In The Middle Of Nowhere
- Gasolina91
Re: In The Middle Of Nowhere
Ja raz usnęłam przy In The Middle of the Nowhere
ale oczywiście nie z tego powodu że mi się ta piosenka nie podoba (śliczna jest) tylko ona tak usypiająco na mnie działa 
Point Of No Return
- MichałT
Tylko włączyć Stranded In The Middle Of Nowhere, zgasić (przygasić) światło i upajać się nastrojemGasolina91 pisze:Ja raz usnęłam przy In The Middle of the Nowhere ale oczywiście nie z tego powodu że mi się ta piosenka nie podoba (śliczna jest) tylko ona tak usypiająco na mnie działa
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
-
Ninio
Ja uwazam ten album za bardzo dobry. Jedyna piosenka ktora mi "nielezy' to Give me peace on earth...taka jakas jest przeslodzona. Natomiast Stranded in the middle of nowhere uwazam za jedna z najlepszych "wolnych" piosenek Modern Talking.
- you're my heart
Dla mnie Jedna z lepszych płyt MT
Moimi Ulubionymi utworami są na niej Princess Of the Night,In Shaire,Sweet Little Sheila no i oczywiście singiel Geronimo's Cadillac. 

- Jaro25
- Członek TAFC Polska
dobra płytka hity są Geronimo Cadillac .Riding On A White Sean. In Shire
- Kuba.K.

Kiedy poraz pierwszy usłyszałem "prawdziwy" dziwięk tego albumu, mogłem go słuchać...i słuchać
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
- Adi
Utworek "Stranded in the middle of nowhere" w fajnym klipie zdjęciowym.
http://www.youtube.com/watch?v=p5DF4TQPqW0
- you're my heart
Ja bym dał na singiel zamiast GMPOE,Lonely Tears In Chinatown lub Princess Of The Night.

- Jaro25
- Członek TAFC Polska
przecież Lonely Tears In Chinatown był synglem wydanym tylko w Hiszpanii
-
Ninio
Kazdy utwor z tej plyty bylby lepszym singlem niz Give me peace... To wedlug mnie najgorszy utwor na tym albumie.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Świetny album.
Z resztą to pierwszy album MT jaki kupiłam ,jeszcze wtedy były tylko kasety magnetofonowe.
Była zima,nie pamiętam który rok,śnieg a ja stałam w kolejce przed kioskiem żeby kupić tą kasetę .Z kiosku dochodziła właśnie muzyka MT i to mnie do niego przyciągnęło,słyszałam MT ale nie znałam tej piosenki,co to było nie potrafię w tej chwili sobie przypomnieć,kojarzyłam tylko głos Thomasa i falset.Zobaczyłam nowa kasetę MT na wystawie(nową w tym sensie,że jeszcze jej nie miałam)...modliłam się żeby nikt jej nie kupił...szaleństwo normalnie
Z resztą to pierwszy album MT jaki kupiłam ,jeszcze wtedy były tylko kasety magnetofonowe.
Była zima,nie pamiętam który rok,śnieg a ja stałam w kolejce przed kioskiem żeby kupić tą kasetę .Z kiosku dochodziła właśnie muzyka MT i to mnie do niego przyciągnęło,słyszałam MT ale nie znałam tej piosenki,co to było nie potrafię w tej chwili sobie przypomnieć,kojarzyłam tylko głos Thomasa i falset.Zobaczyłam nowa kasetę MT na wystawie(nową w tym sensie,że jeszcze jej nie miałam)...modliłam się żeby nikt jej nie kupił...szaleństwo normalnie
- you're my heart
No tak ale np: Mogłoby być odwrotnie bo chodzi mi o "pełny" singiel.Jaro25 pisze:przecież Lonely Tears In Chinatown był synglem wydanym tylko w Hiszpanii

