Ja już zagłosowałam na Modern TalkingHusku pisze:Oo! cóż za miłe zaskoczenie.
W RMF 80s leci własnie Atlantis is calling .
EDIT:
O i sonda. Głosujcie na MT.
http://www.miastomuzyki.pl/radio,25,80s
Modern Talking w mediach
- Ann
- Członek TAFC Polska
Re: Modern Talking w mediach
MY DREAMS COME TRUE 
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Fajne jest to radio. Wczoraj wieczorem puścili Brother Louie.Ann pisze:Ja już zagłosowałam na Modern TalkingHusku pisze:Oo! cóż za miłe zaskoczenie.
W RMF 80s leci własnie Atlantis is calling .
EDIT:
O i sonda. Głosujcie na MT.
http://www.miastomuzyki.pl/radio,25,80s
- karuus
A tak na marginesie, ma może ktoś namiary na filmik, gdzie Thomas tańczył, bodajże pasodoble.? będę bardzo wdzięczna 
You can win if you want.!
-
Husku
- Członek TAFC Polska
szukam i nie mogę tego znaleźć...
Jedyne co znalazłam, to te kilka zdjęć:

Jedyne co znalazłam, to te kilka zdjęć:

- karuus
Husku, ja właśnie też szukam tego od dłuższego czasu i na nic nie trafiłam prócz fotek.
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Tak, mam ten sam problem. A linki do filmików, które swego czasu opublikowane były na forum wygasły...
- karuus
dokładnie, bo też przeglądałam starsze wpisy, żeby złapać linki... A chciałam sobie przypomnieć ten taniec.
-
alunia13
Dzisiaj w Radiu Zet w grze "Prawda czy fałsz" prowadzący zadał pytanie czy Thomas Anders z zespołu Modern Talking brał udział w nagraniach na płycie Agnieszki Chylińskiej pt. Modern Rocking
Oczywiście gracz dobrze odpowiedział, bo już się bałam, że coś pokręci 
"You can win, If You want..."
- Gasolina91
Dziś w pracy standardowo słucham sobie radia FEST! i rozmawiano o Modern Talking i zadono pytanie słuchaczom jak ma na nazwisko Nora przez która się rozpadł zespół, i kto pierwszy napisze maila z poprawna odp otrzyma jakis tam prezent od radia. No to myśle co mi szkodzi, szybko weszłam na pocztę i napisalam, oczywiście poprawną odpowiedź bo jakże inaczej
ale ubiegł mnie jakiś tam Tomek.
Potem trochę jeszcze w radiu o MT pogawędzili i puścili You're My Heart, You're My Soul.
Potem trochę jeszcze w radiu o MT pogawędzili i puścili You're My Heart, You're My Soul.
Point Of No Return
-
alunia13
Przed chwilą, siedzę sobie w pokoju i nagle słyszę jak ktoś mówi "...Modern Talking...", biegnę na złamanie karku do kuchni a tam w TVN, w Faktach, widzę winyl(chyba) MT na półce w jakimś sklepie, i dziennikarz mówi "O i nawet Modern Talking jest...". Nie wiecie o co chodziło?
- Maro_D
Na warszawskich Bielanach otwarto Mediatekę. Z tego, co się zorientowałem, ma prezentować różne cuda techniki oraz wydawnictwa - książki, płyty, filmy, etc. No i stąd M.T.alunia13 pisze:Przed chwilą, siedzę sobie w pokoju i nagle słyszę jak ktoś mówi "...Modern Talking...", biegnę na złamanie karku do kuchni a tam w TVN, w Faktach, widzę winyl(chyba) MT na półce w jakimś sklepie, i dziennikarz mówi "O i nawet Modern Talking jest...". Nie wiecie o co chodziło?
A całość została przedstawiona przy okazji...afery wyborczej. Podczas otwarcia pojawili się: H.G.W. (obecna prezydent m.st. Warszawy) oraz Wojciech Olejniczak (kandydat na to stanowisko) i doszło do niesnasek.
No cóż...afera wyborcza z Modern Talking w tle
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
-
alunia13
Ahhh dzięki wielkie
Swoją drogą taka Mediateka to dobra rzecz 
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Media mediami, ale w amatorskim radiu autorstwa Krzysia z Bydzi właśnie płynie kolęda... "It's Christmas ![Dobre :] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ciekawe, czy w tym roku zagra to jakaś stacja radiowa. Rok temu chciałem aby Złote Przeboje puścili, ale nie mogliśmy się dogadać z panem od listy przebojów, który teraz jest już w Trójce (na szczęście
)
Ciekawe, czy w tym roku zagra to jakaś stacja radiowa. Rok temu chciałem aby Złote Przeboje puścili, ale nie mogliśmy się dogadać z panem od listy przebojów, który teraz jest już w Trójce (na szczęście
-
alunia13
W zeszłym roku ja słyszałam parę razy It's Christmas w "Złotych..." .
Edmund, przecież nie będą Thomasa zapraszać za każdym razem gdy on jest w naszym kraju. Zapewne, jak Thomas by wystąpił znów na Sopot Festiwal albo innym szeroko rozgłaszanym koncercie, to zapewne by go do siebie zaprosili. Nie tylko Thomas odwiedza nasz kraj.
Edmund, przecież nie będą Thomasa zapraszać za każdym razem gdy on jest w naszym kraju. Zapewne, jak Thomas by wystąpił znów na Sopot Festiwal albo innym szeroko rozgłaszanym koncercie, to zapewne by go do siebie zaprosili. Nie tylko Thomas odwiedza nasz kraj.
-
usunięte konto #1786
- Użytkownik nieaktywny
Alunio, to niemożliwe, nie mogłaś słyszeć w Złotych "It's Christmas", gdyż ani razu nie zagrali. Akurat w adwencie słucham tego radia od deski do deski i wiem co tam grają, znam każdą piosenkę na pamięćalunia13 pisze:W zeszłym roku ja słyszałam parę razy It's Christmas w "Złotych..." .
innym szeroko rozgłaszanym koncercie, to zapewne by go do siebie zaprosili. Nie tylko Thomas odwiedza nasz kraj.
Ostatni rok, kiedy grali świątecznych MT to był grudzień 2007 rok... potem były cięcia, lista przebojów pana M.N. i wszystkie MT wyleciały z repertuaru...
-
alunia13
Dam sobie głowę uciąć, że właśnie w Złotych słyszałam
. Raczej w RMf i Zetce nie puszczają, chodź mogę się mylić.