Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gasolina91

Re: Modern Talking w mediach

Post autor: Gasolina91 »

Radio FEST! rozdaje bilety na koncert Thomasa w Kielcach, choć prezenterzy mówią że to koncert Modern Talking.
Wystarczy do nich zadzwonić podczas programu Fest! Party i można dostać bilety VIP, które funduje club 80. z Siemianowic Śl. w którym niedawno grali Bad Boys Blue.
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

Wczoraj w radiu vox fm leciało,uwaga! Brother Louie Long Version :D (przedtem Thomas pozdrowił swoich fanów i zapraszał na koncert bodajże).Parę godzin pózniej słyszałem jeszcze ''YMHYMS''.
Modern Talking.....i wszystko jasne!
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Nie wierzę własnym uszom: teraz w Zetce leci YMHYMS '98 :D :D :D
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Peter pisze:Nie wierzę własnym uszom: teraz w Zetce leci YMHYMS '98
MT w Zet Dance ja już nie raz słyszałem. :)
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Jeżeli chodzi o dzisiejszy program z Thomasem pt "Ehrensache" na SWR to nie znalazłam na telegazecie takiego programu <bezradny> czy jest kilka jakiś "odłamów",że się tak wyrażę stacji SWR? Tak jak nasze regionalne telewizje?Mam SWR RP i BW ale ogólnie jak wyszukuje na satelicie to pisze SWRFernstehen czy jakoś tak,nie pamiętam jak to poprawnie się pisze.
Nie wiem na ,który mam nastawić nagrywanie.
Awatar użytkownika
IndependentGirl

Post autor: IndependentGirl »

Przed chwilą zagrali Brother Louie w "Jaka to melodia?" Niestety piosenki nie zaśpiewał Thomas, tylko piosenkarze programu, ale Robert dość ładnie wypowiedział się o zespole. Mówił, że to największe gwiazdy lat 80' i że grali prawie wszystko (chociaż nie wiem co miał na myśli mówiąc to).
Obrazek
Awatar użytkownika
Adi

Na OPEN FM na 500 NAJWIĘKSZYCH HITÓW poleci teraz "Brother Louie" :)
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Adrian77
Kontakt:

Post autor: Adrian77 »

Dzisiaj w Jaka to melodia? było leciało Cheri Cheri Lady. Nie było Thomasa.
Awatar użytkownika
MTalkingusia28

Post autor: MTalkingusia28 »

No właśnie, lepiej by zrobili gdyby Thomasa tam zaprosili, albo przynajmniej puścili powtórkową piosenkę, bo tragicznie im to wyszło. Wiem, chłopaki się starali, ale całkiem im to nie wyszło. W sumie chyba śpiewanie tych chórków nie jest taką banalną sprawą, ale nijak mi się podobało Cheri Cheri Lady w wykonaniu Grzesia Wilka, któremu wokal nawet tak źle nie wyszedł. Ale te chórki... Nie zwróciłam uwagi, który mu pomagał w tych chórkach, ale to chyba był Jarek Weber. Jeśli ktoś pamięta i jeśli ja się pomyliłam to proszę mnie poprawić. Ale to chyba jak sądzę niezbyt istotne. Poza tym facet (odgadujący) się pomylił i jedno Cheri zgubił. Ciekawa sprawa. :D
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *

ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR

POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
Awatar użytkownika
Adi

MTalkingusia28 pisze: Poza tym facet (odgadujący) się pomylił i jedno Cheri zgubił. Ciekawa sprawa.
No więc właśnie. Równie dobrze możnaby tej odpowiedzi nie uznać i odcinek teleturnieju do powtórki. :D
A ja dziś znalazłem fajną stację radiową w WINAMPie, która gra remixy Blue System, C.C. Catch, Modern Talking. :wink:

Kod: Zaznacz cały

http://83.216.63.103:8000
NIe jest to link bezpośredni. Kod trzeba przekleić do Winampa w "Plik- Odtwórz adres URL" :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Gasolina91

Dziś w Radiu FEST! leciało Cheri Cheri Lady :wink:
Point Of No Return
Awatar użytkownika
Jasmine

Post autor: Jasmine »

Teraz na 4FunTv leci Obciach Week, może znajdzie się tam coś z MT? Ja cały czas mam nastawione na to i czekam :D
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Jak podaje str.MT.pl i TA.pl 10 października (niedziela) g.20:15 kanał VOX wyemituje program “Das perfekte Promi Dinner”! z udziałem Thomasa:
http://www.thomas-anders.pl/akt/?page_id=23
Podobny program oglądałam w ubiegłą niedzielę na TVNie :)
Zapowiada się fajna zabawa :D
Awatar użytkownika
MisterMT
Kontakt:

Post autor: MisterMT »

A ja Wam mogę polecić radio internetowe na którym i ja jestem już 4 lata i graja lata 60 oraz Modern Talking -RADIOMUZA80 link www.radiomuza80.pl
Modern Talking to co kocham najbardziej !!!!!!
Awatar użytkownika
Gasolina91

Wczoraj w radiu FEST! puścili You're My Heart, You're MY Soul, a i często zdarzyło się usłyszeć Blue System: Another Lonely Night i Just Say No.
Point Of No Return
Awatar użytkownika
edmund1974
Członek TAFC Polska

Post autor: edmund1974 »

Witam.

Wlasnie w radiu "Czworka" na czestotliwosci 107,5 lecial utwor Modern Talking - Cheri, Cheri Lady. Utwor ten lecial w liscie tzw. "antyhitow", czyli najbardziej obciachowych utworow. Pozniej jeszcze panowie z tego radio nabijali sie z Modern Talking. No coz nie kazdemu musi sie podobac ta muza...

Pozdrawiam!

P.S.

Cheri, Cheri Lady zajal "zaszczytne" pierwsze miejsce na tej liscie.
You Can Win, If You Want.
ODPOWIEDZ