Ktos wrzucil na YT stary reportaz o Thomasie i Norze- wprawdzie jest fatalnej jakosci,ale dosyc ciekawy a szczegolnie koncowka jest baaardzo interesujaca dla zakochanych fanek. Milego ogladania. http://youtube.com/watch?v=EzwnlqrhP_A
I jeszcze jeden reportaz tym razem nie tak odlegly i juz z Claudia http://youtube.com/watch?v=b6GriGW8860&feature=related Do Admina: jezeli umiescilam ten post w zlym dziale,mozna przerzucic-nie pogniewam sie.
Mam ten reportaż o Thomasie i Norze i jest on z 1986 a nie jak tam napisano 1985 roku. A następnie w wielu czasopismach fotki całujących się Thomasa i Nory obiegły całą Europę nie wyłączając naszej Polskiej prasy.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
only love pisze:heh no i w necie też jest tego pełno
Czego jest pelno? Ja przegladalam wiele razy rozne nagrania i reportaze z Thomasem w roli glownej,ale to stare nagranie przyznam,ze widze pierwszy raz. A fotki calujacych sie Thomasa i Nory owszem obiegly cala Europe,ale kiedy to bylo? Niektorych z Was wtedy jeszcze na swiecie nie bylo hehe...
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Natrafiłem ostatnio na "You Tube" na stary występ Thomasa i Nory. Piosenka jak dla mnie taka dość średnia. Ot, taka koncertowa ciekawostka. Na marginesie wydaje mi się, że (pomimo różnej krytyki jego dzisiejszych poczynań) Thomas mimo wszystko dziś muzycznie prezentuje się i tak o wiele lepiej jak za czasów z Norą. Oczywiście czasy I i II Modern Talking są bezkonkurencyjne no ale MT to klasa sama dla siebie - wiadomo.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Kule,ile rasy na tych koncertach Thomasa w Chile u nas w życiu by tyle wiary nie nazbierali choćby nie wiem co.
A jeśli chodzi o sama piosenkę to świetny utwór,wpadł mi mocno w ucho za pierwszym razem jak go słuchałam.Szkoda,że nigdy nie został wydany,chociaż by na pierwszym solowym albumie Thomasa,albo na którymś z pierwszych jego solowych singli
Lady Lai pisze:Echh, Nora to jednak była laska, nie ma co sie dziwić Thomasowi:)
Mam bardzo podobne zdanie Uważam, że Nora była naprawdę śliczną kobietą, tylko czasami szpecił ją makijaż - jednakże figurę miała niczego sobie! W końcu modelka A propos piosenki "Tell me" - bardzo wpadła mi w ucho
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dokładnie Thomas potrafi świetnie zakamuflować swoje pochodzenie Nie dość, że ma angielski akcent, to ponad to z wyglądu w ogóle nie przypomina Niemca
Fanka MT pisze:Nie dość, że ma angielski akcent, to ponad to z wyglądu w ogóle nie przypomina Niemca
Popieram Nawet moi rodzice nie mogli uwierzyć, że Thomas to Niemiec "czystej krwi" Zawsze myśleli, że jest "krzyżówką" To pewnie dlatego, że stereotyp Niemca wygląda u nas mniej więcej tak: brzydki, gruby, może obleśny, miłośnik piwa... A tu pojawia się ktoś, kto neguje ten pogląd: przystojny, dobrze zbudowany (w porównaniu do wyglądu z lat 80., nie zmieniło się przecież aż tak wiele), taktowny, skromny... no i ten uśmiech <buja w obłokach>... prawdziwa GWIAZDA Co do Nory - wprawdzie nie lubię jej za bardzo, ale przyznać muszę, że zgrabna to ona była Malowała się za mocno, ale to można tłumaczyć dwojako: 1. bo taka była moda 2. bo po prostu tak lubiła (swoją drogą - to by było dość dziwne upodobanie ). Najbardziej to mnie chyba przerażały te jej długaśne szpony... Hm, ciekawe, ile czasu zajęło Thomasowi założenie obrączki na jej palec <myśli>
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Fanka MT pisze:Dokładnie Thomas potrafi świetnie zakamuflować swoje pochodzenie Nie dość, że ma angielski akcent, to ponad to z wyglądu w ogóle nie przypomina Niemca
Ooo, to to! Właśnie! I CAŁE SZCZĘŚCIE! Węszę jakieś np.hiszpańskie korzenie.... ;p Nie na darmo dość często odwołuje się do takich właśnie rytmów... ;p
taki już z niego czarodziej - Niemiec - a nie razi..... ;p
A co do Nory.... laska czy nie - rzecz gustu. Mnie natomiast wprawiały w niejakie zniesmaczone osłupienie jej...hmmmm...paznokcie...? No spójrzcie!
Fanka MT pisze:Dokładnie Thomas potrafi świetnie zakamuflować swoje pochodzenie Nie dość, że ma angielski akcent, to ponad to z wyglądu w ogóle nie przypomina Niemca
Ooo, to to! Właśnie! I CAŁE SZCZĘŚCIE! Węszę jakieś np.hiszpańskie korzenie.... ;p Nie na darmo dość często odwołuje się do takich właśnie rytmów... ;p
taki już z niego czarodziej - Niemiec - a nie razi..... ;p
A co do Nory.... laska czy nie - rzecz gustu. Mnie natomiast wprawiały w niejakie zniesmaczone osłupienie jej...hmmmm...paznokcie...? No spójrzcie!
Heh, rzeczywiście - szpony to ona miała! Widoczne są zwłaszcza na tym drugim zdjęciu Kiedy jechałam do Zielonej Góry przebrana za wiedźmę, to miałam identyczne! Nawet kolor ten sam