jestem tu pierwszy raz nie wiedziałem ze jeszcze ktos sie interwesuje młodymi tlokami czy oni jeszcze cos nagrywaja szukam polskich tekstów ich piosenek lub ciekawe linki kurde super ze jesteście chce nawiazac kontakt z fanem lub fankom
Dlaczego "czywiście"? Nie bądź taki skromny... Tak Ciebie pełno w różnych wcieleniach "w okolicach" Dietera, że kolejna rzecz, w której brałe s udział wcale by mnie nie zdziwiła. Aż strach kolejne strony i-netowe otwierać
do Tomasza - jeśli interesują Cię polskie teksty do piosenek MT (ale nie tłumaczone z oryginału) sama napisałam prawie do kazdej tekst po polsku zanim nauczyłam się angola - chcesz to poślę lub napiszę do dowolnej piosenki ( oprócz albumu Universe _- jeszcze go nie kupiłam) Pozdrawiam
moze lepiej nie tłumaczyc tych tekstow bo ktos nieznajacy angielskiego moze sie rozczarowac... choc z drugiej strony to bardzo dobry sposob na nauke jezyka dla poczatkujacych.
ja właśnie dlatego zaczełam się uczyć angielskiego , mogę śmiało powiedzieć że zawdzieczam to MT , po za tym dobrze wiedzieć o czym śpiewają nasi ulubieńcy , nawet jeśli to jest w kółko ten sam temat