No to teraz ja "pojade" po czym sie da

:) Wcześniej wymieniłem tylko Blog 27 jako że to "coś" jest tak okropne że w porównaniu z "tym czymś" wszystkie pozostałe okropne rzeczy nie są aż tak okropne (troche zagmatwane

)
Polska muza :Ich troje & Pan Wiśniewski i wszystko co z nim związane ( łącznie z reklamą samych swoich, mam ochote rzucać telewizorwm jak ją widze), dalej Fiolka , Queens, Sistars, wszelakie disco polo, prawie cały Hip-hop (jakieś 98%), zespół Kat i inne tego typu "dziwnie grające kapele" , polskie niby to techno niby house niby coś tam typu Clubbasse i tym podobne, doda elektroda (choziaz czasem nieźle zaspiewa), mandaryna, grzegorz markowski za to że na siłe udaje nastolatka.
Muza zagraniczna - Tokio Hotel (za wszystko), U2(nuuda), Nickelback(nuuuda), wszystkie te pożal sie Boże danceowe zespoły typu Groove Coverage , Sylver, Mikl Inc. Bohlenski Beat, prawie cały rap i hip hop (80%),M. Manson, plastikowe gwiazdki - spears,aguilera i tym podobne, , Pink, Right Said Fred, i UWAGA UWAGA - CCCatch - nie mogę znieść głosu tej pani i tu powstaje u mnie zwarcie bo muza mi się podoba i już czasem mi się wydaje że sobie włącze i bedzie oki ale jak zaczyna Pani Karolina wydwawć z siebie te piskliwe dzwięki szczególnie na zakończeniu każdego wersu przed refrenami to burzy cały klimat i naciskam stop na pilocie, nie mogę się zmusic do wysłuchania jednej płyty w całości, jak mi sie jescze coś przypomni to napisze
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett