Co najbardziej kochacie w Thomasie Andersie

Rozmowy na wszystkie tematy związane z Thomasem i Dieterem - także pozamuzyczne.
ODPOWIEDZ
Kyz2mso5@webnet24.pl

Re: Co najbardziej kochacie w Thomasie Andersie

Post autor: Kyz2mso5@webnet24.pl »

Za to ,że jest sympatyczny, przystojny nie widac w nim czegoś takiego jak często można spotkac w dzisiejszych czasach u innych artystów tej obojętności wobec publiczności oraz zachowuje się jak normalny człowiek nie jak jakieś guru które dla zwykłych śmiertelników jest niedostępne i oczywiście za jego piękny głos.
Karna

Post autor: Karna »

Uważam, że Thomas posiada niezwykle czysty głos. Nie słyszałam nigdy nikogo, który miałby podobny.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

No właśnie, ja mam identyczne odczucia. Uwielbiam słuchać głosu Thomasa i jak zacznę, to nie potrafię przestać. Często zdarza mi się jedną płytę słuchać 2 godziny, bo po przesłuchaniu płyty powtarzam słuchanie piosenek w różnej kolejności. Ta więc czasem słuchanie jednej płyty przekracza u mnie nawet 2 godziny. Tak bardzo podoba mi się barwa głosu Thomasa. W głosie Thomasa jest coś rzeczywiście cudownego, coś tak niespotykanego i niezwykłego, że aż chce się żyć. Według mnie (i może nie tylko mnie) głos Thomasa ma cudowne właściwości uzdrawiające serca i duszy.
Z mojego doświadczenia wiem, że słuchanie jego głosu w czasie złego samopoczucia przynosi ukojenie oraz przywraca radość życia. Ja tak właśnie mam; gdy ktoś z moich znajomych zepsuje mi humor czy spotka mnie cokolwiek przykrego, natychmiast sięgam po płyty Modern Talking czy Thomasa i słucham piosenek, które uwielbiam. Automatycznie wszystko mi nagle przechodzi i na nowo czuję się świetnie, a wszystko to za sprawą niezwykłego głosu Thomasa. Oglądanie fotek Thomasa w kompie też bardzo poprawia mi humor. Tak ogólnie to Thomas jest niezwykłym i bardzo utalentowanym wokalistą i nie znam nikogo kogo mogłabym do niego przyrównać. :wink: Pozdrawiam
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Joanna91

Post autor: Joanna91 »

Głos Thomasa był i jest wyjątkowy, bardzo przyjemnie się go słucha :) Ale oprócz tego darzę Thomasa wielką sympatią za to, że jest niezwykle pozytywnym i ciepłym człowiekiem, przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie patrząc na niego. Widząc jego uśmiech, sama mam ochotę się uśmiechać. Jego spojrzenie jest wprost czarujące. Również jego styl bardzo mi się podoba, po prostu Thomas ma klasę i posiada urok osobisty, któremu trudno się oprzeć ;)
"Istnieją dwa sposoby ucieczki od prozy życia: muzyka i koty."
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Joanna91 całkowicie się z Tobą zgadzam :)
Thomas jest niesamowicie optymistyczną osobą, przynajmniej na mnie sprawia takie wrazenie...
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
Moi.Anne
Członek TAFC Polska

Post autor: Moi.Anne »

Wydaje mi się, że moja odpowiedź na to pytanie nie będzie zbyt oryginalna, ale cóż :P A mianowicie w Thomasie podoba mi się:
-głos. Thomas jest jednym z niewielu artystów, którzy śpiewają na żywo równie dobrze, jak na płycie!;
-oczy. Piękne, głębokie ciemne oczy i zadziorne spojrzenie ;);
-uśmiech. Boże, jak on się uśmiecha, topnieją lodowce na biegunach!!! ;P http://www.youtube.com/watch?v=WMmttEQE_Mw no niech on się tylko uśmiechnie tak, jak na końcu tego filmiku... ;D
-włosy. Strasznie fajna czuprynka ;];
-zero gwiazdorzenia. Thomas to niezwykle sympatyczny facet, nie robił problemów z pozowaniem z fanami do zdjęć, z dawaniem autografów...
Mnie również wydaje się być bardzo optymistyczną osobą, o dużym poczuciu humoru :)
...I miss you...
Awatar użytkownika
kmlyna

