100% Dieter Bohlen

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

100% Dieter Bohlen

Post autor: ArCrack »

13 maja o 22:45 RTL ma wyemitować program "100% Dieter Bohlen" 8)
W programie będzie to samo co zwyklę w programach z cyklu "100% ..." - życie i praca Dietera od kuchni, wywiady, i inne tego typu. Nareszcie :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Mam nadzieje, że ktoś to nagra i udostępni w sieci... Niestety nie mam RTL
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
fan
Użytkownik nieaktywny
Kontakt:

Post autor: fan »

Arek nie wiesz ile trwają mniej więcej programy z serii "100%..." ?
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Nie mam pojęcia.
Awatar użytkownika
fan
Użytkownik nieaktywny
Kontakt:

Ale z godzinkę?
Awatar użytkownika
ania sznajder

Post autor: ania sznajder »

postaram się nagrać to na kasetę i zaraz zapiszę aby nie zapomnieć jak będę miała chętnie pożyczę do obejżenia :D
Awatar użytkownika
fan
Użytkownik nieaktywny
Kontakt:

A ja se na DVD nagram bo mam nagryware :D
Awatar użytkownika
ania sznajder

fajnie ci ja nawet kablówki nie mam , ale jak poproszę siostrzyczkę to wszystko mi nagra , lub mama , lub brat , dobrze mieć wielką rodzinę :D
Awatar użytkownika
Malediwy

no drogi fanie, chyba będziemy Cię prosić co byś powielił te DVD przez tą cudowną nagrywarke...
Awatar użytkownika
fan
Użytkownik nieaktywny
Kontakt:

Spróbuje udostępnić jakoś :D tylko ArCrack się przypiepszy że szerze piractwo...
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Sprzedaż przegrywanych płyt proszę załatwiać kanałami prywatnymi.
I uprzejmie proszę Cię o zmianę słownictwa na kulturalne. Wszyscy doskonale wiemy jakie "perełki" w Twoim wykonaniu już się tutaj pojawiały i naprawdę nie zamierzam tolerować kolejnych.
Awatar użytkownika
ania sznajder

piractwo jest wtedy kiedy się zarabia na innych , tak mi się wydaje ale pożyczyć komuś coś do obejżenia to inna sprawa , ale zgadzam się , że takie sprawy załatwia się prywatnie , nie po to jest to forum , ale po to by sobie pogadąć i podzielić się informacjami i poglądami :roll:
Awatar użytkownika
Malediwy

A ja mam przeciwne zdanie. Jest wiele wątków na tym forum na którym udostępnia się piosenki które można teoretycznie iść i kupić. W ten sposób okradamy artystów i autorów piosenek. Jeśli chodzi o program TV z tego tematum, będzie on w TV a więc udostępniony szerokiej publiczności całkiem za darmo. I jeśli ja niestety nie posiadam kanału RTL i proszę kogoś innego o ten materiał to nie można tutaj mówić o okradaniu kogokolwiek bo choćbym chciał to nigdzie nie kupie płyty czy kasety VHS z tym programem.
Z całym szacunkiem Arku, mogę Ci przyznać rację gdy prosisz a bardziej kulturalny język ale nie widziałem w innych tematach żebyś protestował przeciwko udostępnianiu w nich plików mp3. Między innymi właśnie po to zaglądamy na tym forum.
Jest program!... Ja nie mam a Ty masz.... Więc mi nagraj!... - czy to przestępstwo????
Awatar użytkownika
ania sznajder

ja się zadeklarowałam - nagram to pożyczę do obejżenia , ale jak to przekarzę komuś kto będzie chciał to już mogę załatwić po za forum , czyż nie ???
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Piotrze, jeśli to będzie to nagranie przez fana dla fana nie mam nic przeciwko! Przecież sam udostępniam innym swoje zbiory, tak jak inni udostępniają je mi.
Problem w tym, że fan/Mikiki za takie usługi żądał zawsze kwot wyraźnie przewyższających zwyczajowy "koszt pustej płytki". No a to już niestety nie to samo... I dlatego jeśli ktoś ma ochotę na korzystanie z tego, proszę żeby robił to poza forum.
Awatar użytkownika
ania sznajder

brawo Arek nie rozumiem jak można brać kasę za to aby ktoś sobie pożyczył czy nawet przegrał coś od kogoś ??? co to za fan który zarabia na innych ? to nie po koleżeńsku , bo jeśli jest naprawdę fanem MT , TA lub DB to dzielenie się z innymi fanami to pewnego rodzaju solidarno ść zainteresowań , a pobieranie kasy czy zarabianie na tym ... a fe ! to tak jakby Arek brał opłaty za korzystanie z jego strony www lub za udział w forum , czyż nie ? :|
ODPOWIEDZ