Środowy koncert Thomasa w Jużnosachalińsku: fotki, wywiad & krótkie video: http://www.astv.ru/msgs/287
Thomas mówi m. in., że Sachalin wprowadził go w bożonarodzeniowy nastrój, bo po raz pierwszy w tym sezonie zobaczył tu śnieg.
W Rosji granie piosenek ze Stronga ma sens, bo po koncercie można iść do sklepu i go kupić. U nas prawdopodobnie takiej tracklisty się nie doczekamy, niestety
ArCrack pisze:W Rosji granie piosenek ze Stronga ma sens, bo po koncercie można iść do sklepu i go kupić. U nas prawdopodobnie takiej tracklisty się nie doczekamy, niestety
Też tak myślę. Imprezy w Rosji to "Strong Tour" i na szczeście na samej nazwie się tylko nie kończy. U nas występ jest pod hasłem 80's Night vol.1, co raczej nie kojarzy się z promocją nowego materiału. Cieszyłabym się, gdyby oprócz WDYC zagrali jeszcze choć "Stay With Me".
Po koncercie w Kielcach na przyjęciu pytałem się chłopaków z zespołu Thomasa czy wkrótce będą inne piosenki wykonywane na koncercie, odpowiedzieli że przygotowują nowe piosenki w koncertowych wersjach, więc możemy się ewentualnie spodziewać czegoś "nowego" w Zielonej Górze.
Trzeba przyznać że Thomas jest w świetnej formie w trasie koncertowej "Strong Tour 2010" sądząc po zamieszczonych filmach na YT do tej pory. Zresztą nie pamiętam kiedy Thomas nie był w formie . A co do "Stop" to ten utwór grany na żywo ma swoją moc trzeba przyznać! . Trochę nie doceniałem tego utworu ale na żywo robi wrażenie .
Ann pisze:Chciałabym żeby ktoś udostępnił Stop i Suddenly z koncertu
Stop:
o jejciu, jejciu, jejciu! Ten filmik jest wspaniały! Marzyło mi się usłyszeć "Stop!" na żywo Mam nadzieję, że nadarzy się taka okazja w Zielonej Górze
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Faktycznie świetne, marzyło mi się usłyszenie "Stop" w Kielcach, czułam, że byłoby warto. Na dodatek to jest dobra wersja, taka wyraźna. Żałuję, że mnie tam nie było. Och, usłyszeć "Stop"na żywo... Powtórzę: Thomas jest rewelacyjny!
ANYTHING IS POSSIBLE - inna opcja mnie nie interesuje.
Kawa Księżycowa pisze:Faktycznie świetne, marzyło mi się usłyszenie "Stop" w Kielcach, czułam, że byłoby warto. Na dodatek to jest dobra wersja, taka wyraźna. Żałuję, że mnie tam nie było. Och, usłyszeć "Stop"na żywo... Powtórzę: Thomas jest rewelacyjny!
podpisuję się pod tym postem "Stop" usłyszane na żywo jest przepełnione emocjami, robi ogromne wrażenie
Widzę, że nie tylko ja mam ogromne nadzieje na to, iż "Stop!" doczekają się na żywo także Polacy To jedna z moich ulubionych piosenek ze "Stronga" Już sobie to wyobrażam... refleksyjna zwrotka, a potem refren z całego kopa! to jest to, co kocham!
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"