Odpowiedź brzmi: Sueños, czyli hiszpańska wersja Midnight.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Proszę podać wykonawcę, tytuł oraz rok wydania - chodzi o teledysk, którego kadr jest poniżej:
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Nie! To było wtedy, gdy oskarżono Dietera (zresztą nie po raz pierwszy) iż nie umie śpiewac na żywo, tylko z taśmy. Wtedy postanowił w bardzo popularnym programie w Niemczech udowodnic iż umie śpiewac na żywo! Dla ułatwienia jest to piosenka śpiewana wspólnie z Nadją!
Pamiętam, że w 1995 roku w programie Stefana Rabba zaśpiewał Midnight Lady. Czy to o to chodzi?