Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
ODPOWIEDZ
jkris

Re: Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009

Post autor: jkris »

Skyliner89MT pisze:i często też leciał na Vive jego pierwszy singiel po drugim rozpadzie Modern Talking "Independent Girl". Kiedy go usłyszałem pierwszy raz byłem pozytywnie zaskoczony :D .
i to wlasnie on byl zdecydowanie czesciej puszczany od KOL...
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

ArCrack pisze:rekwizyt do King Of Love stał na scenie od samego początku
Co to było?
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

To był rekwizyt? Ja bym tego nie wzięła za rekwizyt. Thomas na koncercie zawsze ma postawiony jakiś kieliszek z napojem, ale chyba tylko po to żeby zwilżyć gardło :roll:
Obrazek
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Tak, to raczej było po prostu coś do popicia. Wydaje mi się, że na FCP Thomas też popijał coś co wyglądało na sok pomarańczowy. Rob też miał swój rekwizyt :wink:
Awatar użytkownika
Prophet5

Post autor: Prophet5 »

ArCracku, z reguły nie jestem d*%powłazem, ;-) ale chciałem Ci pogratulować wywiadu z Thomasem. Piszę, bo widziałem, że padło wiele krytycznych uwag. Ja natomiast uważam, że jest to jeden z nielicznych wywiadów, jakie chciałbym z reguły słyszeć. Dość mam pytań o to, "co w przyszłości, jaka będzie nowa płyta?", nie wspominając o beznadziejnych "jaki jest twój ulubiony kolor, co jadasz na śniadanie, jakiej pianki do golenia używasz?". Natomiast pytania o początki, o których tak mało wiemy, czy o pseudonimy, są jak najbardziej trafione. :!: Dzięki!

:arrow: Gdyby tak jeszcze kiedyś mógłby ktoś zapytać się Dietera Bohlena o instrumenty i pracę w studiu. 8)
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Jestem pod wrażeniem "nowej wersji" piosenki "Soldier",jedna z moich ulubionych piosenek Thomasa :).
Tak przyszło mi na myśl,ze mógłby Thomas wydać album z nowszymi wersjami swoich starszych piosenek.
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

atlantyda ;o) pisze:Jestem pod wrażeniem "nowej wersji" piosenki "Soldier".
Ja też :D I jeszcze bardzo mi się podoba koncertowe wykonanie Give Me Peace On Earth ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

O jej... jest założony wątek o koncercie w Bełchatowie! To wspaniale :) Muszę przyznać, że z dniem 16 sierpnia 2009 roku wiążę ogrom wspaniałych wspomnień ;) Wtedy to po raz pierwszy zobaczyłam i usłyszałam Thomasa Andersa na żywo :) Niesamowite uczucia! :) Przed samym koncertem zbladłam jak ściana, nogi zaczęły mi się trząść i o mały włos, abym zemdlała! :) Nie mogłam się po prostu doczekać ;) Pod sceną koczowałam od godziny 14 ( w upale 30 stopni ), ale było warto! :) Mogłam się bynajmniej bawić w pierwszym rzędzie ;) Miałam wówczas przygotowany dla idola (wraz z moją przyjaciółką), własnoręcznie narysowany porter z dedykacją oprawiony w ramkę ;) Scena znajdowała się dosyć daleko i była wysoka, więc nie mogłyśmy tego podać osobiście. Poprosiłyśmy jakiegoś Pana po angielsku, a on zechciał nam pomóc. I stało się! Podczas śpiewania utworu "Cheri Cheri Lady", Thomas otrzymał owy prezencik! Od razu się na nas spojrzał, uśmiechnął się i powiedział po polsku: "Dziękuję!", tym samym wyduszając ze mnie spływające po policzkach łzy...

Oto kilka fotek:

Obrazek

Obrazek
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
ODPOWIEDZ