A co do Wojewódzkiego to podobał mi się odcinek ze Szczuką
Modern Talking w mediach
- YaQb85
- Kontakt:
Ja niestety nie śledze mediów i nie wiem co jest grane. Ostatnio jedynie słyszałem "Midnight Lady" w jakimś niemieckim radiu ale to było dawno jakoś jesienią.
najlepsze są jednak momenty jak goście gaszą go swoimi tekstami wtedy jest zmieszany i robi z siebie idiote
no ale to tak poza tematem skoro rozwinął się tu taki mały wątek o tym panu 
- ania sznajder
- Mateusz
Ktoś rozpoczał temat o radiach RMF FM i Zet który został zamknięty i przeniesiony tutaj. Otóż w Radiu RMF FM kiedy istniała jescze lista Hop Bęc piosenka China In her Eyes była na 1 miejscu ładnych pare tygodni, poza tym puszczali sexy sexy lover, you are not alone,dont take away my heart, win the race, last exit to brooklyn i potem zawieszono emisjętej listy przebojów
Teraz Hop Bęc powróciła w radiu RMF MAXXX lecz niestety MT tam już nigdy nie usłyszymy 
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Mateusz vel. Kokos
z tego co pamietam to powiedział, ze zespół modern Talking jest również Symbolem kiczu (wczesniej tak samo powiedział o Europe). Co do tego "symbolu Kiczu" to się raczej zgadzam, bo kiczem mozna nazwać taka właśnie łatwą i przyjemna muzykę z prostymi tekstami.. ale co w tym złego.. że lubimy kicz?? ja tak na to patrze.
- Maro_D
A właśnie w Radiu Dla Ciebie leci Thomas Anders w piosence Sweet Dreams (Are Made Of This). Ciekawostka - nowy album robi już karierę w warszawskim eterze 
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Mateusz
wszystko pięknie super tylko strasznie pokaleczyli melodięDominikMT pisze:W trakcie programu Szymon Majewski Show, kiedy wchodził Steffen Möller zagrano utwór "Cheri, Cheri Lady"
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Ann
- Członek TAFC Polska
- Elltoja
- bibigmbh
a czy ktos ogladal ostatnio Szymon Majewskin Show????????
przed wejsciem Stefana Mullera te laski spiewaly CHERI CHERI LADY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i wlasnie w moim miejskim radiu Fama 94,9FM lecial Thomas Anders-King Of Love (wogole musze pochwalic moje radyjko, bo czesto tam leci cos z MT, BS itp)
- Maro_D
A teraz w Radiu Dla Ciebie leci This Goodbye Is Not Forever grupy Touche. Autorem oczywiście jest D.Bohlen 
A potem poleciał You Are Not Alone, niestety wersja z panem Ericiem. A może stety? A za chwilę będzie Brother Louie w...uwaga!...wersji maxi! To samo z piosenką Preety Young Girl grupy Bad Boys Blue. Być może coś z CC Catch poleci?
A potem poleciał You Are Not Alone, niestety wersja z panem Ericiem. A może stety? A za chwilę będzie Brother Louie w...uwaga!...wersji maxi! To samo z piosenką Preety Young Girl grupy Bad Boys Blue. Być może coś z CC Catch poleci?
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- YaQb85
- Kontakt: