Mario Magdaleno - moje zdanie już znasz Jednak mogę to powtarzać do skutku! Podobnie jak moi poprzednicy, jestem oczarowana tymi zdjęciami! Ogromny ukłon dla fotografa!
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"
Dziękuję.
Na scenie byłam w takim szoku, że nie kontaktowałam, nie wiedziałam co się dzieje...
Starałam się panować nad emocjami, żeby nie wrzasnąć ze szczęścia lub nie popłakać się ze szczęscia.
I tak jak Daria, ukłon dla fotografa!
Zaprezentowane tu zdjecia sa rzeczywiscie rewelacyjne zarowno jesli chodzi o jakosc techniczna jak i walory artystyczne. Od razu widac tu reke zawodowego fotografa, ktory korzystajac z doskonalego profesjonalnego sprzetu, jakim jest aparat CANNON EOS 5D, potrafi wyczarowac takie cudenka.
Z góry przepraszam że nie każdej os. mogę odpowiedzieć na [priv]
Proszę łapcie mnie na FaceBooku ( Marek Podolczyński) konto prawie zawsze mam aktywne z chęcią odpowiem na Wasze zapytanie online.
*Bardzo proszę o nie przesyłanie zapytań na mail firmowy ( agencyjny)
A propos samych zdjęć, byłem w Kielcach testując nowe szkło dla jednego z magazynów fotograficznych. Korzystając z serdeczności firmy Solaris mogłem wykonać parę ujęć Thomasa Andersa m.in te które Wam wysłałem... cieszę się że zdjęcia choć zwykłe reportażowe Wam się podobają. Fotografując Artystów zawsze staram się wykonać bezpieczne ujęcia, takie które nie krzywdzą fotografowanych...
kmlyna pisze:Czy jestem chora?zgłupialam na punkcie tego faceta...
Husku pisze:Nie, to w naszym wąskim gronie zupełnie normalne! też tak mam!
karuus pisze:ojj nie tylko Ty tak masz heh
pozdrawiam
Jak dobrze wiedzieć, że Wy też macie podobnie jak ja To znaczy, że jednak wszystko ze mną OK Pozdrawiam
Zgadzam się... Na punkcie tego faceta nie da się nie zgłupieć
Ale to tak ma chyba spora część uczestników tego forum
Też czasem mam wrażenie, że można o mnie powiedzieć, że nie jestem zbyt normalna
Dobrze wiedzieć,że jest więcej takich osób
Zdjęcia są po prostu przepiękne!!!
Thomas świetnie wychodzi na zdjęciach - widać lubi to, nawet kiedy o tym nie wie, bo oddaje się temu co i nas fanów hipnotyzuje!