Nora a Claudia

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
ODPOWIEDZ

Która Lepsza?

Nora
11
12%
Claudia
81
88%

Liczba głosów: 92

Awatar użytkownika
karuus

Re: Nora a Claudia

Post autor: karuus »

nom, czasem używam tego słowa ;)
Jeśli chodzi o kryteria estetyczne to moim zdaniem Claudia bardziej pasuje do Thomasa, powiedziałabym ma taką "klasę", dobrze komponuje się ze stylem jaki reprezentuje nasz idol ;)
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
I-love-M-T

Post autor: I-love-M-T »

CLAUDIA is the best :!: :D Przecież ta Nora-Zmora to była totalna porażka :!: Ale małżeństwo z nią przyjmijmy za błąd młodości Thomasa :wink: Claudia to wspaniała partnerka dla naszego artysty - piękna, zaradna (przecież każdego roku pomaga przy organizacji FCP) i z tego, co słyszałam, cudowna, ciepła kobieta, a na dodatek mama Alexa :wink: Jakie to szczęście, że Thomas i Nora nie mieli dzieci... :mrgreen:
"Anna Maria, Maria, Maria,
you're such a beautiful but lonely señorita..."

Thomas, thank You sooooo much! :*
Awatar użytkownika
Gasolina91

Post autor: Gasolina91 »

Ja bym Nory aż tak bardzo nie krytykowala, Thomas ją kochał, no i dość istotna rzecz: jakby nie patrzeć, Nora to taka mała cząsteczka Modern Talking.
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

Ja też bym, aż tak po Norze nie jeździła. Grunt, że Thomas świata poza nią nie widział - dla nas fanów, to powinno być najważniejsze. Oczywiście, każdy może mieć jakieś swoje odczucia, jeżeli chodzi o postaci żon Andersa (przypuszczam, że w tym celu, został zapoczątkowany ten wątek), jednakże każda z nich (bynajmniej moim zdaniem), zasługuje na szacunek. Jakby nie patrzeć, to ważne osoby w życiu naszego idola.

Nora - pierwsza, wielka miłość. Thomas świata poza nią nie widział (co dawał do zrozumienia w latach osiemdziesiątych)
Claudia natomiast - to kobieta, przy boku której Anders odnajduje źródło szczęścia na resztę życia, matka jego ukochanego synka :) Dlatego też, trudno określić, która z nich jest "lepsza". Każda stanowi kogoś niepowtarzalnego i wyjątkowego w życiu Bernda :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Otóż to, poza tym myślę, że stwierdzenie, iż Nora była tą gorszą jest po prostu abstrakcją... Nora nie była gorsza, Nora była inna niz Claudia.
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

I-love-MT: też tak kiedyś myślałam, uważałam że ona była zła, że to przez nią rozpadło się MT i w ogóle. Ale kiedy tutaj dołączyłam i trochę o niej poczytałam, to zmieniłam zdanie na jej temat, nie była taka zła do szpiku kości, Thomas ją kochał i była jego pierwszą żoną.
Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Fanka MT pisze:Nora - pierwsza, wielka miłość.
Tak naprawdę pierwszą taką miłością (przynajmniej o jakiej wiadomo publicznie) była Steffi Noll, o której już tu pisałam. Thomas niejednokrotnie mówił o niej w wywiadach, nie wymieniając jej z imienia (wyjątkiem program "The First Love"). Steffi jednak młodego Bernda rzuciła :wink: .
Awatar użytkownika
Fanka MT

Mówiąc pierwsza, wielka miłość, miałam na myśli kobietę, z którą Thomas postanowił związać się na całe życie, a takową była Nora. Oboje byli bardzo młodzi, a ich uczucie zaprowadziło ich szybko do ołtarza :D

Dziękuję...

Awatar użytkownika
Agata

Post autor: Agata »

Kto wie, czy podobnych planów nie miał wobec Steffi, ale ona postanowiła inaczej. Tak czy owak, na pewno była dla niego ważna :wink: A on dla niej może mniej, skoro przeszkadzała jej np. różnica wzrostu.
Awatar użytkownika
MODERN JEANNE

Post autor: MODERN JEANNE »

Ja i tak podziwiam Thomasa za jego stałość uczuciowa.
Osoby pracujące w showbuissnesie są narażone na rożne przygody o czym nie omieszka poinformować nas prasa i media.Taki zawód-tyle pięknych ludzi-same skandale.
Trzeba mieć naprawdę silna wole żeby nie skusić się na jakiś romans z jakaś gwiazda czy fanka.
O Dziwo Dieter w wywiadach mówił ze Thomas miał tysiące kochanek.Ciekawe czemu... :lol:
Jak by co znajdę ten wywiad
I LOVE DB AND TA!
Awatar użytkownika
Jasmine

Właśnie, też zauważyłam że nigdzie nikt nie mówi o przygodach miłosnych Thomasa. To dobrze, potwierdza się, że jest porządny :D
Dieter pewnie ukrywał wtedy pewnie swoje kochanki ;> Ale będziemy wdzięczni/e jak dasz ten artykuł, chętnie poczytam :lol:
Awatar użytkownika
Fanka MT

No cóż, pozostaje nam tylko się cieszyć, że nasz idol, został gwiazdą dzięki ogromnemu talentowi, a nie skandalom :) Inne sławy powinny brać z niego przykład! :)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
ewel...

Post autor: ewel... »

Gasolina91 pisze:Ja bym Nory aż tak bardzo nie krytykowala, Thomas ją kochał, no i dość istotna rzecz: jakby nie patrzeć, Nora to taka mała cząsteczka Modern Talking.
I trzymajmy się tego :) , tym bardziej, że każda "nowość", jakaś zmiana w życiu człowieka przynosi mu plusy i minusy ;)
I tak myślę, jest też w przypadku Thomasa.

Fanka MT pisze:No cóż, pozostaje nam tylko się cieszyć, że nasz idol, został gwiazdą dzięki ogromnemu talentowi, a nie skandalom :) Inne sławy powinny brać z niego przykład! :)
No dokładnie, całkowicie się z Tobą zgadzam. Ale niestety bywa tak, że pewne rzeczy są bardzo dobrze zacierane. Oczywiście nie uważam, ani tym bardziej sugeruję, żeby nasz idol był do tego zdolny :)
" So much, my tears remember,... "

.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D
Awatar użytkownika
Jasmine

W sumie racja, Thomas nie jest znany ze skandali a jeśli już by miał jakieś to muszą być bardzo dobrze ukrywane, dziennikarze prędzej czy później by się dorwali i wyszło by na jaw.
Awatar użytkownika
Fanka MT

Dokładnie, w dzisiejszych czasach bardzo trudno o to, aby media się czegoś nie doszukały - a u Thomasa? Przez tyle lat słynie z niesamowitego głosu, legendarnego zespołu, a nie zdrad, hazardów itp :D Możemy być z niego dumni :)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
Jasmine

Tak, on jest przykładem tego że można być gwiazdą bez skandali i afer :D
ODPOWIEDZ