i to wlasnie on byl zdecydowanie czesciej puszczany od KOL...Skyliner89MT pisze:i często też leciał na Vive jego pierwszy singiel po drugim rozpadzie Modern Talking "Independent Girl". Kiedy go usłyszałem pierwszy raz byłem pozytywnie zaskoczony.
Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009
-
jkris
Re: Thomas w Bełchatowie - 16.08.2009
- Agata
Co to było?ArCrack pisze:rekwizyt do King Of Love stał na scenie od samego początku
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Ten oto kieliszek:
http://i908.photobucket.com/albums/ac28 ... w2/166.jpg
http://i908.photobucket.com/albums/ac28 ... w2/166.jpg
Jak piszesz tak cię widzą.
- IndependentGirl
To był rekwizyt? Ja bym tego nie wzięła za rekwizyt. Thomas na koncercie zawsze ma postawiony jakiś kieliszek z napojem, ale chyba tylko po to żeby zwilżyć gardło 

- Agata
Tak, to raczej było po prostu coś do popicia. Wydaje mi się, że na FCP Thomas też popijał coś co wyglądało na sok pomarańczowy. Rob też miał swój rekwizyt 
- Prophet5
ArCracku, z reguły nie jestem d*%powłazem,
ale chciałem Ci pogratulować wywiadu z Thomasem. Piszę, bo widziałem, że padło wiele krytycznych uwag. Ja natomiast uważam, że jest to jeden z nielicznych wywiadów, jakie chciałbym z reguły słyszeć. Dość mam pytań o to, "co w przyszłości, jaka będzie nowa płyta?", nie wspominając o beznadziejnych "jaki jest twój ulubiony kolor, co jadasz na śniadanie, jakiej pianki do golenia używasz?". Natomiast pytania o początki, o których tak mało wiemy, czy o pseudonimy, są jak najbardziej trafione.
Dzięki!
Gdyby tak jeszcze kiedyś mógłby ktoś zapytać się Dietera Bohlena o instrumenty i pracę w studiu. 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Jestem pod wrażeniem "nowej wersji" piosenki "Soldier",jedna z moich ulubionych piosenek Thomasa
.
Tak przyszło mi na myśl,ze mógłby Thomas wydać album z nowszymi wersjami swoich starszych piosenek.
Tak przyszło mi na myśl,ze mógłby Thomas wydać album z nowszymi wersjami swoich starszych piosenek.
- IndependentGirl
Ja teżatlantyda ;o) pisze:Jestem pod wrażeniem "nowej wersji" piosenki "Soldier".

- Fanka MT
O jej... jest założony wątek o koncercie w Bełchatowie! To wspaniale
Muszę przyznać, że z dniem 16 sierpnia 2009 roku wiążę ogrom wspaniałych wspomnień
Wtedy to po raz pierwszy zobaczyłam i usłyszałam Thomasa Andersa na żywo
Niesamowite uczucia!
Przed samym koncertem zbladłam jak ściana, nogi zaczęły mi się trząść i o mały włos, abym zemdlała!
Nie mogłam się po prostu doczekać
Pod sceną koczowałam od godziny 14 ( w upale 30 stopni ), ale było warto!
Mogłam się bynajmniej bawić w pierwszym rzędzie
Miałam wówczas przygotowany dla idola (wraz z moją przyjaciółką), własnoręcznie narysowany porter z dedykacją oprawiony w ramkę
Scena znajdowała się dosyć daleko i była wysoka, więc nie mogłyśmy tego podać osobiście. Poprosiłyśmy jakiegoś Pana po angielsku, a on zechciał nam pomóc. I stało się! Podczas śpiewania utworu "Cheri Cheri Lady", Thomas otrzymał owy prezencik! Od razu się na nas spojrzał, uśmiechnął się i powiedział po polsku: "Dziękuję!", tym samym wyduszając ze mnie spływające po policzkach łzy...
Oto kilka fotek:

Oto kilka fotek:
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...