się 7 osób to koszt podróży w obie strony na każdą osobę wyniesie max. 100 zł. Czekam na zgłoszenia. Jeżeli nie znajdzie się tylu chętnych to przyłączę się do wyprawy PKS-em.
Jeżeli byś mogła "zarezerwować" miejsce w swoim samochodzie dla mnie i myślę, że też dla Karuus było by super ale gwarantowaną odpowiedź ewentualnie dałybyśmy Ci po nowym roku? Nie wiem jak Joanna91 :)
A jeżeli chodzi o dojazd PKS-em to rezerwować i mieć pewność że taki odjeżdża, można tylko dwa tygodnie przed, przynajmniej u mnie w miejscowości.
podpisuję się pod tym postem. Nic więcej chyba nie muszę dodawać ;)
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
Moi.Anne
Członek TAFC Polska

Post autor: Moi.Anne »

fredka pisze:Ja jadę z Wałbrzycha i też chciałabym zabrać się z jakąś grupą. Dysponuję 7-osobowym Vane-m i jeżeli znajdzie się 7 osób to koszt podróży w obie strony na każdą osobę wyniesie max. 100 zł. Czekam na zgłoszenia. Jeżeli nie znajdzie się tylu chętnych to przyłączę się do wyprawy PKS-em.
Jakby były jeszcze 4 miejsca, to my chętnie! ja, JoannaIzabella, KarinaMaria i Dorota, ale ona dopiero czeka na swój identyfikator FC :)
Daj znać, czy grupa jest już gotowa i czy się załapałyśmy :)
...I miss you...
Awatar użytkownika
karuus

Widzę, że coraz więcej chętnych do tej 7-osobowej grupki. Może się ida :)
Awatar użytkownika
fredka
Członek TAFC Polska

Post autor: fredka »

Źle policzyłam, bo Joanna Izabella to jedna osoba. Ale to 1 miejsce rezerwuję dla siebie, na wypadek gdyby mój mąż zechciał być naszym szoferem.
"Nie ten, który upada, jest przegranym, ale ten, który się nie podnosi"
Awatar użytkownika
JoannaIzabella

Post autor: JoannaIzabella »

To super!!! Będzie i taniej i raźniej ;)
Awatar użytkownika
karuus

JoannaIzabella pisze:To super!!! Będzie i taniej i raźniej ;)
Dokładnie :) Dobrze jest.. ;)
ODPOWIEDZ