Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adi

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Adi »

Wczoraj po zakończonym zwiastunie "Stay with me" (notabene wg mnie odjazdowym :!: :shock: ) napatoczyła mi się 1 część o to tego programu JAM z 1998 r. Pierwsze 3 minuty bezcenne. Ja pamiętam jaki wtedy był szał w mediach. WOW :shock: , Modern Talking powraca. Ja tamtej nocy nie spałem do 4 rano a już o 7 siedziałem w autobusie (śpiąc :) ) na uczelnię bo miałem bardzo ważne ćwiczenia o 9 ze statystyki. :wink: Nawet pamiętam jak o tym opowiedziałem w grupie to wszyscy niedowierzali ale się uśmiechnęli i się chyba ucieszyli. Nawet jeden z dwóch muzyków wyraził się o Thomasie, że jest :słodkim ciachem". :mrgreen: Jeśli ktoś zna niemiecki to polecam odświeżenie sobie reportażu.
Sabrina Setlur rzuciła krótko, że: "Będzie napewno zabawnie". :D DJ Bobo stwierdził, że z pewnością będzie to Come Back ROKU (nie pomylił się jak pokazała historia :wink: ). Natomiast Stefan Raab odrzekł, ze zawsze był WIELKIM ORĘDOWNIKIEM ponownego zjednoczenia MT i jeśli ktoś jest winien temu, że oni wkraczają znów na scenę, to jest to właśnie on. :D Rzeczywiście Stefan pamiętam czynił poważne zabiegi w celu dogrania szczegółów ich powrotu.

Ja również zagłosowałem w tej ankiecie. MT narazie mieści się na podium na 3 miejscu. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Dzis w radiu FEST! leciało YMHYMS '98 :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
sara_cieszko
Członek TAFC Polska

Post autor: sara_cieszko »

Ja właśnie oddałam swój głos (ciekawe na kogo:]) ..Jak na razie Alphaville jest na 1 miejscu ale za chwilkę Modern Talking prześcignie wszystkich i zostawi daleko w tyle ;)
;D Dobrze jest znać porządek świata, i Twoje w nim miejsce ;D
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Głos poleciał na Modern Talking ;)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Adi

No to jeszcze raz tak dla przypomnienia REPLAY z WCZORAJ cała wersja
:D

Brother Louie Vocal 98

You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
sara_cieszko
Członek TAFC Polska

Heh, jaką minę zrobił Dieter w 57s jak Thomas zabrał mu mikrofon ;)
Ale przybliżenia Thomasa do kamery zabójcze ;)
Awatar użytkownika
Adi

sara_cieszko pisze:Heh, jaką minę zrobił Dieter w 57s jak Thomas zabrał mu mikrofon ;)
Ale przybliżenia Thomasa do kamery zabójcze ;)
Ja jak zobaczyłem ostatnio po czasie ten króciutki montaż w archiwalnym już reportażu to się roześmiałem w nocy na głos na cały pokój i pół domu. :lol: :mrgreen: Miny mieli rzeczywiście bezbłędne. 8) :D
Obrazek
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

A ja się roześmiałam jak przeczytałam twój post :lol:
A ten teledysk to jest bezbłędny.Zresztą w większości wywiadów robią jakieś cyrki które
po prosu rozbrajają :D :lol:
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

He he he :lol: Rzeczywiście - miny to oni mają obłędne! :D :lol: :lol:
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Post autor: Adrian77 »

Nie wiem czy wiecie, ale na blogu nk we wpisie najnowsze filmy jest zdjęcie Thomasa i Dietera. Link: http://nk.pl/blog/portal/wpis/489
alunia13

Post autor: alunia13 »

Wczoraj w Jakiej To Melodii ? było CCL ale śpiewane przez jednego z "wokalistów" JTM. Po 10 sekundach jego "śpiewu" wyszłam z pokoju bo moje uszy nie mogły tego znieść. :evil:
"You can win, If You want..."
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

alunia13 pisze:Wczoraj w Jakiej To Melodii ? było CCL ale śpiewane przez jednego z "wokalistów" JTM. Po 10 sekundach jego "śpiewu" wyszłam z pokoju bo moje uszy nie mogły tego znieść. :evil:
Wcale się nie dziwię. To była tragedia.
Awatar użytkownika
rut

Post autor: rut »

Ja taka naszykowana pod głosiłam telewizje szybko ,jak zobaczyłam kto to śpiewa... to jeszcze szybciej ściszyłam i przełączyłam na inny kanał . :evil:
Pozdrawiam rut
alunia13

Post autor: alunia13 »

I dzisiaj znów było MT. I znów nie "we własnej osobie". Brother Louie i CCL zagrała Grupa Mozarta. Ja bardzo lubię ten kabaretowy zespół i utwory w ich wykonaniu. To co było dzisiaj w Jaka To Melodia? było czymś czego się nie spodziewałam. Taka miła ciekawostka :)
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Och jaka szkoda, że pierwszą rundę dziś przegapiłam, bo zagadałam się przez telefon z kuzynką, ale jutro obejrzę powtórkę, bo bardzo jestem ciekawa jak to wyszło Grupie Mozarta. Akurat coś tak ciekawego musiałam przegapić. Ale pech. :cry: Nawet nie wiem co było we wczorajszym odcinku, bo mnie w domu nie było, a oglądam ten program codziennie. :) Ja też jeszcze nigdy nie słyszałam piosenek Modern Talking w wykonaniu Grupy Mozarta, a przecież też bardzo lubię ten i inne kabarety. :wink:
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
sara_cieszko
Członek TAFC Polska

"Cheri Cheri Lady" w wykonaniu Grupy Mozarta słyszałam dobre kilka miesięcy temu...przyznam szczerze wyszło genialnie ;) Jak zaczęli śpiewać "Cheri Cheri Czika" to padłam ze śmiechu ;)
ODPOWIEDZ