To racją jest, bo ja czasami słucham Stronga 2 lub 3 razy i nie umiem się od tych piosenek oderwać. Rzeczywiście ta płyta ma w sobie coś co nie pozwala się przy niej nudzić. No i można je słuchać częściej niż zwykle. Tak jest też w moim przypadku.tanathos pisze:już parę razy o tym pisałem i być może się powtórzę, ale "Strong" to cudowna płyta pełna bardzo dobrych piosenek. jest lepsza od aktualnych dokonań Bad Boys blue (płyty Heart and Soul) a nawet bardziej mi się podoba od płyt MT wydanych po 1998. mogę słuchac jej na okrągło, bo słucha się jej bardzo dobrze, można nawet bez skrępowania puszczać ją znajomym.i pod tym względem- tzn pod względem równego, wysokiego poziomu melodii i jej zdolności do bycia odtwarzaną wielokrotnie, "Strong" przypomina mi "Catch the Catch". a nawet "like a hurricane"
"Strong" - nowy album
- MTalkingusia28
Re: "Strong" - nowy album
Modern Talking - The Ultimate Best Of - The Story Of Success * Modern Talking - Magic Talented *
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
ANDERS / FAHRENKROG * ARMY OF LOVE * HIT OR A MISS * GIGOLO * SUMMER OF LOVE * NO MORE TEARS ON THE DANCEFLOOR
POZDROWIENIA OD MTALKINGUSI28
- Peter
Ja jeszcze chciałbym się odnieść do zarzutu wobec płyty, że są na nim jakieś niby-chórki, to ja pytam co innego jest na płytach CC Catch czy na innych produkcjach Bohlena jak nie to samo?
Po prostu długie chórki HPV to domena MT, na innych płytach występują tylko takie krótkie wstawki wokalne.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Czytam i czytam już któryś raz ten fragment Twojego postu i nie wiem o co Ci chodziPeter pisze:Ja jeszcze chciałbym się odnieść do zarzutu wobec płyty, że są na nim jakieś niby-chórki, to ja pytam co innego jest na płytach CC Catch czy na innych produkcjach Bohlena jak nie to samo?
Czy ktoś zarzucał,że na płytach CCC nie ma chórków?Naprawdę czasami ciężko jest mi zrozumieć to co piszesz?
- Peter
Nie, ale nie pamiętam już czyje to były słowa, ale pojawiła się opinia, że na płycie Thomasa chórki są do kitu, a ja mówię, że wcale nie, bo są takie jak za dobrych czasów Bohlena, choćby na płycie CC Catch. 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Więc na przyszłość proszę abyś się bardziej skupił jak chcesz coś napisać bo dla mnie Twoje posty są czasami ciężką do rozgryzienia zagadką 
Tych chórków na albumie strong za dużo nie ma,ale jak już się pojawiają dodawają na pewno większego uroku utworowi zwłaszcza przy utworach Sorry Baby (mój ulubiony) i I Wanna
(też)
Tych chórków na albumie strong za dużo nie ma,ale jak już się pojawiają dodawają na pewno większego uroku utworowi zwłaszcza przy utworach Sorry Baby (mój ulubiony) i I Wanna
- JoannaIzabella
A "Stop!" ? Zakochałam się na amen w tej piosence..!!!! Mam nadzieję, że zaśpiewa ją 05 lutegoPkmodern pisze:Kolejne tytuły z nowej płyty "Strong" to ():
"Stay with me (if you wanna)"
"I miss you"
"Principle of joy"
-
Husku
- Członek TAFC Polska
Mi najbardziej podoba się "suddenly" i "make you"
-
andrzej1988
- Jaro25
- Członek TAFC Polska
To jest robota pewnego fanaandrzej1988 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=3KC4oqhTHCE
a może to będzie nowa okładka singla???
-
andrzej1988
a to chyba że. 
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ale lepiej wygląda niż ta pokazana parę postów wcześniej.
- JoannaIzabella
Re: Thomas Anders w Kielcach
Moje próby nagrywania na koncercie spełzły na niczym, ale YouTube jest niezawodne!
Czy ktoś z Was słuchał piosenki "Stop!" ? Jakie wrażenia? 
- KarinaMaria
- Kontakt:
Ciekawe, które piosenki ze "Strong" usłyszymy na FC Day w Koblenz
Już się nie mogę doczekać lutego!!!
...because You are the KING OF LOVE..!
- MiReK
- Członek TAFC Polska
Może tak byc że nie usłyszymy nic z tego albumu.Thomas zapowiedział że ma nadzieje że uda mu się zaprezentować kilka z nowych utworów(które są w przygotowaniu).
A jeszcze co do FanClub Party,tam Thomas nie spiewa tych utworów co na koncertach,jedynie jak chce przedstawić coś nowego a tak to w większości śpiewa standardy rockowe,jazzowe Barry Manilow,Elton John itp.
Tam jest całkiem inny klimat niz na koncertach.
A jeszcze co do FanClub Party,tam Thomas nie spiewa tych utworów co na koncertach,jedynie jak chce przedstawić coś nowego a tak to w większości śpiewa standardy rockowe,jazzowe Barry Manilow,Elton John itp.
Tam jest całkiem inny klimat niz na koncertach.
- kmlyna
Re: Thomas Anders w Kielcach
ja słucham całego "Stong-a" bez przerwy,wszystkie kawałki mi się podobają ,bo każdy jest inny ,to najlepsza płyta Thomasa,a co do "Stop"-najbardziej "inna" na płycie ,ale fajna,podoba mi się ,bo jest duuużo "samego"głosu TA...
- sara_cieszko
- Członek TAFC Polska
Pewnie zaśpiewa "Why Do You Cry ?", przecież tą piosenkę zaśpiewał na FCP 2010...oprócz zaśpiewał "My Angel" , "I miss you"....Fajnie gdyby zaśpiewał te i jeszcze więcej
FCP 2011 to będzie mój pierwszy raz więc mam ogromnego stresa 
;D Dobrze jest znać porządek świata, i Twoje w nim miejsce ;D