You're my heart Youre My soul 2010

Miejsce, w którym możecie tworzyć sondy i ankiety. UWAGA - dyskusje na temat poszczególnych płyt i piosenek prowadzimy w tematach im poświęconych, tu jedynie głosujemy i komentujemy wyniki!

Która wersja YMHYMS jest najlepsza?

Mehrzada Marashi
4
80%
Moving Heroes
0
Brak głosów
Marka Ashleya
1
20%

Liczba głosów: 5

Awatar użytkownika
Peter

You're my heart Youre My soul 2010

Post autor: Peter »

W tym roku mamy prawdziwy wysyp coverów MT proponuje sondę na najlepszy cover waszym zdaniem, na mnie największe wrażenie wywarła wersja Ashleya:

jest o wiele lepsza niż wersja Marashi:

która jest nudna, ale i tak lepsza niż wersja MH, niestety linku nie mam. :(
Awatar użytkownika
Jasmine

Re: You're my heart Youre My soul 2010

Post autor: Jasmine »

No i jeszcze u tych z Moving Heroes cover, tak?

Szkoda że nie mam jak posłuchać, głośniki mam popsute. Ale wątpię czy wersja Ashleya mi się spodobała, Marashiego słuchałam- nuda.
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

ciekawi mnie kto śpiewa chórki w wersji Ashleya. bo brzmi to jak Billy King i spółka z ostatnich produkcji Bohlena
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Peter pozwól wpierw żeby dany Cover się ukazał a potem rób sondę!
Nie słyszałem w całości wersji Ashleya więc jak mam decydować?
A po fragmencie nie będę się wypowiadał!

Stanowczo za wcześnie pojawiła się ta sonda!

Tak samo jak inna sonda dotycząca działalności w tym roku Thomasa i Dietera, taka sonda w styczniu ma rację bytu, a nie teraz!
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
angel

Post autor: angel »

Peter pisze:W tym roku mamy prawdziwy wysyp coverów MT proponuje sondę na najlepszy cover waszym zdaniem, na mnie największe wrażenie wywarła wersja Ashleya:

jest o wiele lepsza niż wersja Marashi::(
No ja też tak uważam,świetny jest cover Marka Ashleya 8).
Bardzo dobrze wykonał ten utwór,super! A te chórki też naprawdę ciekawe i fajne 8) .
Ta wersja coveru najlepsza jaką słyszałam.

Pkmodern pisze:Peter pozwól wpierw żeby dany Cover się ukazał a potem rób sondę!
Stanowczo za wcześnie pojawiła się ta sonda!

Tak samo jak inna sonda dotycząca działalności w tym roku Thomasa i Dietera, taka sonda w styczniu ma rację bytu, a nie teraz!
Nie rozumiem z czego Ty człowieku robisz problem!
Bardzo dobra sonda! i każdy ma prawo się JUŻ wypowiedzieć na dany temat i ocenić!.Co w tym takiego!
Pkmodern pisze: Nie słyszałem w całości wersji Ashleya więc jak mam decydować?
A po fragmencie nie będę się wypowiadał!
He :lol: ,1;45 trwa fragment coveru do odsłuchania,w którym słychać początek piosenki jak i refreny i tak ciężko Ci decydować jaki on jest he :mrgreen: .
Fragment do usłyszenia tego coveru jest wystarczający do decydowania czy wyrażeniu swojej opinii na temat tego utworu Marka.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
Awatar użytkownika
Peter

Na pewno nie są to wokale Systemsów, prędzej już Billy i Chris, a swoją drogą Ashley nie zdecydował się na produkcje Systemsów i nareszcie jego piosenki fajnie brzmią. Czekam z niecierpliwością na album, bo przynajmiej od strony muzycznej to brzmi bardzo ciekawie i również uważam, ze ta długość piosenki daje dość spore wyobrażenie o utworze. Natomiast wersja Moving Heroes jest okropna.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

angel pisze: Nie rozumiem z czego Ty człowieku robisz problem!
Bardzo dobra sonda! i każdy ma prawo się JUŻ wypowiedzieć na dany temat i ocenić!.Co w tym takiego!
Pkmodern pisze:
Może dla Ciebie nie jest to problem, ale ja wolę w całości usłyszeć to co mam oceniać. To tak, jak bym miał ocenić płytę Modern Talking po przesłuchaniu 5 z 10 piosenek. I dlatego mam prawo do takiego zdania niezależnie czy Ci się to podoba czy nie.
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Jasmine

Zgadzam się z Pkmodern. Widać woli odsłuchać w całości, ja czasami też wolę odsłuchać piosenki w całości. Kiedy ma wyjść w całości ten cover Ashleya? Jeśli będzie znana data to proponuję by zmienić datę wygaśnięcia ankiety, jeśli cover wyjdzie później niż 29 października.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

Nienawidzę coverów Modern Talking, ale Mark Ashley wykonał to rewelacyjnie, zaś wersja w wykonaniu Marashi`ego to kompletny niewypał. A Moving Heroes wolę nie słuchać, bo mi się niedobrze robi. Tak więc Mark Ashley u mnie wygrywa. Świetnie mu to wyszło. Ma super głos. :)
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

A ja jeszcze nie słyszałam You're My Heart w wykonaniu Moving Heroes więc na jakiej podstawie głosujecie?
Awatar użytkownika
Jasmine

O, no właśnie, kolejny argument dla którego warto odłożyć głosowanie. Najlepiej poczekać na to żeby wszyscy posłuchali tych wersji, pełnych oczywiście.
Awatar użytkownika
Peter

Przecież Piotrek wrzucił swego czasu tą piosenkę, i każdy kto chce może sobie jej odsłuchać z mp3.... :shock:
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Peter pisze:Przecież Piotrek wrzucił swego czasu tą piosenkę, i każdy kto chce może sobie jej odsłuchać z mp3.... :shock:
Ale może nie każdy "swego czasu" miał czas czy zdążył to przesłuchać.
Jak już robisz taką ankietę i zamieszczasz linki/filmiki z utworami to zamieszczaj ze wszystkimi wykonaniami.
Ta ankieta jest bez sensu.
Awatar użytkownika
Peter

przecież napisałem, że linku nie mam, bo nikomu się nie chciało tego cuda wrzucić na Youtube. A skoro link jest na forum, w odpowiednim dziale co za problem wziąć i ściągnąć i odsłuchać teraz????
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Zamykam temat. Otworzę go gdy wszystkie wersje ukażą się i będą swobodnie dostępne.
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Dorzucam filmik z wersją Moving Heroes,bo może nie każdy miał okazję słyszeć You're My Heart w ich wykonaniu.

Ja słyszałam wszystkie 3 wersje You're My Heart,You're My Soul i najbardziej podoba mi się mimo wszystko w wykonaniu Mehrzada.2 pozostałe propozycje są mocno plastikowe,robione na siłę.Nie podobają mi się.
ODPOWIEDZ