No pomału też zaczyna mnie to denerwować,bo sama już nie wiem co mam myśleć o przyjeżdzie Thomasa do Polski.
Ciągle nic pewnego i nic konkretnie niewiadomo
No ale myślę i wierzę,że Thomas przyjedzie jednak do nas i da przynajmniej parę koncertów
A czy my Polscy fani nie możemy skłonić wyższe władze żeby zaprosiły Thomasa do Polski,może w jakis sposob przekonalibysmy ich do tej decyzji. Fani Thomasa łączmy się, pomóżmy sobie.pozdrawiam:)
Mmm... Ekhm, ja wolałam Thomasa, jak był młody, przystojny dużo czasu ubolewałam nad tym, dlaczego ludzie się starzeją... no niestety muszą. Taka jest kolej rzeczy. Ale nie wiem czy byłabym w stanie wybrać się na ten ,,koncert,, .
KASIA 1986 pisze:A czy my Polscy fani nie możemy skłonić wyższe władze żeby zaprosiły Thomasa do Polski,może w jakis sposob przekonalibysmy ich do tej decyzji. Fani Thomasa łączmy się, pomóżmy sobie.pozdrawiam:)
Obawiam się, że przede wszystkim komuś organizacja takiego koncertu musiała by się opłacać. Polskie agencje koncertowe kontaktowały się zresztą w tej sprawie z managementem Thomasa, ale jak widać - póki co nic nie udało się uzgodnić.
Thomas miał przyjechać pod koniec listopada do Polski, ale nie przyjechał. Jutro Thomas ma koncert w Rosji, a potem odwiedzi pozostałe miasta w Rosji gdzie będą koncerty tylko im pozazdrościć przyjazdu Thomasa. To w grudniu też nie ma co czekać na Thomasa przyjazd,może doczekamy się dopiero w lutym albo w marcu. Nie ma co się denerwować przyjazdem Thomasa czekałem na Thomasa koncert we wrześniu,październiku i listopadzie i nie przyjechał.
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
Odkopałam ten temat przypadkowo.
Widzę,że najbardziej aktywny w tym temacie był Pan Feliks,zastanawiam się czy doczekał się w końcu koncertu Thomasa i czy mógł na nim być.Gdyby żył pewnie przejeździłby za Thomasem całą Polskę.
(O ile mnie pamięć nie myli ktoś napisał,że ten Pan zmarł).
atlantyda ;o) pisze:Odkopałam ten temat przypadkowo.
Widzę,że najbardziej aktywny w tym temacie był Pan Feliks,zastanawiam się czy doczekał się w końcu koncertu Thomasa i czy mógł na nim być.Gdyby żył pewnie przejeździłby za Thomasem całą Polskę.
(O ile mnie pamięć nie myli ktoś napisał,że ten Pan zmarł).
Całkiem niedawno w temacie ''ZNANI FANI MODERN TALKING''
Wspominaliśmy Pana Feliksa gdyż mijała pierwsza rocznica jego śmierci!
Czasem warto odwiedzać inne tematy!!! wtedy wiedzielibyście że Pan Feliks nie doczekał w zdrowiu koncertów Thomasa !
zmarł 22.08.2009 a Thomas był 16.08.2009 w Bełchatowie.
Wielka Szkoda!!!
Rzeczywiście... szkoda, że nie było mu dane poznać swojego idola na żywo... Życie czasem bywa okrutne, nikt nie wie, kiedy się skończy... dlatego trzeba doceniać każdy dzień i każdą chwilę...
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"