Kochani, mam do was ogroooooooomną prośbę. Od dłuższego czasu poszukuję piosenek Thomasa: "Machine girl" i "No doubt about it" (ta ostatnia nagrana pod pseudonimem Phantomas). Byłabym bardzo wdzięczna komuś, kto posiada te utwory w swoich zbiorach i nie ma nic przeciwko dzieleniu się nimi z innymi fanami Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję za wszelkie starania
PS Inne single Thomasa lub Phantomasa jak najbardziej mile widziane
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Nawet jeśli Thomas nie nagrał tej piosenki osobiście, to nie możesz zaprzeczyć, że w pewnym sensie "jest z nią związany". Myślę, że najważniejsze jest to, by utwór podobał się fanom, a niewątpliwie tak jest. Poza tym chyba mógłbyś wziąć poprawkę na to, że osoba, która zaczęła bliżej interesować się Andersem dopiero 2 lata temu, nie musi wiedzieć wszystkiego na temat jego twórczości. Tak czy inaczej - ponawiam moją gorącą prośbę do tych, którzy posiadają wcześniej wspomniane przeze mnie piosenki i mają na uwadze głównie dobre brzmienie, a nie pochodzenie utworu
I-love-M-T
Dziękuję ci bardzo:* Cieszę się, że ktoś odpowiedział na moją prośbę Mój adres e-mail już ci wysłałam na PW. Gdyby coś nie doszło lub było nie tak - daj znać