- Fanka MT
Niewątpliwie bardzo udany krążek
Najbardziej podoba mi się "Geronimo's cadillac" i "Give me peace on Earth"
Super są także takie perełki jak "Stranded in the middle of nowhere" i "Princess of the night" 
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję...
Thomas Anders Fan-Club Polska!
- FMike
Stranded In The Middle Of Nowhere - Tytułowy kawałek kompletnie mnie nie rusza, porażka. 1/6
Give Me Peace On Earth - Według mnie kolejny utwór który swoim pięknem pokazuje że Modern Talking to nie tylko dyskotekowe przeboje, ale również bardzo udane ballady. "Give me all your love..." 6/6
Lonely Tears In Chinatown - Orientalne rytmy świetnie się sprawdzają. 5/6
In Shaire - Bardzo udana kompozycja, uwielbiam jej klimat i świetny refren, mocny punkt albumu. 5+/6
Sweet Little Sheila - Chyba jedyna piosenka MT która z biegiem czasu przestała mi się podobać. 2/6
The Angels Sing In New York City - Typowy wypełniacz. 3+/6
Ten Thousand Lonely Drums - 5/6
Princess Of The Night - Uwielbiam, (ile ja się tego refrenu na śpiewałem hehe
), początek denerwujący, można to było inaczej zagrać, ale poza tym to majstersztyk. 5+/6
Riding On A White Swan - Nie pamiętam kiedy tego słuchałem ostatnio. 2/6
Geronimo's Cadillac - Pewnie wielu z Was zaskoczę, ale nigdy nie przepadałem za tym utworem. 3/6
Dla mnie "In The Middle Of Nowhere" a tle innych albumów nieco odstaje poziomem, i jest najsłabszym w pierwszym etapie kariery.
Give Me Peace On Earth - Według mnie kolejny utwór który swoim pięknem pokazuje że Modern Talking to nie tylko dyskotekowe przeboje, ale również bardzo udane ballady. "Give me all your love..." 6/6
Lonely Tears In Chinatown - Orientalne rytmy świetnie się sprawdzają. 5/6
In Shaire - Bardzo udana kompozycja, uwielbiam jej klimat i świetny refren, mocny punkt albumu. 5+/6
Sweet Little Sheila - Chyba jedyna piosenka MT która z biegiem czasu przestała mi się podobać. 2/6
The Angels Sing In New York City - Typowy wypełniacz. 3+/6
Ten Thousand Lonely Drums - 5/6
Princess Of The Night - Uwielbiam, (ile ja się tego refrenu na śpiewałem hehe
Riding On A White Swan - Nie pamiętam kiedy tego słuchałem ostatnio. 2/6
Geronimo's Cadillac - Pewnie wielu z Was zaskoczę, ale nigdy nie przepadałem za tym utworem. 3/6
Dla mnie "In The Middle Of Nowhere" a tle innych albumów nieco odstaje poziomem, i jest najsłabszym w pierwszym etapie kariery.
"...I'm A Rough Boy..."
- Jasmine
In the middle of nowhere to mój ulubiony album MT z lat 80
Geronimo's Cadillac- no wiadomo że lubię, ma super melodię i fajny refren
Riding On A White Swan- super początek, zawsze ta piosenka kojarzy mi się z jakimś pościgiem na sankach w czasie zimy.
Give Me Peace On Earth- mniej lubię ale najbardziej podoba mi się przesłanie
Sweet Little Sheila- gdzieś tutaj kiedyś czytałam że to zapełniacz- kocham zapełniacze
A ten zapełniacz jest najlepszy ^^
Ten Thousand Lonely Drums- Moja druga ulubiona po In Shaire, taka magiczna
Lonely Tears In Chinatown- pierwsza piosenka którą nauczyłam się kojarzyć z tym albumem
Świetna ^^
In Shaire- moja ulubiona, te arabskie melodie są świetne, kocham ją ^^
Stranded In The Middle Of Nowhere- taka spokojna, mniej lubię ale faktycznie dobra do snu
The Angels Sing In New York City- na jej podstawie uczyłam się trochę angielskiego
Princess Of The Night- trochę mi się przykro kojarzy ale refren mi się podoba bardzo
Geronimo's Cadillac- no wiadomo że lubię, ma super melodię i fajny refren
Riding On A White Swan- super początek, zawsze ta piosenka kojarzy mi się z jakimś pościgiem na sankach w czasie zimy.
Give Me Peace On Earth- mniej lubię ale najbardziej podoba mi się przesłanie
Sweet Little Sheila- gdzieś tutaj kiedyś czytałam że to zapełniacz- kocham zapełniacze
Ten Thousand Lonely Drums- Moja druga ulubiona po In Shaire, taka magiczna
Lonely Tears In Chinatown- pierwsza piosenka którą nauczyłam się kojarzyć z tym albumem
In Shaire- moja ulubiona, te arabskie melodie są świetne, kocham ją ^^
Stranded In The Middle Of Nowhere- taka spokojna, mniej lubię ale faktycznie dobra do snu
The Angels Sing In New York City- na jej podstawie uczyłam się trochę angielskiego
Princess Of The Night- trochę mi się przykro kojarzy ale refren mi się podoba bardzo
-
Marcin87
Dla mnie jest to słabszy album od trzech poprzednich, choć są tu też świetne przeboje. Te najlepsze kawałki to oczywiście "Geronimo's Cadillac", balada "Stranded In The Middle Of Nowhere", "Sweet Little Sheila" i "Angels Sing In New York City". Co do piosenek, które najsłabiej przypadły mi do gustu to należą do nich: "Ten Thousand Lonely Drums", "Lonely Tears In Chinatown" i "In Shaire". To znaczy nie mówię, że są złe, tylko słabsze. Z drugiego, czy trzeciego albumu każda piosenka jest dla mnie super a tutaj właśnie już nie ma tej pełnej mocy.
Ocena dla albumu -4
Ocena dla albumu -4