Sound-Chateau feat. Thomas Anders - For You - 12'' 2008
- angel
Re: Sound-Chateau feat. Thomas Anders - For You - 12'' 2008
Uważam,że piosenka "For You" Thomasa jest na prawdę udana!
Podoba mi się ten utwór tak samo jak "Ibiza".
Podoba mi się ten utwór tak samo jak "Ibiza".
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Podoba mi się ten utwór "For You" podobnie ma brzmienie do Juliet
- you're my heart
Ja szczerze mówiąc za For You nie przepadam wolę Ibizę.For You jest według mnie kiepską piosenką która nie powinna wyjść na singlu.

-
jkris
najwyrazniej powinna skoro, jak pewnie zauwazyles, wiekszosci sie podobayou're my heart pisze:Ja szczerze mówiąc za For You nie przepadam wolę Ibizę.For You jest według mnie kiepską piosenką która nie powinna wyjść na singlu.
- you're my heart
Większość nie oznacza że wszystkim a po za tym nie każdy ma ten sam gust.jkris pisze:najwyrazniej powinna skoro, jak pewnie zauwazyles, wiekszosci sie podobayou're my heart pisze:Ja szczerze mówiąc za For You nie przepadam wolę Ibizę.For You jest według mnie kiepską piosenką która nie powinna wyjść na singlu.

- Peter
Popieram zdanie Krzyśka, piosenka jest świetna, szczególnie w wersji maxi i w pełni załuguje na to by być singlem.jkris pisze:najwyrazniej powinna skoro, jak pewnie zauwazyles, wiekszosci sie podoba
- you're my heart
A co do piosenek Thomasa to-Po "This Time" Thomasowi widocznie się nie wiedzie.Wielu ludzi zapewne nie słyszało o "For You",Ibizie i Kisses For Christmas,znają to tylko jego wierni fani a szkoda.Thomasowi nie idą za bardzo piosenki bez dobrego producenta.Chciałbym aby Thomas w końcu znalazł na najnowszym albumie swoje brzmienie bo wciąż nie będziemy jego piosenek słyszeć w radiach,co Dieterowi razem z Medlockiem idzie bardzo dobrze.

-
jkris
wielu ludzi nie slyszalo, bo nie mialo takiej okazji- single nie weszly do sprzedazy w wersji CD i nie byly w zasadzie w ogole promowane. zapewne oba utwory pojawia sie na nowej plycie i wtedy bedzie okazja zeby zaprezentowac je szerszej publicznosci. co zas sie tyczy brzmienia, ktore chcialbys aby Thomas odnalazl to mysle, ze jest tak wszechstronnym wokalista, ze brzmi swietnie w jazzie, swingu, popie czy disco. a porownywanie jego popularnosci do popularnosci Bohlena, ktory promuje sie niezmiennie od wielu lat w programach typu DSDS uwazam za niesprawieliwe. chyba nie sadzisz, ze jakikolwiek singiel Marcka osiagnalby sukces gdyby Bohlena nie bylo w DSDS, a on sam nie bylby uczestnikiem tego programu...you're my heart pisze:Wielu ludzi zapewne nie słyszało o "For You",Ibizie i Kisses For Christmas,znają to tylko jego wierni fani a szkoda.Chciałbym aby Thomas w końcu znalazł na najnowszym albumie swoje brzmienie bo wciąż nie będziemy jego piosenek słyszeć w radiach,co Dieterowi razem z Medlockiem idzie bardzo dobrze.
- you're my heart
Gdyby nie było Dietera to i Medlock by sukcesu nie odniósł też tak uważam no ale tej dwójce idzie lepiej niż Thomasaowi nie oszukujmy się
.

- Gasolina91
Mi również piosenka sie podoba...angel pisze:Uważam,że piosenka "For You" Thomasa jest na prawdę udana!
Ale taka inna nieco. No i ten głos Thomasa tak elektronicznie przerobiony - ale ogólnie jest OK
Point Of No Return
- labambino
To syn Michaela Scholza z SIB.Peter pisze:Nazwisko brzmi dziwnie znajomo.Mateusz pisze:Daniel Scholz (kompozytor i producent)

you can win if you want!
- Peter
Syn przerósł ojca. 
- labambino
Rodzina Scholzów od pokoleń zajmowała się muzyką-począwszy od dziadka Michaela Scholza a skończywszy na Danielu(jak narazie)
you can win if you want!
- steven
- Kontakt:
Witam!
Odświeżam wątek jako, że na stronie:
http://www.damianwylot.pl/FY.html
umieściłem słowa do "For You".
Nigdzie jak na razie ich wcześniej nie znalazłem, więc spisałem je ze słuchu. Mimo iż nie jestem do końca pewien czy wszystko jest w porządu - zapraszam!
Przyciski PLAY oraz STOP wyłączyłem, gdyż złamałbym prawo publikując pełny utwór na stronie.
A co do samego tematu czy utwór lepszy, gorszy, super, ble to powiem tyle - ja, jak i moi znajomi, nie przepadający wcześniej za MT i Thomasem i słuchający zupełnie innej muzyki, jesteśmy zachwyceni tym utworem w wersji klubowej. Spokojnie bije na głowe wiele produkcji puszczanych np. w warszawskich klubach. Wg. mnie utwór z pazurem, nietuzinkowym głosem i ciekawym bitem. Dla mnie bomba!
Damian
EDIT:
Dla pytających odpowiadam: nie zdecydowałem jeszcze co dalej z MT Translations, jak będzie coś wiadomo to wrzucę notę na forum ;]
Odświeżam wątek jako, że na stronie:
http://www.damianwylot.pl/FY.html
umieściłem słowa do "For You".
Nigdzie jak na razie ich wcześniej nie znalazłem, więc spisałem je ze słuchu. Mimo iż nie jestem do końca pewien czy wszystko jest w porządu - zapraszam!
Przyciski PLAY oraz STOP wyłączyłem, gdyż złamałbym prawo publikując pełny utwór na stronie.
A co do samego tematu czy utwór lepszy, gorszy, super, ble to powiem tyle - ja, jak i moi znajomi, nie przepadający wcześniej za MT i Thomasem i słuchający zupełnie innej muzyki, jesteśmy zachwyceni tym utworem w wersji klubowej. Spokojnie bije na głowe wiele produkcji puszczanych np. w warszawskich klubach. Wg. mnie utwór z pazurem, nietuzinkowym głosem i ciekawym bitem. Dla mnie bomba!
Damian
EDIT:
Dla pytających odpowiadam: nie zdecydowałem jeszcze co dalej z MT Translations, jak będzie coś wiadomo to wrzucę notę na forum ;]
- Fanka MT
" For You " po raz pierwszy usłyszałam od mojej przyjaciółki - Sary
Byłam zdziwiona, że ta piosenka jest wykonywana przez Thomasa, gdyż owy kawałek prezentuje zupełnie inny klimat, a niżeli Modern Talking, czy też twórczość solowa Andersa
Jednakże inne, wcale nie oznacza gorsze
Bardzo podoba mi się ten utwór, a zwłaszcza kwestia:
" (...) In everything, in everyone,
In every change, in every song
Are feelings that remind me just of you (...) "
Thomas ją tak fajnie szybko śpiewa
Bardzo podoba mi się ten utwór, a zwłaszcza kwestia:
" (...) In everything, in everyone,
In every change, in every song
Are feelings that remind me just of you (...) "
Thomas ją tak fajnie szybko śpiewa
Maria Daria - "Oh My God.."