O, Peter, teraz dopiero zauważyłam że dałeś tutaj wersję teledysku In the shadows którą bardziej lubię
Czarna lista
- Jasmine
Re: Czarna lista
Mi się też ta Utopia nie podoba, a lubię Within Temptation.
O, Peter, teraz dopiero zauważyłam że dałeś tutaj wersję teledysku In the shadows którą bardziej lubię
Bo są dwie, jak coś 
- Peter
To mój nowy numer 1 w tej kategorii, wątpię by coś go mogło tu szybko przebić:
- Peter
Kolejne pozycje:
Wokal tej panienki pełen rozpaczy.
A to niestety jest dobre tylko na stypę:
Wokal tej panienki pełen rozpaczy.
A to niestety jest dobre tylko na stypę:
- Joanna91
Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale "Loca" to bardzo fajna piosenka i zastanawiam się, jak można było wrzucić ją na czarną listę, dodając do tego, że wokal Shakiry jest pełen rozpaczy... 
Z resztą "Smooth Operator" też jest niczego sobie...
No ale OK, to Twoje zdanie ;]
Z resztą "Smooth Operator" też jest niczego sobie...
No ale OK, to Twoje zdanie ;]
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
- Dami
Wszystkie zespoły, które śmigają na coverach!
Najbardziej wspólczesne utwory techno, dance itp. w których kaleczą hity lat 80-tych.Ochyda.
Z wykształcenia jestem muzykiem a hobby to aranżacja utworów i wiem na czym to polega, łatwa kasa, bierzesz stary hicior masz kompa, program i jakiegoś grajdoła wstawiasz stopę techno i kilka zwariowanych dźwięków na komputerze (bo takie coś zagrać to nie łatwe, ale ustawić na programie dziecinnie proste) i lecisz ze starym a niby nowym przebojem i niektórzy sikają po nogach nie myśląc że ktoś kilkanaście lat wstecz włożył w to kupe czasu i roboty.
Najbardziej wspólczesne utwory techno, dance itp. w których kaleczą hity lat 80-tych.Ochyda.
Z wykształcenia jestem muzykiem a hobby to aranżacja utworów i wiem na czym to polega, łatwa kasa, bierzesz stary hicior masz kompa, program i jakiegoś grajdoła wstawiasz stopę techno i kilka zwariowanych dźwięków na komputerze (bo takie coś zagrać to nie łatwe, ale ustawić na programie dziecinnie proste) i lecisz ze starym a niby nowym przebojem i niektórzy sikają po nogach nie myśląc że ktoś kilkanaście lat wstecz włożył w to kupe czasu i roboty.
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
- I-love-M-T
A ja NIENAWIDZĘ techno
Normalnie jak słyszę, to aż mnie skręca
Kto to w ogóle wymyślił
Poza tym zdecydowanie nie leży mi podstarzała Madonna, "gwiazdy" typu Mandaryna, Edzia Górniak czy Piotruś Kupicha oraz "telewizyjne osobistości" totalnie zmanierowane albo te wylansowane przez "M jak miłość" i "Taniec z gwiazdami", czyli: Kasieńka Cichopek, Agatka Młynarska, Krzysiu Ibisz, Edzia Herbuś i uwaga, uwaga (werble)... Jusia Steczkowska
Kończę, bo aż mi się niedobrze robi...
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
you're such a beautiful but lonely señorita..."
Thomas, thank You sooooo much! :*
- sellimi
Feel - mam uczulenie na głos Kupichy (i te teksty..brrr)
(też Pectus, Mandaryna itp)
James Blunt... nie to, że mam coś do blantów, ale tego akurat nie trawię;)
hip hop, rap w wykonaniu czarnych
(też Pectus, Mandaryna itp)
James Blunt... nie to, że mam coś do blantów, ale tego akurat nie trawię;)
hip hop, rap w wykonaniu czarnych
- Dami
Pod tym też sie podpisuję no może tylko Madonnie dam spokój.I-love-M-T pisze:A ja NIENAWIDZĘ technoNormalnie jak słyszę, to aż mnie skręca
Kto to w ogóle wymyślił
![]()
Poza tym zdecydowanie nie leży mi podstarzała Madonna, "gwiazdy" typu Mandaryna, Edzia Górniak czy Piotruś Kupicha oraz "telewizyjne osobistości" totalnie zmanierowane albo te wylansowane przez "M jak miłość" i "Taniec z gwiazdami", czyli: Kasieńka Cichopek, Agatka Młynarska, Krzysiu Ibisz, Edzia Herbuś i uwaga, uwaga (werble)... Jusia Steczkowska
Kończę, bo aż mi się niedobrze robi...
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
- Emil45677
Wszystko by grało tylko że Edyta Górniak ma naprawdę wielki talent. Głos ma zdecydowanie najlepszy ze wszystkich polskich wokalistek choć już może nie ten sam co kiedyś. Można nie lubić jej osobowości i tych wszystkich skandalów które się wokół niej tworzyły (nie zawsze przez nią) ale głos to ona ma. Nie zapominajmy że jej dorobek to około 2 mln sprzedanych płyt w Polsce. Uważam ją za najbardziej niedocenioną polską piosenkarkę ostatnich lat. Poza tym jej pierwszy międzynarodowy album Edyta Górniak(1996) sprzedał się w Polsce w 150 tys. nakładzie a za granicą w 200 tys. nakładzie zdobywając złotą płytę w Norwegii( ponad 30 tys.) i srebrną w Portugalii( w tamtym czasie istniał tam taki status i żeby go otrzymać trzeba było uzyskać 10 tys. nakład) co do tej pory jest największym osiągnięciem polskiego artysty za granicą mimo iż nakład 200 tys. nie powala na kolana nawet w dzisiejszych czasachI-love-M-T pisze:A ja NIENAWIDZĘ technoNormalnie jak słyszę, to aż mnie skręca
Kto to w ogóle wymyślił
![]()
Poza tym zdecydowanie nie leży mi podstarzała Madonna, "gwiazdy" typu Mandaryna, Edzia Górniak czy Piotruś Kupicha
PS trzeba bronić prawdziwej muzyki
- Peter
Edyta Górniak może ma słabe piosenki - utrzymane w stylistyce r'n'b - ale głos ma naprawdę wielki, inna sprawa, że nie wszystkim musi odpowiadać. Ja osobiście nic zarzucić je nie mogę, ale cieszy mnie, że nie obdarowuje nas swymi nowymi utworami i jej kariera się nie rozwija.
- karuus
Górniak, Kukulska, Tokio Hotel. Co do Wisniewskiego to powiem tak nawet dobrze wystartował, ale to co było później.. szkoda gadać.
Jak sobie coś przypomnę to jeszcze dorzucę
Jak sobie coś przypomnę to jeszcze dorzucę
You can win if you want.!
- Skyliner89MT
- karuus
hehe.. zgadza się. pominęliśmy osobę, która rzeczywiście zasłużyła sobie na pojawienie się na czarnej liścieSkyliner89MT pisze:a gdzie Justin Bieber?
You can win if you want.!
- Dami
Prawda! Dla mnie jeszcze strasznie żałosny jest gościo Justin Timberlake.Pierwsze miejsce na tej liście.
- kmlyna
a ja wśród polskich tzw. artystów współczesnych to juz chyba nikogo nie lubię,kiedys lubiłam polską muzykę,ale to było kiedyś...teraz wszyscy ci,którzy kiedyś naprawde grali,spiewaja komercje,porównajcie wczesniejsze utwory Budki(bez Cugowskiego),Manaamu czy nawet Bajmu...teraz nie da się ich słuchać,co z tego że taka Górniak czy Doda maja świetne głosy,jak nie umieją ich wykorzystac...
- Skyliner89MT
...bo nie mają odpowiedniego kompozytora i producenta piosenek. Tutaj Dieter miałby pole do popisukmlyna pisze: co z tego że taka Górniak czy Doda maja świetne głosy,jak nie umieją ich wykorzystac...
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING