Kultowy band z Australii ze wspaniałym wokalem, niestety nieżyjącego Michaela Hutchence'a. Band powstał w 1977. W 1997 roku Michael popełnił samobójstwo i przyszłość Inxs stała pod znakiem zapytania. Co ciekawe zespół nie zakończył działalności a ma nowego wokalistę.
Któż nie zna tego klasyka?
Ale polecam także te piosenki:
To moja ukochana piosenka tego bandu:
A tu macie nowe Inxs z nowym wokalistą:
Jak dla mnie to już kompletnie inny zespół. Z nowym nagrali chyba tylko jeden album.
Inxs
- Peter
Re: Inxs
Boże jak ja kocham ten głos! Dla tych co nie znają tego kawałka:
INXS to nie tylko "Never Tear As Apart", Michael, gdziekolwiek teraz jesteś ważne by Ci było tam dobrze.
Coś świeższego, dlaczego TACY akurat ludzie muszą tak wcześnie nas żegnać?
INXS to nie tylko "Never Tear As Apart", Michael, gdziekolwiek teraz jesteś ważne by Ci było tam dobrze.
Coś świeższego, dlaczego TACY akurat ludzie muszą tak wcześnie nas żegnać?
- MODERN JEANNE
Ależ ty różnorodnych brzmień słuchasz, kiedy się za Metal wezmiesz
Mettalice polecam z tego gatunku , bo chyba tylko ją toleruję.
Tych to mało dość znam, ale klimatem z Depechami się kojarzą co pisałam.Sprawdzę kilka, zobaczę czy się pomyliłam.
Mettalice polecam z tego gatunku , bo chyba tylko ją toleruję.
Tych to mało dość znam, ale klimatem z Depechami się kojarzą co pisałam.Sprawdzę kilka, zobaczę czy się pomyliłam.
I LOVE DB AND TA!
- Peter
Tyle, że INXS dzieli od Metallici lata świetlne, to zupełnie inne gatunki. INXS to raczej melodyjny pop, a do tego jaki wokal! O dziwo byłem w szoku, bo myślałem, że tylko jednego nowego wokalistę mieli, a tu taki podobny głos.