Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

Ja niestety nie śledze mediów i nie wiem co jest grane. Ostatnio jedynie słyszałem "Midnight Lady" w jakimś niemieckim radiu ale to było dawno jakoś jesienią.
A co do Wojewódzkiego to podobał mi się odcinek ze Szczuką :lol: najlepsze są jednak momenty jak goście gaszą go swoimi tekstami wtedy jest zmieszany i robi z siebie idiote :P no ale to tak poza tematem skoro rozwinął się tu taki mały wątek o tym panu :)
Awatar użytkownika
ania sznajder

Post autor: ania sznajder »

Didi jest przystojny a oni się poprostu nie znają , a co do Urbańskiego to przy ostatniej edycji " tańca z gwiazdami" kiedy tańczyli do piosenek z lat 80 to powiedział , że Cheri Cheri Lady to największy kicz lat 80 , ciekawa jestem czego on sam słucha , wielki znawca . :roll:
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Ktoś rozpoczał temat o radiach RMF FM i Zet który został zamknięty i przeniesiony tutaj. Otóż w Radiu RMF FM kiedy istniała jescze lista Hop Bęc piosenka China In her Eyes była na 1 miejscu ładnych pare tygodni, poza tym puszczali sexy sexy lover, you are not alone,dont take away my heart, win the race, last exit to brooklyn i potem zawieszono emisjętej listy przebojów :( Teraz Hop Bęc powróciła w radiu RMF MAXXX lecz niestety MT tam już nigdy nie usłyszymy :(
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Mateusz vel. Kokos

Post autor: Mateusz vel. Kokos »

z tego co pamietam to powiedział, ze zespół modern Talking jest również Symbolem kiczu (wczesniej tak samo powiedział o Europe). Co do tego "symbolu Kiczu" to się raczej zgadzam, bo kiczem mozna nazwać taka właśnie łatwą i przyjemna muzykę z prostymi tekstami.. ale co w tym złego.. że lubimy kicz?? ja tak na to patrze.
Every Inch Of My Skin
Was Breathin' Her In..

www.thomasanders.fora.pl
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Ja ostatnio Thomasa widziałam na Pro7,a Dietera prawie codziennie widuję na RTL
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

A właśnie w Radiu Dla Ciebie leci Thomas Anders w piosence Sweet Dreams (Are Made Of This). Ciekawostka - nowy album robi już karierę w warszawskim eterze :mrgreen:
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
DominikMT

Post autor: DominikMT »

W trakcie programu Szymon Majewski Show, kiedy wchodził Steffen Möller zagrano utwór "Cheri, Cheri Lady" ;)
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

DominikMT pisze:W trakcie programu Szymon Majewski Show, kiedy wchodził Steffen Möller zagrano utwór "Cheri, Cheri Lady" ;)
wszystko pięknie super tylko strasznie pokaleczyli melodię :) aranżacja okropna :shock:
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Wczoraj Thomas był na SAT1 w programie "Clever"
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Maro_D pisze:A właśnie w Radiu Dla Ciebie leci Thomas Anders w piosence Sweet Dreams (Are Made Of This). Ciekawostka - nowy album robi już karierę w warszawskim eterze :mrgreen:
Dzisiaj koło 15:40 też puścili "Sweet Dreams" w tym radiu
Awatar użytkownika
Elltoja

Post autor: Elltoja »

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A ja nie mam niemieckich programów!!! buuuuu :cry: :cry: :cry: :cry:
Pieniądze szczęścia nie dają, ale jakże ułatwiają życie !!!

http://www.thomasanders.fora.pl/
Awatar użytkownika
bibigmbh

a czy ktos ogladal ostatnio Szymon Majewskin Show????????

Post autor: bibigmbh »

przed wejsciem Stefana Mullera te laski spiewaly CHERI CHERI LADY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wlasnie w moim miejskim radiu Fama 94,9FM lecial Thomas Anders-King Of Love (wogole musze pochwalic moje radyjko, bo czesto tam leci cos z MT, BS itp)
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Właśnie przed chwilką w programie "HBO na stojaka" w monologu dziewcze zaśpiewało refren "Cheri Cheri Lady"!!!
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

A teraz w Radiu Dla Ciebie leci This Goodbye Is Not Forever grupy Touche. Autorem oczywiście jest D.Bohlen 8)

A potem poleciał You Are Not Alone, niestety wersja z panem Ericiem. A może stety? A za chwilę będzie Brother Louie w...uwaga!...wersji maxi! To samo z piosenką Preety Young Girl grupy Bad Boys Blue. Być może coś z CC Catch poleci?
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

Ostatnio robiąc zakupy w sklepie z głośników wydobywały się dźwięki "YMHYMS" ale w wersji Thomasa Andersa z "Songs Forever" niestety nie wiem co to było za radio ale chyba jakieś lokalne.
Awatar użytkownika
bibigmbh

Post autor: bibigmbh »

a wlasnie, ze w radiu zlote przeboje Modern Talking leci bardzo czesto-slucham to wiem :D
ODPOWIEDZ