Post autor: kmlyna »

a ja go lubię za niesamowity takt i klasę,co jest bardzo rzadkie wśród dzisiejszych "gwiazd" muzyki
no i oczywiście jest nieziemsko przystojny...im starszy tym lepszy...jak wino
Awatar użytkownika
karuus

oooo zgadzam się ;) jak najbardziej :D hehe
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

No cóż, wiadomo, że wszyscy kochamy w Thomasie przede wszystkim głos, jednakże mnie najbardziej ujmuje Jego spojrzenie... Kiedy stałam koło Niego na scenie, to normalnie nie mogłam się oprzeć tym cudownym oczętom! W rzeczywistości, są tak ciemne, że nie mogłam odróżnić źrenicy od tęczówki! Normalnie bajka! :) Poza tym, ten Jego wzrok jest tak ciepły i tak przyjazny, że z pewnością przyciąga nie tylko mnie :) Pomimo faktu, że nie znam Go osobiście, to z Jego spojrzenia mogę odczytać, że to dobry człowiek :)
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
ewel...

Post autor: ewel... »

kmlyna pisze:a ja go lubię za niesamowity takt i klasę,co jest bardzo rzadkie wśród dzisiejszych "gwiazd" muzyki
no i oczywiście jest nieziemsko przystojny...im starszy tym lepszy...jak wino
Słuszna racja, choć ja chyba w każdym poście widzę coś słusznego :P To przyznam, że do pełnego ideału (wg mnie) brakuje tylko tego, że Thomas mógłby być ciut wyższy :) Ale i tak go wielbię :D :D
" So much, my tears remember,... "

.. Tonight I'm gonna have myself a real good time
I feel alive and the world turning inside out Yeah! .. ;D
Awatar użytkownika
karuus

No tak, Thomas nie jest wysoki, ale nie jest źle. Thomas i tak jest moim "fetyszem" :D
Fanka MT tutaj masz całkowitą rację. Nie miałam okazji ujrzeć owego spojrzenia real, ale zawsze jak oglądam jakieś filmiki z TA, bądź zdj to rozbraja mnie to spojrzenie ;)
poza tym w połączeniu z Jego cudownym uśmiechem to już... bajka.! :D
Awatar użytkownika
Fanka MT

karuus pisze:Fanka MT tutaj masz całkowitą rację. Nie miałam okazji ujrzeć owego spojrzenia real, ale zawsze jak oglądam jakieś filmiki z TA, bądź zdj to rozbraja mnie to spojrzenie ;)
poza tym w połączeniu z Jego cudownym uśmiechem to już... bajka.! :D
Heh, dzięki ;) Żałuj nie widziałaś tego w realu, ale jeszcze wszystko przed Tobą! :)
ewel... pisze:do pełnego ideału (wg mnie) brakuje tylko tego, że Thomas mógłby być ciut wyższy :)
No cóż, nikt idealny nie jest, ale jakby każdy facet miał tylko taki mankament to świat byłby piękny! :)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
karuus

poza tym po chwili zastanowienia myślę, że określenie iż jest średniego wzrostu jest bardziej odpowiednie ;)
No tak, na pewno w realu spojrzenie Thomasa jest jeszcze bardziej oszałamiające ;)
Awatar użytkownika
Fanka MT

karuus pisze:poza tym po chwili zastanowienia myślę, że określenie iż jest średniego wzrostu jest bardziej odpowiednie ;)
No tak, na pewno w realu spojrzenie Thomasa jest jeszcze bardziej oszałamiające ;)
Zgadzam się z tym :) Masz rację - spojrzenie Thomasa w realu jest nie do opisania :)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
karuus

dokładnie. Oglądając różne filmiki z Thomasem można zaobserwować, że potrafi się świetnie ruszać na scenie, jednak to co zobaczyłam na koncertach... nie do opisania...
To jak Thomas tańczył przy piosence "Maria" skomentuje w ten sposób, stałam jak wryta przez kilka minut.. zresztą przy bardziej `dynamicznych piosenkach też świetnie tańczył :D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Spojrzenie Thomasa i ten uśmiech,coś cudownego :)
MY DREAMS COME TRUE :D
ODPOWIEDZ