uwaga: potrafi poważnie uzależnić
DANCE OR DIE
Też słucham tej piosenki na okrągłoRomantic Warrior pisze:ja ostatnio tego słucham:
uwaga: potrafi poważnie uzależnić
DANCE OR DIE
A z jakiego albumu to jest. :?:Jeśli pamiętasz to napisz z chęcią bym posłuchałaPeter pisze:Ostatnio mam fazę na tą nową piosenkę PSB:
jest świetna.
Ostatnio mam fazę na tą nową piosenkę PSB:
jest świetna.
Tak, to jest akurat prawda. Niedawno jak wczoraj odświeżyłem sobie wywiad z Dieterem i Thomasem sprzed 12 lat i rzeczywiście Dieter powiedział, że znają się dobrze i że faktycznie były takie plany nagrania czegoś wspólnego. Dieter i wokalista Neil Tennant i klawiszowiec Chris Lowe. Noo, to by była ciekawa mieszanka.MODERN JEANNE pisze:A przy okazji to Dieter tez lubi PSB nawet chciał z nimi duet stworzyć![]()

Bardzo często z dyskografii BS puszczam sobie właśnie Twilight.Dotychczas miał dla mnie w sobie magie poprawiania nastroju.Ale obecnie ma na odwrót bo podczas słuchania go przerzylam tragedie.Gasolina91 pisze:Dawno nie słuchalam po prostu Blue System.
Jest tak ze leci u mnie tylko Modern Talking i zapominam o Blue system, teraz za tym zatesknilam.
Sad Girl in The Sunset, Testamente d'Amelia, Magic Symphony .... tego mi brakowało.