Thomas Anders w Kielcach

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sara_cieszko
Członek TAFC Polska

Re: Thomas Anders w Kielcach

Post autor: sara_cieszko »

Podzielam zdanie Mariji Dariji było już dużo koncertów na południu kraju: Bełchatów, Nędza czy teraz Kielce ...to chodziaż tak, żeby było sprawiedliwie zrobiliby koncert w centralnej części POLSKI ;) Ale tym czasem należy sumiennie odkładać kasę... Będzie ciężko ale cóż czego się nie robi aby spełniać własne marzenia a zwłaszcza jak chce się pojechać na FCP 2011 ;)
;D Dobrze jest znać porządek świata, i Twoje w nim miejsce ;D
Awatar użytkownika
Fanka MT

Post autor: Fanka MT »

malenstwo 066 pisze:Dzięki Fanko za pocieszenie. Myślałam, że wszyscy już dostali tylko moje się zgubiło. Buziaki :wink:
Ależ nie ma za co :) Ja także czekam z niecierpliwością na te fotki;) Pewnie jak je zobaczę, to znowu się rozkleję ;) Heh, pewnie już zauważyliście, że jestem strasznie płaczliwa, jeżeli chodzi o Thomasa, co? hehe :D
Maria Daria - "Oh My God.."
Thomas Anders - "What did you say?"
Thomas Anders - "No, I'm Thomas!..Maria Daria..You're pretty young!"

Dziękuję...

Thomas Anders Fan-Club Polska! ;)
Awatar użytkownika
sara_cieszko
Członek TAFC Polska

Płaczliwa kochana to mało powiedziana Ty wpadasz w jakąś euforię szczęście, z której ciężko jest się wyplątać...ale to bardzo pozytywne ;)
Awatar użytkownika
Fanka MT

Heh, no tak - jeżeli chodzi o Thomasa, to moje reakcje przekraczają ludzkie pojęcie ;) Po spotkaniu z nim, przed ponad 30 minut nikt nie mógł mnie uspokoić! :) łzy płynęły, a ja na to nie miałam wpływu :)

Dziękuję...

malenstwo 066

Post autor: malenstwo 066 »

Nie martw się Fanko. Ja na samo wspomnienie koncertu płaczę. Śmieją się ze mnie, że nawet psychiatra już nie pomoże, ale to nic! To są słodkie łzy szczęścia! Nie prawda?
Awatar użytkownika
Fanka MT

Dokładnie! To były łzy szczęścia! Szlochałam jak malutkie dziecko :) Ale to naprawdę niesamowite uczucie :)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
sara_cieszko
Członek TAFC Polska

To wspaniałe uczucie płakać ze szczęścia ;) Też się rozkleiłam po spotkaniu z Tomciem ;* aczkolwiek nie od razu i nie tak długo ale łzy radości i szczęścia zagościły na moich policzkach :)
O wiele lepiej jest płakać ze szczęścia aniżeli ze smutku... Jak to człowiek potrafi wycisnąć z człowieka resztki sił i łezki ...:)
Awatar użytkownika
Fanka MT

Heh, dokładnie :) Sam Thomas miał w oczach wyrazy szczęścia, gdy zobaczył moje zaszklone ślipia :)

Dziękuję...

Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

skorpionek1975 pisze:Jeszcze krótka informacja,dla osób kopiujących zdjęcia!!!!
Przypominamy że zdjęcia pobierane z naszych stron są prawnie chronione każde z nich musi mieć umieszczone czytelne dane dotyczące właściciela i autora zdjęć .
W przeciwnym razie będą pociągnięte do odpowiedzialności z mocy prawa.To samo dotyczy zdjęć wykadrowanych.
Jeżeli chodzi o zdjęcia,które ja zamieściłam to proszę Administratora o usunięcie ich skoro jest jakiś problem.Ja już nie mam takiej możliwości.
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

angel pisze:
Gasolina91 pisze:Licze na Katowicki Spodek :mrgreen:
No Gasolina ja też mam taką nadzieję i też na to liczę :) .
Hey Ja bym tez chciala na konzert w spodka. Jak byl jak mialam 11 lat to mi nie pozwolono. Ja byl w 98 to mieszkalam w niemchech i nie zdolalam finansowo. Jak by terez do spodka przyjechal a ja bym o tym 6 miesiecy wczesniej wiedziala zeby sobie zamowic tani lot z koleni do Katowic i moze tydzien w polsce pobyc, to bym napemno pojechala. Byla bym tez jednaz pierwszych ktozy by pod spodkiem czekali Pomysl sobie ze dlamnie to olkolo 1300 km.
Awatar użytkownika
kikid351
Członek TAFC Polska

Post autor: kikid351 »

Tak jest!!!! Popieram - następny koncert Thomasa w Spodku w Katowicach.
thomas1100
Członek TAFC Polska

Post autor: thomas1100 »

Ja też popieram koncert THOMASA a Katowicach, Aby był jeszcze lepszy niż inne. Choć w Kielcach był niesamowity-wspaniałe przygotowanie całego Fan Clubu - oczywiście PATRYKA I Solaris Music. Było wspaniale wielkie GRATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Awatar użytkownika
Evaalex

Post autor: Evaalex »

Nagral ktos moze caly konzert w Kielcach? Ja jestem w stanie za ten Koncert w calosci dac pare Konzertow Thomasa solo w niermczech na Dvd
Awatar użytkownika
karuus

Post autor: karuus »

Niestety, mam tylko kilka filmików z koncertu w Kielcach.
You can win if you want.!
Awatar użytkownika
sheena
Członek TAFC Polska

Post autor: sheena »

Witam serdecznie, ja również dziękuję za wspaniałą zabawę i ten niesamowity koncert, który mnie doenergetyzował w 200%.
Patrykowi i całemu fan-clubowi dziękuję za możliwość stanięcia oko w oko z samym Thomasem, uścisnąć Jego dłoń i zamienić 2 słowa-BEZCENNE!:) Przy okazji chciałam nadmienić, że pierwszy raz miałam możliwość spotkać także w tzw. realu niektórych z Was, jesteście bardzo mili i uczynni. Kiedy miałam problem z odpaleniem zimnych ogni tudzież niesprawną pałeczką, bez problemu ktoś z Was użyczył mi swoich "akcesoriów", dodam bezinteresownie. Poczułam się przez chwilę jak w jednej, wielkiej rodzinie. Dziękuję Wam za to i pozdrawiam serdecznie!
Sheena

P.S. Mam pytanko kiedy mogę otrzymać na mail'a fotkę z Thomasem???
Husku
Członek TAFC Polska

Post autor: Husku »

Evaalex pisze:Nagral ktos moze caly konzert w Kielcach? Ja jestem w stanie za ten Koncert w calosci dac pare Konzertow Thomasa solo w niermczech na Dvd
Był taki jeden gosc. Siedzial przede mną w sobotę. Trzeci rząd w sektorze fanklub po prawej. Był chyba z fanclubu. Nagrywał cały koncert na profesjonalną kamerę, miał nawet statyw i robił zdjęcia lustrzanką. Niestety udzielam się tu krótko i nie jestem w stanie go rozpoznać. Może się ujawni?
Mi też zależałoby na filmie, lub chociaż na fragmencie z piosenką "Maria", a on to wszystko nagrał. :)
ODPOWIEDZ