Co Wy na taki pomysł byście powiedzieli ?
Koncert Caro w Polsce
- Didi&Thomas
Koncert Caro w Polsce
Przyznam, że rozochociłem się trochę po koncercie w Kielcach i chciałem rozpocząć dyskusje na temat możliwości zorganizowania koncertu Caro w Polsce. Wiadomo, że Caro nie jest u nas aż tak popularna jak np. w Rosji ale ma też swoje wierne grono wielbicieli. Nie wiem czy Caro utrzymuje jakiekolwiek kontakty z Thomasem, ale łączy ich jednak parę lat współpracy ze wspólnym znajomym
Może taki mały recital Caro byłby możliwy przy okazji któregoś z przyszłorocznych koncertów w Polsce ? Oglądałem kilka jej koncertów "na żywo" na You Tube i co by nie powiedzieć - radziła tam sobie bardzo dzielnie, a chyba każdy Fan Thomasa z przyjemnością posłuchałby także i Caro. Nie chcę powiedzieć, że jako rozgrzewki publiczności Thomasa, bo zabrzmiałoby to trochę pretensjonalnie wobec Niej, ale obawiam się że koncert indywidualny samej Caro ciężko byłoby zorganizować. Ale razem z Thomasem...
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
- MisterMT
- Kontakt:
Re: Koncert Caro w Polsce
Powiem szczerze , że
jest to super pomysł w końcu w Polsce Caro była w 1988 roku w Sopocie. Z chęcią wybrał bym się na taki koncert i posłuchał; znów jej uroczych przebojów. Też o tym myślałem po koncercie Thomasa w Kielcach może teraz tam zaśpiewała by C.c.catch.??
jest to super pomysł w końcu w Polsce Caro była w 1988 roku w Sopocie. Z chęcią wybrał bym się na taki koncert i posłuchał; znów jej uroczych przebojów. Też o tym myślałem po koncercie Thomasa w Kielcach może teraz tam zaśpiewała by C.c.catch.??
Modern Talking to co kocham najbardziej !!!!!!
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
Bardzo ciekawy pomysł też bym chciał się wybrać na jej koncert
- angel
Wspaniały pomysł i było by świetnie jakby C.C Catch przyjechała do Polski,na pewno bym pojechała na jej koncert.
Ale ciągle mam nadzieję,że kiedyś C.C Catch zostanie zaproszona na festiwal do Sopotu i wierzę w to,że prędzej tam ją zaproszą.
Blue System w Sopocie,Thomas Anders w Sopocie,więc czas na Caro.
Ale ciągle mam nadzieję,że kiedyś C.C Catch zostanie zaproszona na festiwal do Sopotu i wierzę w to,że prędzej tam ją zaproszą.
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
C.C. Catch już wystąpiła w Sopocie na Festiwalu w 1989 roku dzień przed występem Dietera z Blue System!angel pisze: Ale ciągle mam nadzieję,że kiedyś C.C Catch zostanie zaproszona na festiwal do Sopotu i wierzę w to,że prędzej tam ją zaproszą.
MODERN TALKING FOREVER!!!
-
nado
Twoja oblubienica była już w Sopocie w 1989 roku. Wystąpiła przed Dieterem zwanym Blue Systemem. Ciekawostka: tancerzem podczas jej koncertu był chłopak, który później wydał płytę jako Captain Hollywood Project, no wiesz "More and more and more la la la la without you..." Tak to leciało.
- angel
A no tak zapomniałam się,że wtedy to był Sopot gdy C. C Catch występowała
.
Ale miejmy nadzieję,że jeszcze raz tam wystąpi,bo kiedy to było
.
Ale miejmy nadzieję,że jeszcze raz tam wystąpi,bo kiedy to było
Jede Hoffnung, jede Träumerei
es ist vorbei...
es ist vorbei...
- Didi&Thomas
Kurcze, jak ona się trzyma na swoje lata (oczywiście nie wyliczam jejJaro25 pisze:Bardzo ciekawy pomysł też bym chciał się wybrać na jej koncert
"Don`t let me down, take my hand