Utrzymanie serwisu
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Utrzymanie serwisu
Strona istnieje już prawie 10 lat i przez ten czas osiągnęła całkiem sporą popularność wśród osób zainteresowanych tematem. Dziennie notujemy w zależności od pory roku i muzycznej aktywności panów A i B od 800 do ponad 2000 odwiedzin, na newsletterze mamy około 1000 osób, a zawartość forum to ponad 50 000 postów. Naturalnie nie da się takiego ruchu utrzymać na darmowym serwerze bez reklam. Przez jakiś czas wspomagały nas reklamy Google, ale zysk był z nich marginalny, a bywało że zakłócały przeglądane treści. Około pół roku temu zostały one więc zdjęte ze strony.
Roczny koszt utrzymania serwisu (hosting+domena) to około 300zł. Będę wdzięczny jeśli ktoś zdecydował się dołożyć do tych kosztów, chociaż symboliczną dychą. Może ktoś ma własną firmę i chciałby ją na przykład zareklamować poprzez ModernTalking.pl? Mamy PageRank 4, a na dole strony głównej jest sporo miejsca na baner reklamowy, który mógłby tam być wyświetlany przez cały rok. Wszystkich zainteresowanych zachęcam do kontaktu przez PW.
Istnienie ModernTalking.pl nie jest w żaden sposób zagrożone, bo jeśli nie uda się tych 300zł uzbierać to i tak jak co roku opłacę serwer z własnej kieszeni. Tym niemniej jeśli są osoby, którym podoba się sposób w jaki jest prowadzona nasza strona i chciałyby przyczynić się do jej utrzymania - byłoby bardzo miło.
Roczny koszt utrzymania serwisu (hosting+domena) to około 300zł. Będę wdzięczny jeśli ktoś zdecydował się dołożyć do tych kosztów, chociaż symboliczną dychą. Może ktoś ma własną firmę i chciałby ją na przykład zareklamować poprzez ModernTalking.pl? Mamy PageRank 4, a na dole strony głównej jest sporo miejsca na baner reklamowy, który mógłby tam być wyświetlany przez cały rok. Wszystkich zainteresowanych zachęcam do kontaktu przez PW.
Istnienie ModernTalking.pl nie jest w żaden sposób zagrożone, bo jeśli nie uda się tych 300zł uzbierać to i tak jak co roku opłacę serwer z własnej kieszeni. Tym niemniej jeśli są osoby, którym podoba się sposób w jaki jest prowadzona nasza strona i chciałyby przyczynić się do jej utrzymania - byłoby bardzo miło.
Jak piszesz tak cię widzą.
- Adi
Re: Utrzymanie serwisu
Myślę, że symboliczna dycha na dobry początek pójdzie i ode mnie. Otrzymałem od tego portalu więcej niż oczekiwałem. Myślę, że warto wspomóc. Niech każdy z nas dołoży choć dychę. Myślę, że majątek to nie jest a przy sporej liczbie osób na łebka to nie będą to aż nie wiadomo jakie koszty. 
- bibigmbh
i ja sie zgadzam, sam duuuuzo korzystam ze stronki i na mnie oczywiscie tez mozna liczyc...
http://www.bibigmbh.cba.pl
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
e-mail: bibigmbh@wp.pl
@BibiGmbH
http://www.bezdomnechrupki.flog.pl
---
You Can Win If You Want
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- 33ccd
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
- Kontakt:
Thomas Anders Fan Club Polska deklaruje pomoc w opłaceniu serwera.
pozdrawiam
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
33ccd
COPY KILL MUSIC!!!
WE WILL STAY WITH YOU FOREVER !!!
THOMAS ANDERS FAN CLUB POLSKA
http://www.thomas-anders.pl
- Didi&Thomas
Oczywista sprawa - utrzymanie tego serwera świadczy też o nas. Na ile jesteśmy zaangażowani w "życie" tej strony. Jeśli ktoś zrezygnuje z jednego czy dwóch browarów w roku na rzecz MT.PL raczej nie zbiednieje, a jeśli ktoś jest w takiej sytuacji że naprawdę nie może - Administrator na pewno zrozumie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
Now and forever, be my friend..."
- Skyliner89MT
-
Pointrox
Byłbym gotów wpłacić dyszkę na PayPal (tutaj od razu polecam dodać w widocznym miejscu przycisk dotacji), można też zorganizować system płatności SMS, np. DotPay, Wapacz albo MobilePay 
- MODERN JEANNE
A na jaki nr kona.Arek podaj na głównej stronie.
Pewnie więcej osób wpłaci.Znam twój stosunek do czerpania z mt zysków[min gdy ktoś próbuje sprzedać twoje mixy a ty oferujesz je free
]
Wiec jak najbardziej z tego poswieconego czasu coś ci się należy.
Zawsze mamy świeże newsy i mnóstwo innych informacji.
Wyobrażam sobie ile czasu bez zysku musisz ta stronę władować
Pewnie więcej osób wpłaci.Znam twój stosunek do czerpania z mt zysków[min gdy ktoś próbuje sprzedać twoje mixy a ty oferujesz je free
Wiec jak najbardziej z tego poswieconego czasu coś ci się należy.
Zawsze mamy świeże newsy i mnóstwo innych informacji.
Wyobrażam sobie ile czasu bez zysku musisz ta stronę władować
I LOVE DB AND TA!
-
piciasty
Ja sie tez dołoze.Tylko podajcie sposób w jaki mozna to zrobic , najlepiej nr konta.Pozdrawiam
-
thomas1100
- Członek TAFC Polska
Ja też napewno się dołoże!!!!!!!!!Dużo mam z tego serwisu-wię na pewno możecie na mnie liczyć.
- phantomas
- Kontakt:
Czy tak ciężko zrozumieć 1 post w tym temacie?
ArCrack pisze:Wszystkich zainteresowanych zachęcam do kontaktu przez PW.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Płatności przez SMS rozważałem, kiedyś nawet pilotażowo były na stronie newsy wysyłane na SMS. Problem jest z tym kanałem taki, że ponad połowę kwoty pobiera pośrednik i dlatego nie chcę z niego korzystać - szkoda pieniędzy na jego utrzymywanie.
PayPal - nie ma sprawy, mam tam konto przypisane do adresu arcrack@o2.pl
Numeru konta podawać nie chcę i zdaje się że nawet nie mogę (zbiórki publiczne są obwarowane ograniczeniami prawnymi). Natomiast zawsze możemy porozumieć się przez Prywatne Wiadomości na forum (
).
PayPal - nie ma sprawy, mam tam konto przypisane do adresu arcrack@o2.pl
Numeru konta podawać nie chcę i zdaje się że nawet nie mogę (zbiórki publiczne są obwarowane ograniczeniami prawnymi). Natomiast zawsze możemy porozumieć się przez Prywatne Wiadomości na forum (
Jak piszesz tak cię widzą.
- maria MT
Oczywiście Arku, że POMOŻEMY. Ja na pewno wpłacę jakąś sumę. Uważam, że to co robisz dla nas wszystkich jest wspaniałe i niesamowite. Spełniasz nasze marzenia. Dziękuję i życzę dużo siły i wytrwałości.
Pozdrawiam Maria
- karuus
- ewel...
Jesteśmy jak rodzina, a rodzina musi sobie pomagać tak więc chętnych nie brak w tym też ja
Pozdrawiam
Pozdrawiam
" So much, my tears remember,... "
.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D
.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D