jest o wiele lepsza niż wersja Marashi:
która jest nudna, ale i tak lepsza niż wersja MH, niestety linku nie mam.
No ja też tak uważam,świetny jest cover Marka AshleyaPeter pisze:W tym roku mamy prawdziwy wysyp coverów MT proponuje sondę na najlepszy cover waszym zdaniem, na mnie największe wrażenie wywarła wersja Ashleya:
jest o wiele lepsza niż wersja Marashi::(
Nie rozumiem z czego Ty człowieku robisz problem!Pkmodern pisze:Peter pozwól wpierw żeby dany Cover się ukazał a potem rób sondę!
Stanowczo za wcześnie pojawiła się ta sonda!
Tak samo jak inna sonda dotycząca działalności w tym roku Thomasa i Dietera, taka sonda w styczniu ma rację bytu, a nie teraz!
HePkmodern pisze: Nie słyszałem w całości wersji Ashleya więc jak mam decydować?
A po fragmencie nie będę się wypowiadał!
Może dla Ciebie nie jest to problem, ale ja wolę w całości usłyszeć to co mam oceniać. To tak, jak bym miał ocenić płytę Modern Talking po przesłuchaniu 5 z 10 piosenek. I dlatego mam prawo do takiego zdania niezależnie czy Ci się to podoba czy nie.angel pisze: Nie rozumiem z czego Ty człowieku robisz problem!
Bardzo dobra sonda! i każdy ma prawo się JUŻ wypowiedzieć na dany temat i ocenić!.Co w tym takiego!Pkmodern pisze:
Ale może nie każdy "swego czasu" miał czas czy zdążył to przesłuchać.Peter pisze:Przecież Piotrek wrzucił swego czasu tą piosenkę, i każdy kto chce może sobie jej odsłuchać z mp3....